Avon će donirati pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava #čuvamojednidruge

Ovisno o vanjskim okolnostima i mjerama sigurnosti, cilj im je u narednih nekoliko dana i tjedana donirati ukupno 150.000 proizvoda u cijeloj regiji

Avon će donirati pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava #čuvamojednidruge

U novonastaloj situaciji s koronavirusom, Avon svojim najbližim suradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj skupini stanovništva, želi omogućiti da ostanu zdravi i ne napuštaju svoj dom kako bi si omogućili osnovne kozmetičke proizvode.

Kompanija Avon donirat će pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava u regiji. Svim Avon Ladies starijim od 60 godina dostavit će 150.000 proizvoda, od kojih će 12.000 biti isporučeni u Hrvatskoj.

„Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatram da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je brinuti o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je podržati ih i zahvaliti se za sve ono što čine, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovom gestom i željeli pokazati”, istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija regiju.

Image

Umjetni nokti i karantena – pitali smo profesionalku kako održavati manikuru kada ne možeš u salon

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju žena, podršci svojih predstavnica kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon damama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.