5. dan
Doručak
2 dl soka od rajčice (kuhanog)
2 integralna tosta tanko premazana topljenim sirom s kolutovima rajčice odozgo
Ručak
Talijanska salata
Na kocke nasjeckajte integralni tost kruh. Pomiješajte nasjeckane 400 g rajčice i po želji zelenu salatu te desetak maslina. Umiješajte i jednu nasjeckanu Mozzarellu (125 g). Prelijte s dvije žlice maslinovog ulja i octa, dodajte sol i papar. Preko toga pospite kockice tosta.
Užina
Jabuka, kivi i menta - kivi i jabuku isjeći na kocke i pomiješati s nekoliko kapi meda. Dodati par listića svježe metvice.
Večera
Ratatui
Za ovo jelo potrebno je na kocke nasjeckati 200 g oguljenih krumpira, četiri mrkve, dva poriluka, 100 g šampinjona i četiri stabljike celera. Isjeckati dvije glavice luka i dva češnja češnjaka i popržiti ij na dvije male žlice suncokretovog ulja. Zatim dodajte povrće i gljive. Začiniti solju, paprom i origanom. Doliti 100 ml juhe od povrća i sve to kuhati poklopljeno oko 10 min. Dodati šalicu (2,5 dl) kuhane rajčice (šalše/passate). Sve kuhati na tihoj vatri 15 minuta.