Težim koliko želim!

Poklanjamo vam individualan trening u Makrofit fitness centru Zagreb

Težim koliko želim!
Play logo

Mršavljenje gledano samo kao smanjenje brojeva na vagi zasigurno daje osjećaj postignuća. No ako dignemo pogled s brojeva i sagledamo cijelu svoju figuru nakon smanjena ukupne cifre na brojčaniku možemo ugledati otužnu figuru s manje elana nego prije.

Postoje brojni načini i dijete kako smanjiti kilažu, no velikoj većini je zajedničko izgladnjivanje prilikom čega se gubi dragocjena mišićna masa koja služi kao pokretač organizma, a ionako proporcionalno opada sa godinama. Nakon takvog načina mršavljenja tijelo izgleda opušteno i mlohavo. Dok kod pravilnog programa mršavljenja uz tjelovježbu tijelo dobija zategnuti izgled, koža postaje glađa i sjajnija…

Aktivirajte organizam i pobijedite proljetni umor

Zašto vam cilj ne bi bio povećanje energije, vitalnosti, boljeg zdravlja, usvajanja zdravih navika tjelovježbe i prehrane, ukratko, promjena iznutra koja će se  100 % odraziti na promjenu izvana. Uz balansiranu prehranu uspjeh je zagarantiran.

U današnje vrijeme teško je osigurati redovne i pravilne obroke, zato se Makrofit fitness centar pobrinuo da sve obroke imate već pripremljene s dostavom na zapadni dio grada Zagreba. Obroci uključuju kuhani obrok po vašem individualnom testu intolerancije te balansirani shake za doručak i večeru.

Program se sastoji od 3 ključna čimbenika:

Play logo


Uspjeh je zagarantiran u roku od 5 tjedana. Jamči se: 5 - 10 cm smanjenja obujma u struku i bedrima; 5 - 10 kg smanjenje tjelesne težine.


RECEPT ZA ŽELJENU TEŽINU: • 3 x tjedno vježbati s trenerom po 1 sat • 3 izbalansiranih obroka dnevno.

shimmer fallback


Svi znamo da su za regulaciju težine potrebne dvije komponente, a to su pravilna prehrana i redovno vježbanje. No, u današnjem ritmu života teško je posvetiti se sebi i organizirati te dvije čarobne komponente kako bi se osjećali bolje, bili produktivniji i zdraviji. Makrofit fitness centar vam je sada osigurao komponente za siguran uspjeh:

- test intolerancije na hranu
- dogovoren sastanak s osobnim trenerom 3 x tjedno
- kuhani ručak po Vašem testu intolerancije svaki dan
+ edukacije, predavanja, planovi prehrane, šoping liste…

Makrofit fitness centar je učinio sve da vam olakša postizanje željene tjelesne težine… Ne trebate: kuhati, sami vježbati, proučavati prehranu.

Play logo


Ponuda:

U trajanju od 5 tjedana dobit ćete:
•3 individualna treninga tjedno po 60 min treninga
•3 predavanja o zdravoj prehrani, vježbanju
• test intolerancije na 120 namirnica
• 25 dana ručak po vašem individualnom testu s dostavom na zapadni dio grada.

CIJENA 4.999,00 kn

GARANTIRAMO

* 5 DO 10 CM SMANJENJE OBUJMA STRUKA I BEDARA * 5 DO 10 KG SMANJENJE TJELESNE TEŽINE

U 5 TJEDANA

FITNESS CENTAR MAKROFIT, ORANICE 40, ZAGREB
OBAVEZNA PRIJAVA NA 091 5244 565
www.makrofit.hr


Individualan trening

Individualni trening uz vodstvo osobnog trenera pruža najveću razinu kvalitete u trenažnom procesu i osigurava najbolje rezultate. Prvi korak u individualnom radu je kvalitetna i precizna dijagnostika kojom procjenjujemo funkcionalnu pokretljivost, kardio-respiratornu izdržljivost i sastav tijela. Nakon precizne analize, te nakon što definiramo cilj, sastavljamo osobno prilagođen plan treninga.

Prednost ovakvog načina treniranja je u tome što je trening u potpunosti prilagođen samo Vama i dirigiran je od strane trenera, nema zabušavanja, nema preskakanja treninga, treninzi su raznovrsni, interesantni s mnogo različitih sadržaja, trener bodri, usmjerava, motivira i diktira tempo, a učinkovitost je maksimalna.

