ŽENSKA STRANA S MARIJOM PAJIĆ

Ona je baka i manekenka, a o mirovini ne pomišlja. Avioni i piste u sedmom desetljecu njezina su svakodnevica!

S poznatom hrvatskom plus age manekenkom i modelom Zvončicom Zvonom Vucković u posljednjoj epizodi podcasta ‘Ženska strana’ koje donosi TENA Lady naša Marija je razgovarala o njezinoj karijeri, imperativu mladosti u modnoj industriji, ali i o gotovo pola stoljeća opstanka na sceni.

_DSC0060-Edit.jpg

Nakon što je morala napustiti karijeru balerine (kada je postala previsoka sa svojih 177 centimetara) na ulici ju je uočio jedan bračni par koji je tada imao jedan od vodećih butika u gradu Zagrebu, i kako to već popularno ide - sve ostalo je povijest.

shimmer fallback

Radila je s vodećim imenima svjetskog showbizza, između ostalog s Jean-Paulom Gaultierom, Francom Moschinom, Albertom Ferretti, Giorgiom Armanijem, Azzedineom Alaïom, živjela od New Yorka, preko Italije pa do Pariza, družila se s Andyjem Warholom i Grace Jones, ali za svoje unučice ona je samo baka odnosno nona. 

U studiju i pred kamerama osjeća se kao riba u vodi, a često ju vidimo i na billboardima i u brojnim modnim časopisima. Njezina karijera traje skoro 50 godina a o odlasku u mirovinu, ni ne pomišlja.

shimmer fallback

Zvona je odavno svoje godine i sijedu kosu pretvorila u zaštitni znak, na kojemu danas itekako zarađuje, dokazujući nam onu staru - godine su samo broj! U “mirovini” koja to zapravo i nije, Zvona radi punom parom i pritom se vrlo dobro zabavlja. Pa i kad krenu čari starenja, naša najpoznatija plus age manekenka o tome vrlo otvoreno progovara. 

Dobre su vijesti da postoje stvari koje pomažu u rješavanju poteškoća kao što je npr. inkontinencija za koju je TENA Lady razvila niz proizvoda kojima brojnim ženama olakšava svakodnevicu. Kojim? Doznajte u najnovijoj epizodi podcasta. 

TENA Lady proizvodi štite i pomažu u normalizaciji života inkontinencijom. Njihov hit proizvod svakako su inkontinencijske gaćice koje su ugodne, tanke i izgledaju kao bilo koji komad rublja dok istovremeno pružaju zaštitu te omogućavaju ljudima koji ih nose da ne brinu oko onoga što ne mogu kontrolirati. To ženama, ali i muškarcima (jer TENA Lady ima i inkontinencijsko rublje za muškarce),  pruža i fizičko i mentalno olakšanje, a to je iznimno važno za normalno svakodnevno funkcioniranje. TENA Lady inkontinencijske gaćice dolaze u čak dvjema bojama, i osim što štite, sjajno izgledaju.

Image

Sadržaj nastao u suradnji s TENA Lady.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.