Samo rad i trud

Kate Hudson izgleda fantastično, pa smo saznale njezinu fitness rutinu

Nakon što je rodila troje djece, Kate daje prednost treninzima snage

profimedia-0555588529.jpg
Foto: Profimedia.hr

Mama troje djece, 42-godišnja glumica Kate Hudson shvatila je koliko je važno da tijelo vrati u formu. Najbolje se osjeća kada vježba, a njezini mišići su ponovno u ravnoteži nakon tri trudnoće i brige o djeci. U nedavnom Instagram postu, 42-godišnja osnivačica Fableticsa, podijelila je nekoliko isječaka svoje fitness rutine. Kao što vidimo, simpatična glumica ulaže veliki napor i za razliku od mnogih slavnih dana, priznaje da puno vježba kako bi bila vitka i u formi.

Image
Uživa u treninzima

Vježbaj kao Jennifer Aniston: Prijateljica otkrila tajnu vitke figure

"Rodila sam troje djece i to je ostavilo posljedice na bokove i ramena. Moje dame! Cijeli dan nosimo našu divnu djecu (doslovno i i figurativno) i zaboravljamo da nam je potrebna ravnoteža. Vrijeme je da to uskladimo", napisala je Kate uz video na kojem se vidi koliko naporno vježba.

Uz vodstvo trenera, Kate radi plank u prvom videu, dok u drugom radi lagane i brze kretnje. Svakako trening koji nije lagan, ali je važan za snagu. Kate je uvijek brinula o sebi, a kako je već ranije izjavila odrasla je uz roditelje koji su uvijek vježbali, a ona također želi biti uzor svojoj djeci.

No, nova rutina vježbanja došla je u njezin život jer se osjećala frustrirano. Nedavno je rekla da je željela promijeniti trening jer nije osjećala pozitivne promjene na tijelu nakon rođenja trećeg djeteta. "Moje se tijelo uvijek brzo vraćalo u formu nakon trudnoće. Hrana je uvijek 80% procesa, ali shvatila sam da se moje tijelo ne ponaša kao inače!", rekla je glumica.

Uz redovito vježbanje, Kate pazi na prehranu pa joj je izuzetno važno da unese dovoljnu količinu proteina. No, u svoju rutinu uvela je povremeni post. U intervju za Women's Health, otkrila je da počinje jesti obično oko 11 sati, a prije toga unosi samo tekućine poput kave, čaja i soka od celera.

Kate je ranije za Los Angeles Confidential izjavila da je "vrlo dosljedna" sa svojim treninzima. "Kad radite na filmovima, teško je zapravo vježbati, pa to nekako ide u valovima, ali nikad ne radim predugo, a da ne vježbam. Ako je prošlo dva tjedna bez vježbanja, jednostavno se ne osjećam dobro iznutra. " Dakle, red, rad i disciplina tajne su fantastične linije ove holivudske glumice.