Uz balet pilates uživat ćete u oblikovanju svoga tijela

Darujemo vam mjesec dana besplatnog vježbanja

Uz balet pilates uživat ćete u oblikovanju svoga tijela

Kako bi se osjećali dobro, poletno i puni energije te poboljšali svoje zdravlje, a istovremeno oblikovali i osvijestili svoje tijelo darujemo vam mjesec dana besplatnog vježbanja balet pilatesa - novog programa tjelovježbe u Hrvatskoj koji kombinira najljepše pokrete baleta i najbolje pilates vježbe.

U želji da spoji dvije ljubavi balet i pilates, ovaj u Hrvatskoj jedinstven program tjelovježbe  osmislila je Nataša Huljak, baletna pedagoginja, iskusna instruktorica pilatesa i yoge i voditeljica Santea pilates balet studija.. Balet pilates je program tjelovježbe koji na snažan, ali neagresivan način oblikuje tijelo te izgrađuju snagu, fleksibilnost i vretenaste mišiće. „Glavni cilj mi je pretvoriti vježbanje u užitak te razviti poštovanje prema tijelu kroz pažljivo osmišljene i izabrane vježbe te poštivanje osobnih mogućnosti tijela, a upravo to pruža balet pilates“ kaže Nataša.

Balet pilates program kombinira najljepše pokrete baleta i najbolje pilates vježbe za snagu i razvoj muskulature. Namijenjen je svim dobnim skupinama, a svakom polazniku programa pristupa se individualno i svaki je trening drugačiji i s različitim rekvizitima. Balet pilates usmjeren je na rad svih dijelova tijela, s naglaskom na gornji dio tijela i na pravilno držanje, čemu se kod tjelovježbe rijetko pridaje pažnja.

Instruktorica Nataša Huljak kaže kako program djeluje na samopouzdanje, eleganciju i profinjenost. „Naš pristup tjelovježbi je edukativan. Cilj programa je da polaznici prihvate svoje tijelo i razviju zdrav odnos prema pokretu, tijelu i tjelovježbi kao svakodnevnoj potrebi“ objašnjava Nataša, dodajući da je važno kako se vježba. Upravo se zato u balet pilates programu izuzetna pažnja usmjerava na pravilno i precizno izvođenje pokreta i usmjerava polaznice na svjesnu i intenzivnu aktivaciju mišića, što je važno i za balet i pilates, ali i kvalitetno oblikovanje tijela.

shimmer fallback


www.santea-studio.com


Žena.hr i Santea pilates balet studio poklanjaju mjesec dana besplatnog vježbanja balet pilatesa najsretnijoj čitateljici!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.