Odradi ih u trenu

10 minuta zabavnih stojećih trbušnjaka za pločice i zavidan struk

Tko bi rekao da trbušnjaci mogu biti opuštajući. Upravo to tvrdi plesačica Collete Dong

pexels-monstera-6311315.jpg
Foto: Pexels

Trbušnjaci su onaj tip vježbi koje ćeš, ako si disciplinirana, odraditi zato jer moraš. Ako nisi, odgađat ćeš ih do krajnjeg roka pa i nakon njega pa na godišnji otići nezadovoljna svojim izgledom. Vježbaju se uglavnom u ležećem položaju pri čemu dolazi do napetosti u vratu i leđima, a priznajemo, nisu ni zabavni. Odnosno, ispravit ćemo se - nisu bili nimalo zabavni - dosad!

Image
Mršavljenje i kondicija

Ovaj trening je za žene koje brzo žele biti fit i izgubiti nekoliko kilograma

U potrazi za učinkovitim treningom koji ti pritom neće biti mučenje, pronašle smo ovaj desetominutni za jačanje trupa. Pomoću njih, trbušnjake ćeš izgraditi u pauzi tijekom radnog vremena ili ujutro čim se probudiš. Ustvari, kada god ti paše uz plesačicu i fitness instruktoricu Colette Dong te njezine trbušnjake u stojećem položaju!


"Volim trbušnjake u stojećem položaju jer umjesto napetosti u vratu, leđima i ramenima i kukovima (do čega dolazi kada ih radim u ležećem položaju), osjećam opuštanje", kaže za Well and Good fitness instruktorica Colette Dong.

Sastoje se od pokreta u stojećem položaju, koji se baziraju na rotacijama, ali i oponašaju trbušnjake koje radiš na podu te na taj način aktiviraš sve mišiće trupa, naravno uz glazbu koja te podiže. Da ne duljimo s objašnjenjima, najblje da u videu pogledaš kako kroz desetominutni, malo drugačiji trening, doći do zavidnog struka i pločica na trbuhu.