Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila

Postani i ti članica složne obitelji i ponosno obuci uniformu sa sjajnim krilima i crveno-bijelo-plavom maramom

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila

Voliš dinamiku i putovanja? Pozitivna si, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Voliš rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imaš priliku ostvariti svoje snove.

Instruktori Croatia Airlinesa pokazat će ti sve tajne ovog predivnog zanimanja te ćeš steći međunarodno priznatu licencu i biti spremna odgovoriti svim izazovima u svakodnevnom radu. Nakon završenog školovanja, Croatia Airlines nudi ti posao u dinamičnoj radnoj sredini u kojoj svi funkcioniraju kao složna obitelj. Rad u smjenama omogućuje ti fleksibilniju raspodjelu slobodnog vremena, a u slučaju višednevnih smjena na obali, imat ćeš vremena i za uobičajene ljetne aktivnosti. Postani i ti članica njihove složne obitelji i ponosno obuci uniformu sa sjajnim krilima i crveno-bijelo-plavom maramom.

Natječaj za posao člana kabinske posade zrakoplova traje do 21. kolovoza 2019. Kako bi se mogla prijaviti za posao, tebaš biti punoljetni državljanin Republike Hrvatske s važećom putovnicom, imati završenu srednju školu te dobro vladati engleskim jezikom u govoru i pismu.

Detaljnije informacije potražite ovdje: https://www.croatiaairlines.com/hr/O-nama/Zaposljavanje/posao-u-Croatia-Airlinesu