Tajice, topići, majice - imamo sve što ti treba da odeš na trening

Dizajnirana je specijalno za određenu tjelesnu aktivnost, što znači da ćeš se u njoj osjećati maksimalno slobodna u pokretu

Tajice, topići, majice - imamo sve što ti treba da odeš na trening

Rekreativni sport je sve više u modi i nadamo se da si i ti među onima koji su "inficirani" ovim zdravim trendom. Znamo da su motivacija i upornost ključni za napredak, no i da se lako gube. Priznat ćeš, na motivaciju jako dobro djeluju nove tenisice za trening, topić ili tenisice. Zašto lagati? Kad kupiš one tajice za trčanje s visokim strukom u kojima ti stražnjica izgleda fantastično, jedva čekaš izletjeti iz stana i dobro se oznojiti boreći se sa svakim kilometrom koji trebaš istrčati. 

Image

Trail trčanje savršen je spoj prirode i treninga koji nas vraća u djetinjstvo. Saznale smo njegove prednostiOsim motivacijske uloge, funkcionalna odjeća ima još nekoliko prednosti pred običnom pamučnom trenirkom. Dizajnirana je specijalno za određenu tjelesnu aktivnost, što znači da ćeš se u njoj osjećati maksimalno slobodna u pokretu. Za sportove u kojima se pojačano znoji, poput trčanja, postoji odjeća od brzosušećih materijala koja odvodi znoj od tijela te smanjuje rizik od prehlada i upala. Zimska odjeća za trčanje je lagana i tanka no grije. Kod odjeće za jogu i pilates vrijede druga pravila - pamučna je i izuzetno udobna. 


Sve gore navedeno spada u funkcionalnu odjeću, a u nastavku ti donosimo najbolje iz ponde na Asosu. Izabrale smo nekoliko grudnjaka (kada kupuješ grudnjak za trening, biraj onaj koji odgovara sportu kojim se baviš - aktivnosti visokog intenziteta traže jače grudnjake, niskog, manje čvrste), tajica koje su sada u modi, majica i kratkih hlačica. Pronađi nešto za sebe i poradi na motivaciji.

Adidas, narančasti sportski grudnjak, 296,30 kuna

Image

Adidas, kratke hlačice za trčanje, 181,00 kuna

Image

ASOS, tirkizne pamučne tajice za jogu, 139,90 kuna

Image

South Beach, majica za jogu koji se križa na leđima, 102,90 kuna

Image

Asos, crni sportski grudnjak sa zelenim obrubom, 172,80 kuna

Image

Nike, zimska majica za trčanje s patentom, u boji leda, 238,60 kuna

Image

Asos, udobni grudnjak za jogu u isprano plavoj boji, 156,30 kuna

Image

Asos, sportske crne tajice visokog struka, 205,74 kune

Image

Nike top za vježbanje, zahvaljujući Dri-FIT tehnologiji brzo se suši, 181,00 kuna

Image

Under Armour, plava majica za trening, odnosi znoj od tijela, 154,14 kuna

Image