Intolerancija na hranu

Problemi koji mogu biti povezani sa intolerancijom:

Play logo
  • probava: nadimanje, zatvor, proljev, žgaravica, bolovi u trbuhu, iritabilna crijeva
  • koža: osip, crvenilo, svrab, ekcemi, psorijaza
  • dišni organi: začepljen nos, pojačana sekrecija, upala sinusa, napadi kihanja, nadražajni kašalj, laringit
  • kardio-vaskularni sistem: povišeni krvi tlak, aritmije, smetnje s cirkulacijom
  • problemi u metabolizmu: šećer i masnoće, gojaznost, celulit
  • glavobolje,migrene
  • sindrom kroničnog umora
  • hormonski poremećaj: klimakterične tegobe, neregularnost menstrualnog ciklusa
  • kičma i koštano-zglobni sistem: degenerativne i reumatoidne bolesti kičme i zglobova
  • psihološka sfera - depresivna razpoloženja ili anksioznost, gubitak motivacije, hiperaktivni sindrom, poremećaj sna, sindrom deficitarne pažnje kod djece.
shimmer fallback


Kako otkriti hranimo li se pravilno?

Postoji više metoda za otkrivanje intolerancije na hranu. Jedne spadaju u kategoriju imunoloških analiza, dosta su skupe i teže dostupne. Druge (takav test se koristi i u Makrofit fitness centru) bazirane su na određivanju vibracijskog sklada ili nesklada između organizma i namirnica – intolerancija. Zapravo se radi o dijagnosticiranju iste pojave sa dva različita kuta.
Test obuhvaća 110 namirnica iz naše uobičajne prehrane: žitarice, mlijeko i mliječne proizvode, više vrsta mesa, ribe, povrće, voće, začine.


Prehrana u zoni

Prehrana u zoni se temelji na vezi između hormona inzulina i supstanci nazvanih eikosanoidi. Kontrolirajući ravnotežu između inzulina i eikosanoida prehranom u Zoni smanjiti ćete masnoće (gubitak težine), pojačati protok krvi, povećati fizičku i psihičku izdržljivost, te smanjiti mogućnost obolijevanja od srčanih bolesti i dijabetesa. Ulaskom u Zonu poboljšati će se vaše mentalne sposobnosti, zbog stabilne razine šećera u krvi i vaše fizičke sposobnosti jer će vam se povećati prijenos kisika u mišiće. Pred toga, između jela više nećete osjećati glad. Prehrana u Zoni je tako napravljena da regulira unos ugljikohidrata, proteina i masnoća.

Dnevno trebate uzimati minimalno 5 obroka od kojih su 3 veća, a razmaci među obrocima vam ne smiju biti duži od 5 sati. Pijte barem 2 litre vode dnevno, a pojedini obrok vam ne bi smio prelaziti 500 kalorija. Ako se pridržavate Zone, rezultate ćete vidjeti već nakon tjedan – dva.

Savjeti za prehranu u zoni:

Uvijek jedite unutar jednog sata nakon buđenja
Nikada nemojte dopustiti da prođe 5 sati, a da niste pojeli obrok u zoni ili međuobrok, neovisno o tome jeste li gladni ili niste.
U svakom obroku i međuobroku trebaju biti zastupljeni proteini.
Jedite više voće i povrća, a manje kruha, tjestenine, žitarica i škroba.
Svakako uvijek pojedite kasni popodnevni i kasni večernji međuobrok.
Pijte najmanje 1812g tekućine (voda je najbolji izbor) svaki dan.
Ako pogriješite, ne brinite zbog toga. Samo pripazite da vaš sljedeći obrok bude u zoni
Pojedite međuobrok u zoni 30 minuta prije vježbanja.

Nakon ovakve primjene prehrane (dijete), osjećati će te se:

- Koncentriranije i veselije zbog stabilne količine šećera u krvi
- Bit će te u formi zbog toga što se kisik nalazi povećano u mišićim stanicama
- Zdraviji (ljepši) izgled zbog smanjenja masnog tkiva
- Bit ćete lakši za 5 do 10 kg.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.