One su naša stijena

Zašto svi trebamo prijateljicu rođenu u znaku Bika u svom životu

Bikovi su prave zvijezde, ali jedan od najprizemnijih i najvjernijih horoskopskih znakova. Evo 4 razloga zašto svakome od nas treba jedan Bik u životu

Prijateljice
Foto: www.profimedia.hr

Ljudi rođeni u horoskopskom znaku Bika vrlo su jaki ljudi, samopouzdani su i stabilni. Iako ponekad znaju skrivati emocije i gurati ih pod tepih, jednom kad zaradiš njihovo povjerenje, oni će biti najbolji prijatelji o kakvima nisi mogla ni sanjati.

Image
Vedra si i zavodljiva

Bik- godišnji horoskop 2021.: Ostvari bar jedan veliki profesionalni cilj, ali pazi na korake

Bik je znak koji je najbolji prikaz rasta i razvoja u cijelom zodijaku. Vrlo su brižni i suosjećajni. Svaki Bik treba sklad u svom životu. Stalno se brinu da sve oko sebe učine ugodnim i lijepim za gledanje.

Često su materijalisti, a njihova se sreća oslanja na imetak i sigurnost u životu. Bikova potreba za skladom često uzrokuje da budu prilično fleksibilni, iako su poznati po tome što su izuzetno tvrdoglavi.

Oni uživaju u hrani, vrlo su seksualna stvorenja i uživaju u sportu. Međutim, oni ne žude za stalnim aktivnostima, često trebaju napuniti baterije i opustiti se nakon dugog dana. Bik će ponekad radije ostati kod kuće, tamo gdje su stvari ugodne, poznate i jednostavne.

Bikovi se mogu pohvaliti izuzetnom pronicljivošću i imaju odličnu sposobnost rješavanja problema ili provedbe planova. Međutim, poznato je da znaju i odugovlačiti. Pronalaženje ravnoteže između opuštanja i ekstremnog napora često je borba za Bika, jer podjednako vole obje strane, ali ne žude za njima u isto vrijeme. To je ili djelovanje ili nerad, rad ili utjeha.

Prirodni su vođe i uživaju u timskom radu. Bikovi znaju biti tvrdoglavi zbog svojih snažnih uvjerenja. Međutim, u isto su vrijeme vrlo intuitivni. Kad primijete da nekome treba suosjećanje, uvijek će pružiti potporu i i uvijek će živjeti za ljude do kojih im je stalo.

Ako već nemaš bar jednu prijateljicu Bikicu, krajnje je vrijeme da je nađeš. A ako imaš, evo 4 stvari zbog kojih ćeš biti zahvalna što je u tvom životu:

Imaju veliko srce puno ljubavi

Teško da je bilo koji drugi horoskopski znak toliko topao kao Bik. Bez obzira s čim se uhvatili u koštac, jedno je sigurno za njih: ili od srca ili nikako! Pogotovo u prijateljstvu. Vrlo intenzivno pate sa svojim najmilijima i proživljavaju njihove uspone i padove. Ali tada im njihova pragmatična i realna strana pomaže da ne izgube tlo pod nogama. Potom prenose ovaj stav na svoje prijatelje u kombinaciji s puno empatije. Tvoja prijateljica rođena u znaku Bika uvijek će biti uz tebe, poslušati te i dati ti savjet. Na nju uvijek, ali baš uvijek, možeš računati.

Odane su svojim prijateljima

Oni su potpuno odani i posvećeni svom (malom) najužem krugu. Ako ti je najbolja prijateljica Bik, čestitamo. Ovo je elitna pozicija koju moraš 'zaraditi', ali jednom kad to napraviš, imaš prijateljicu za cijeli život. Štitit će te bez bez obzira na sve i uvijek će te braniti.

Izuzetno su kreativne i zabavne

Bikovi često imaju kreativne hobije poput slikanja, izrade nakita ili pletenja. Budući da im brzo dosadi njihov siguran život, treba im puno raznolikosti i kreativnog izražavanja. To je ono što ih zaista čini sretnima. U vezama, i prijateljskim i ljubavnim, uvijek pružaju puno raznolikosti svojim idejama za izlete ili spontanim večernjim planovima. Cijeni to jer je s njima uvijek zabavno.

Imaju najbolji ukus - u svemu

Ako imaš prijateljicu rođene u znaku Bika, imat ćeš nekog tko poznaje najbolje restorane u gradu, upoznaje vas s najboljom glazbom i uvijek znaju gdje treba ići ako se želiš dobro zabaviti - bilo to kino ili disko klub. Sve što ima veze s dodirom, okusom ili bilo kojim drugim čulom - svaki Bik je za njih stručnjak.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.