Beauty tajne oskarovke

Charlize Theron zna kako kako ostati mlada. Ovo su njezini beauty trikovi

Zbog pretrpanog rasporeda i roditeljskih obveza, glumica je svoju beauty rutinu svela na minimum i nije pogriješila

profimedia-0515014366.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada je riječ o njezi kože i borbi protiv bora, južnoafričku glumicu Charlize Theron, možemo nazvati majstoricom. Da, genetika igra ulogu u tome koliko brzo stariš, no ipak puno se toga da učiniti, odnosno starenje usporiti, zdravijim načinom života i odgovarajućom njegom kože.

Oskarovka koja je u kolovozu napunila 45 godina pronašla je način da uvijek ima blistavu put, a od bora na licu samo smijalice. No, otkriva, drži se strogo beauty rutine, ali one najjednostavnije jer kao samohrana majka dvojice dječaka, nema vremena za drugo. U nastavku pročitaj što to Charlize radi kako bi izgledala ovako dobro.

Prehrana prije svega

Theron preferira sirovojedstvo, a prehrana joj se bazira na svježem povrću i voću te orašastim plodovima. Alkohol uopće ne pije. "Svakodnevno konzumiram sokove od svježeg voća te jedem salate od kelja i ostalog sirovog povrća. Kada se zdravo hranim, kvalitetno spavam i ne pijem alkohol, najbolje se osjećam, a to se onda vidi i na mome izgledu", rekla je glumica za magazin Red.

Tjelovježba

Charlize obožava pilates i kaže da joj je ova vrsta tjelovježbe u potpunosti, na pozitivan način, promijenila tijelo. "Uvijek vodim računa o tjelesnoj aktivnosti. Ako sam se kroz dan premalo kretala, neću puno jesti. Iskrena sam pred sobom", kaže za Bazaar. "Kad se spremam na trening, klinci me pitaju gdje idem. Kažem im da idem negdje gdje vježbam svoje srce kako bi još dugo, dugo, dugo dobro kucalo", dodaje.

Njega kože

"Kad klinci legnu u krevet, a to je otprilike u isto vrijeme svaku večer, posvetim se njezi lica. To nisam činila u 20-ima i 30-ima", kaže Oskarovka te dodaje kako se ujutro rano dižu, prije šest. "Samohrana sam majka i moram ujutro spremiti dvoje djece za školu, spakirati im užinu i poslati ih na autobus. Kad ustanem, jedino što stignem je umiti se, oprati zube i nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom", dodaje za Bazaar.

Mali trik zlata vrijedan

"Do prije 15 godina nisam imala pojma što je uvijač za trepavice, a danas bez njega ne idem nigdje. Uvijem ih u par sekundi i djeluju kao face-lift", iskreno će Charlize.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.