Slavne dame otkrile svoje fitness rutine

Nije ih sram priznati da ne vježbaju redovito i da se loše hrane

Slavne dame otkrile svoje fitness rutine

Otkako smo bile malene djevojčice, potajno smo sanjarile o tome da odrastemo u ljepoticu nalik na one koje smo gledale na TV ekranu. Zadivljeno smo gledale njihovu savršenu kožu, sjajnu kosu, zategnuta tijela i prekrasan smiješak. Često smo tu sliku uspoređivale sa samom sobom i postajale razočarane.

Neke od nas su tu fazu prerasle, te su prihvatile teoriju da je ljepota slavnih dama manipulacija svijetla, dobrih kuteva i photoshopa. Neke od nas nikada nisu odustale od ostvarivanja tog cilja, te su se podvrgnule raznim metodama za postizanje savršenog izgleda.

Bez obzira na to u koju kategoriju ti pripadaš, sigurno ti još uvijek maštu zagolica pitanje kako je Bella Hadid uvijek tako fit ili zašto Beyonce nikada ne stari. Pronašle smo izjave raznih slavnih dama koje su iskreno progovorile o svojim ritualima za održavanje ljepote.

Rosie Huntington-Whiteley"U Los Angelesu idem na treninge koji obuhvaćaju zahtjevne elemente plesa i kardia. Bavim se ovim zadnjih 5 godina. Volim ovaj način treniranja zato što sam u pozitivnom ženskom okruženju, glazba je prisutna cijelo vrijeme i rezultati su vidljivi brzo. U Londonu sam trenirala tako što sam dizala teške utege u čemu sam zaista uživala."

Kate Hudson
"Jednostavno obožavam pilates. Volim raznolikost koju pronalazim u njemu. Pilates ojačava tijelo, ali ga i olakšava. Jako uživam i u svim oblicima kardia. Treniranje s utezima mi dobro dođe s vremena na vrijeme, a obožavam osjećaj nakon dobro odrađenog treninga. Jednostavno potiče pozitivnu ovisnost."

Lily-Rose Depp
"Zapravo jako volim treniranje. Kad treniram osjećam se sretno. To je zato što u tim trenutcima naše tijelo ispušta endorfine. Nastojim biti što aktivnija u svom svakodnevnom životu, a što se tiče treninga, preferiram brze i dinamične vježbe zato što mi lagane brzo postanu dosadne. Ako imaš loš dan probaj se istrčati. Mislim da ćeš se nakon tog osjećati puno bolje"

Camila Cabello


"Poprilično sam loša u treniranju, osim činjenice da stalno hodam ili trčim kako bi sve stigla. Moji treninzi su moji dinamični nastupi ispunjeni plesom i skakanjem."

Kate Winslet
"Trudim se često vježbati, no nisam opsjednuta s tim. Bavim se power jogom, cardiom, te puno šetam, no to je sve."

Bella Hadid"Kada sam kod kuće trudim se vježbati više nego inače. Moj trener me često podsjeća na to koliko su treninzi bitni. Volim raditi vježbe za trbuh i guzu, no neprestano trčanje za obavezama me zapravo održava u formi. Posebno zbog činjenice da jedem vrlo nezdravu hranu kada putujem. Ona mi je zapravo svojevrsna utjeha"

Hailey Bieber
"Obožavam boks i pilates. S obzirom na to da puno putujem teško je održavati ritam. Ako nisam u New Yorku ili u Los Angelesu jednostavno ne vježbam."