Eko taxi - ovo proljeće nosi se zeleno

Prvi taksi na struju u redovima Eko taxija

Eko taxi - ovo proljeće nosi se zeleno


Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi Eko taxi. Ovaj prvi ekološki taksi prijevoznik u Hrvatskoj svoje poslovne ciljeve u drugoj polovici prošle godine okrenuo je prema rebrandingu kompanije u kojem se posebno ističe modernizacija usluga te ekološka osviještenost kao nit vodilja, a kako ističu u kompaniji, postupno uvođenje električnih automobila jedan je od ciljeva poslovanja u budućnosti.

Image


(FOTO: Mario Poje)

Ekološka osviještenost i inovacije u kvaliteti usluge od samog su početka snažno utkani, kako u brend, tako i u poslovanje Eko taxija. Eko taxi trenutno posluje u gradovima Zagreb, Zaprešić, Zabok, Split, Sinj i Dubrovnik, s ciljem proširenja na područje cijele države.  Inovacije u kvaliteti usluge su u samoj srži poslovanja Eko taxija, čime su na tržištu i zauzeli svoju poziciju te u tom smjeru nastavljaju razvijati poslovanje: povoljnije, dostupnije, jednostavnije – u bilo koje doba dana ili noći, po kiši ili snijegu.

Image


(FOTO: Mario Poje)

Tome u prilog idu i brojni popusti koje korisnici mogu ostvariti na vožnju svakog dana. Ponedjeljkom i utorkom tu je 50 posto popusta na svaku vožnju plaćenu Mastercard® karticom iz Eko taxi aplikacije te 10 posto popusta svakim danom na vožnju plaćenu beskontaktnom Master ili Mastercard® karticama u vozilu.