3. kros utrka VOLIM TRČANJE

U utorak sudjelujte u kros utrci Društva športske rekreacije Aktivan život

3. kros utrka VOLIM TRČANJE

Društvo športske rekreacije Aktivan život organizira već treću godinu za redom Kros utrku VOLIM TRČANJE u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života. Utrka će se održati 22. lipnja 2010. od 10 sati u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Želeći ukazati na važnost kretanja organizatori su mislili na sve uzraste pa će se održati: BABY MARATON za djecu do 2 godine, a morat će prijeći samo 20 metra, DJEČJI MARATON za uzrast do 10 godina i pretrčat će 500 metara, žene će se okušati na REKREATIVNOJ UTRCI ŽENA do 2 kilometra, oni s više kondicije otrčati će 5 kilometara na UTRCI GRAĐANA i na kraju oni koji to mogu i žele, trčat će 11 kilometara na KROS UTRCI VOLIM TRČANJE.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu 22. lipnja, obuku tenisice i nešto udobno i s nama zavole trčanje. Podjela sartnih brojeva je od 8-10 sati, a nakon toga počinju utrke.

Utrci će se pridružiti i mnoge poznate osobe iz javnog života; Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Mlinarić, Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

adidas, glavni pokrovitelj utrke, daruje poklon bonove za prvo troje natjecatelja u ženskoj i muškoj konkurenciji u utrkama za odrasle, a pobjednici koji ujedno sruše rekord utrke osvajaju i adidas tenisice za trčanje. Najbrži i najsretniji dobit će i adidas kape za trčanje.

Allianz, sponzor dječjih utrka, osigurao je za svako dijete besplatnu startninu, prigodan poklon kao i predstavu CVRČAK I MRAV koju će djeca moći pogledati u startno/ciljnom prostoru utrke. Najbrži i najsretniji će osvojiti i prigodne dječje majice.

Mnoge druge poklone osigurali su sponzori Oxford University Press, Algoritam, TrapeziusMB te Hlapić koji će svu djecu darovati prigodnim poklonom.

Image