Oglasime.hr - jedinstvena mogućnost povoljne online kupnje medijskog prostora

Kroz medijski web shop oglasime.hr malim se poduzetnicima pruža mogućnost izbora medija i najpovoljnije oglašavanje po vlo prostupačnim cijenama.

Oglasime.hr - jedinstvena mogućnost povoljne online kupnje medijskog prostora

Medijski web shop  oglasime.hr jedinstven je web portal  sa širokom ponudom oglasnog  prostora u prestižnim domaćim medijima, koji nudi posebne pakete i „lasti minute ponude“ namijenjene malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Ideja vodilja pokretanja ovog portala bila je ponuditi ključnom segmentu domaćeg gospodarstva mogućnost on line kupovine oglasnog prostora  po cijenama značajno nižim od redovnih ponuda medija. U vremenu ozbiljne ekonomske krize mali i srednji poduzetnici , uz sve poteškoće, održavaju proizvodnju, a mediji u kojima bi mogli prezentirati i ponuditi svoje proizvode i usluge ostaju im preskupa investicija. Kroz medijski web shop  oglasime.hr malim se poduzetnicima   pruža mogućnost izbora medija i najpovoljnije oglašavanje po vlo prostupačnim cijenama.

Da je portal dobro primljen u svom ciljnom segmentu pokazuje broj stalnih primatelja dnevnih informacija o ponudama, koji se u protekla tri mjeseca aktivnosti portala popeo na više od 11.000.

Mediji, a posebno oni regionalni, prihvaćaju portal oglasime.hr kao novi kanal pristupa oglašivačima, koji uglavnom ostaju nedostupni matičnim marketinškim odjelima. Na ovaj način i njihova izravna zainteresiranost za povećanje udjela oglasnog prostora u ukupnom sadržaju medija dobiva novu dimenziju.

Vjerujemo da se  medijski web shop oglasime.hr već etablirao kao dobra karika u lancu od ponuđača, preko medija do zadovoljnog potrošača.  Od 20.veljače oglasime.hr oglasit će se na više od 200 jumbo plakata  u nacionalnoj kampanji, pa je i to čimbenik koji nas osnažuje u uvjerenju da će svaki zainteresirani mali poduzetnik u portalu oglasime.hr naći saveznika u vlastitom prodoru na tržište.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.