Zanima te kako izgleda dan u životu pande ili tigra? #ostanidoma i uz prijenose uživo priušti si dnevnu dozu preslatkih životinja

Sve što nam u ovo doba karantene može zaokupiti um je dobrodošlo, a posebno ako se radi o preslatkim životinjama

Zanima te kako izgleda dan u životu pande ili tigra? #ostanidoma i uz prijenose uživo priušti si dnevnu dozu preslatkih životinja

Neke od nas imaju te sreće da se u karanteni nalaze u društvu svojih četveronožnih ljubimaca. No za one manje sretne, postoji način kako dobiti dnevnu dozu smiješnih njuškica i čupavih šapica. Zahvaljujući zoološkim vrtovima i rezervatima za zaštitu životinja diljem svijeta, u prekrasnim životinjama možeš uživati iz udobnosti svog naslonjača

Image

Urnebesna galerija: Ove životinje ne mogu odlučiti kojoj vrsti pripadaju


Sve institucije koje ćeš pronaći na ovom popisu postavile su video kamere koje 24 sata dnevno prenose snimke životinja i tako omogućile ljudima širom planete da prate što se događa u pojedinim životinjskim nastambama. Provjeri kako dane provode lavovi u australskom zoološkom vrtu ili kako izgleda život divljih životinja u rezervatu u Cumbriji.

Bored Tiger GIF from Wwf GIFsFarma Folly, Pembrokeshire

Promatraj kako ovce, koze i mali janjići provode svoje dane, sigurno će te nasmijati. Kamere su cijeli dan usmjerene na štalu u kojoj se izmjenjuju životinje koje ju posjećuju. U štali se nalaze i različiti predmeti poput mosta i automobilskih guma po kojima urnebesne koze obožavaju skakati.

Za video prijenos klikni ovdje.

Zoološki vrt Edinburgh

Zoološki vrt u škotskom gradu Edinburghu nudi nekoliko video prijenosa životinjskih nastambi. Odaberi hoćeš li gledati pandu kako neometano žvače svoj zeleni ručak, pingvine kako se gegaju po obali, tigra koji se šulja po grmlju ili koalu kako jednostavno uživa na stablu.

Za video prijenos klikni ovdje.

Zoološki vrt San Diego

I zoološki vrt u američkom gradu San Diego pripremio je live prijenos svakodnevnog života životinja poput babuna, pingvina, pandi, primata, žirafa, leptira, slonova, tigrova i još mnogo drugih zanimljivih stvorenja.

Za video prijenos klikni ovdje.

Zoološki vrtovi Australije

Na ovoj web stranici pronaći ćeš pregršt prijenosa uživo, ali i videa hranjenja i interakcije vrijednih čuvara i životinja. Posebno su nam za oko zapeli prijenosi hranjenja pingvina i preslatkih mladunaca snježnog leoparda.

Za video prijenos klikni ovdje.

Rezervat u Cumbriji

Cumbrija je pokrajina u Velikoj Britaniji koja je poznata po šarolikom svijetu divljih životinja. Na ovom prijenosu uživo moći ćeš vidjeti divlje jazavce koji se dolaze hraniti na isto mjesto i obično u isto vrijeme dana, ali i ostale divlje životinje poput vjeverica i sokola.

 Za video prijenos klikni ovdje.