10-minutni trening koji daje rezultate

Želiš savršeno oblikovana, a ženstvena leđa? Probaj ove vježbe

Imaš bolove u leđima i nepravilno se držiš? Sve te boljke možeš riješiti svakodnevnim jačanjem mišića leđa. Donosimo ti primjer odličnog treninga koji će u kratkom roku tvoja leđa oblikovati i osnažiti.

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Leđa su dio tijela koji je vrlo često zanemaren kada govorimo o vježbanju. Osim samog izgleda, vježbe za leđa su iznimno važne i zbog potencijalnih bolova koji se pojavljuju zbog činjenica da danas većina ljudi radi sjedilački posao. Uključi vježbe za spomenuto područje tijela što prije u svoju svakodnevicu kako bi se prije svega osjećala bolje, a potom i izgledala atraktivnije. Stoga ako još uvijek tragaš za savršenom fitness rutinom koja će osnažiti tvoje leđne mišiće, oblikovati ih i podariti ti senzualna, seksi leđa, mi imamo pravu stvar za tebe – program kratkih vježbi za leđa koje garantirano daju odlične rezultate!

Play logo

Kao prvo, vježbe za leđa jako su važne jer leđni mišići, nakon onih nogu, čine najveću skupinu mišića u ljudskom tijelu. To je samo jedan od razloga zašto bismo im trebali pokloniti posebnu pažnju jer je vrlo bitno te iste mišiće održavati aktivnima kako ne bi došlo do neželjenih upala i bolova. Iako većina vježbi, kao što je primjerice kardio trening sadrži neke vježbe za leđa, kako bismo kvalitetno i valjano trenirali ovaj dio tijela, potrebno je posegnuti za onim specijaliziranima.

Image
Zbogom upotrebi topline

Kao naručeno: Ova 'lijena' frizura jedan je od najvećih trendova za ljeto

Tu je dakle riječ o vježbama koje poboljšavaju općenito stanje mišića leđa, držanje, ali i razvijaju snagu s kojom ćeš lakše izvoditi bilo koji drugi trening. Što se tiče opreme, potrebne su ti samo strunjača i utezi čiju težinu možeš prilagoditi svojoj formi. Iako je to slučaj kod svakih vježbi, prilikom izvođenja posebnu pažnju obrati na to da vježbe izvodiš pravilno, kako ne bi nastao kontraefekt i mogućnost ozljeda.

Kako bismo te potaknule da prilikom vježbanja pažnju obratiš na leđa, u nastavku smo izdvojile odličan video s vježbama koje ne traju dugo, a daju sjajne rezultate! Budi ustrajna i ovog ljeta na plaži pokaži svoja isklesana leđa, sigurno nitko neće ostati ravnodušan.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.