Novo iskustvo kupovine - video pozivom u pravi dućan

Top Shop virtualni dućan omogućuje kupcu da nazove prodavača koji se nalazi u fizičkoj trgovini, razgleda proizvode, pogleda ih, dobije dodatni savjet i obavi kupnju – bez da je uopće napustio svoj dom

Novo iskustvo kupovine - video pozivom u pravi dućan

Kao alternativu odlasku u trgovinu, Studio Moderna pokrenula je projekt koji vidi kao dugotrajnu uslugu i dodatnu vrijednost za kupca.

Pandemija koronavirusa pred brojne tvrtke stavila je dotad neviđen izazov – nastaviti uobičajeno poslovati u uvjetima kada je to postalo gotovo nemoguće. Pronaći brza, inovativna i kvalitetna rješenja te prilagoditi se, trebalo je, doslovno, preko noći!

Studio Moderna od samog starta ozbiljno je shvatila situaciju i vrlo rano krenula raditi na novim funkcionalnostima kako bi istovremeno zaštitili sigurnost kupaca i zaposlenika i ujedno omogućili nastavak poslovanja. Tako je nastala ideja o virtualnom dućanu, koji je ovih dana uspješno krenuo s poslovanjem.

Image


Top Shop virtualni dućan omogućuje kupcu da putem video poziva, koristeći mobitel, nazove prodavača koji se nalazi u fizičkoj trgovini, s njim obiđe police i razgleda proizvode, porazgovara o artiklima koji ga zanimaju, pogleda ih, dobije dodatni savjet, obavi kupnju i dobije dostavu – bez da je uopće napustio svoj dom!

„Ponosni smo što smo u ovoj situaciji pokazali snagu i kreativnost tima te razvili i implementirali nove usluge. U trenutku kada smo, zbog situacije s virusom COVID-19, morali zatvoriti vrata naših dućana i brzo prilagoditi svoje poslovanje, rodila se ideja o nastavku rada upravo putem virtualnog dućana. Odgovorili smo na izazov, imamo odličnu uslugu koju smo pokrenuli u kratkom roku, a čestitke i zahvale idu cijelom našem timu koji se posvetio projektu i omogućio da virtualni dućan zaživi“, izjavila je voditeljica projekta, regionalna shop managerica Sanela Sertić.

Image


Iako brojni kupci i dalje biraju sami otići u trgovinu, pogotovo kada se radi o proizvodima koje je potrebno vidjeti i testirati, u novim uvjetima suživota s korona virusom, virtualni dućan dobrodošla je mogućnost koja pruža gotovo isto, ali bez fizičkog dodira.

Top Shop virtualni dućan radi od ponedjeljka do petka od 8-13 i od 15-19 h te subotom od 8-12 h. Pristupiti mu možete preko Top Shop web stranice, a kako funkcionira cijela usluga možete pogledati i u kratkoj videoprezentaciji: