Ako ti rad od kuće teško pada, u pomoć stiže najnoviji izum - 'uredski šator'

Koliko god urnebesno možda izgledao, ovaj šator je idealno rješenje za sve koji imaju problema stvoriti radni prostor kod kuće

Ako ti rad od kuće teško pada, u pomoć stiže najnoviji izum - 'uredski šator'

Za sve one koji prije ove karantene nisu iskusili rad od kuće, takav način rada vjerojatno je zvučao poput sna, ali baš kao i mnoge druge stvari povezane s poslom - nije tako jednostavno kao što zvuči. 

Image

Rad od kuće: 10 savjeta koji će ti pomoći održati rutinu


Naravno, rad od kuće ima svojih prednosti, ali uz drugekućanske obveze i poslove, neograničen pristup hrani, djecu koja su također doma i ostale stvari koje odvraćaju pažnju - rad od kuće uključuje i jako puno nedostataka, posebno u ovim okolnostima.

A da ne spominjemo i neizbježnu potrebu za radnom atmosferom kakvu imaš u uredu i kakvu jako teško možeš postići kod kuće ako nemaš zasebnu prostoriju, odnosnu radnu sobu. 

Međutim, izgleda da postoji vrlo praktično rješenje za ovaj karantenski problem. Predstavljamo ti 200 Tent001, uredski šator koji će ti omogućiti privatnost, a kojeg su (ni na čije iznenađenje) osmislili Japanci.


shimmer fallback


(Foto: sanwa.co.jp)


Radi se o šatoru koji se može uklopiti u bilo koju prostoriju u domu, omogućujući pritom 'privatni prostor' i naravno, produktivniji rad od kuće. Nakon jednostavnog rasklapanja i slaganja šatora, slijedi postavljanje malog radnog stola i stolice i tvoj uredski šator je spreman.

shimmer fallback


(Foto: sanwa.co.jp)


Iako se reklamira kao 'prostor za rad i/ili igru', za što ćeš točno iskoristiti ovaj šator, prepušteno je tvojoj mašti: video poziv s kolegama, karantenski mini party, učenje ili nešto sasvim deseto. Mogućnosti su brojne.

Uz to, šator ima i dva 'prozorčića', jedan sa strane i jedan 'krovni' kako bi prirodno svjetlo ili svjetiljka lako doprijele i do tvog ureda. Čak ima i džepove u koje možeš staviti bočicu s vodom ili nešto drugo, a cijena ovog praktičnog i svestranog izuma trenutno je 68 eura (cca 517kn).

shimmer fallback


(Foto: sanwa.co.jp)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.