Potakni metabolizam i dočekaj ljeto u željenoj formi

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE + Saveznik Vašeg tijela!

Potakni metabolizam i dočekaj ljeto u željenoj formi

Ljeto je pred nama, a to podrazumijeva i izlaganje našeg tijela toplim sunčevim zrakama, pa je sada pravo vrijeme da tijelo dovedemo u željenu formu. Barem pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi.

Trčanje, šetanje u prirodi, rolanje, bicikliranje, samo su dio sportova na otvorenom kojima oblikujemo svoju formu i fizički izgled. Postoje dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva- povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. shimmer fallback


U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se stoga preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.
Sastojci: L-karnitin, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kapsula: hidroksipropil metil celuloza, pročišćena voda, krom (krom (III) klorid). Način primjene: 1 kapsula dnevno prije tjelovježbe.                        

Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma. Preporučena MPC u svim ljekarnama je  138,80 kn.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.