Za njih je 2020. donijela kraj: Izdvojile smo najveće celebrity prekide dosad

Iako iznimaka uvijek ima, ljubav slavnih osoba najčešće ima svoj rok trajanja, stoga je i ova godina već obilježena brojnim prekidima i razvodima

Za njih je 2020. donijela kraj: Izdvojile smo najveće celebrity prekide dosad

Prekidi su univerzalni - događaju se svima. Iako smo vjerojatno svi iskusili barem jedan kraj veze, ne događa se svima da taj prekid prođe pred svima, odnosno da se o njemu piše.. Za slavne osobe je to surova stvarnost, a vijesti o njihovim životima pa tako i prekidima su jedna od glavnih tema mnogih portala i časopisa, zbog čega definitivno moramo priznati da ni malo ne zavidimo njihovoj situaciji.

Image

Najveći celebrity razvodi svih vremena


Svake godine šokirani smo količinom prekida i razvoda slavnih osoba...Čak i kad se tek nalazimo na polovici godine. 2020. nije ništa drugačija jer već se tridesetak celebrity prekida odvilo upravo ispred naših očiju. Neki od njih označili su kraj više od 10 godina ljubavi, dok su drugi parovi bili zajedno samo godinu ili dvije, a mi smo izdvojile one koji su najviše obilježili ovu godinu dosad.

Od Mary-Kate Olsen i Oliviera Sarkozyja do Megan Fox i Briana Austina Greena, moramo priznati da su nas neki od ovih prekida itekako iznenadili. I ne samo to, već su i neki završili u poprilično ružnom tonu - govorimo o navodima "neprimjerenog bračnog ponašanja", zabranama pristupa i hitnim naredbama za razvod braka. Uf.

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy

Nakon gotovo pet godina braka, u zanimljivom nizu događaja, Mary-Kate Olsen zatražila je 14. svibnja hitnu naredbu za podnošenje razvoda od svog supruga Oliviera Sarkozyja, nakon prvog podnošenja prijave 17. travnja. Zbog koronevirusa, sudovi nisu prihvaćali prijave za razvod braka, osim ako se nisu smatrale hitnom, a otuda i njezin zahtjev za hitnim nalogom

U svom zahtjevu, koji je na kraju odbijen, ona je izrazila bojazan da će biti prisiljena napustiti svoj stan u New Yorku i izgubiti osobnu imovinu. Napisala je: "Šokirana sam što mi suprug pokušava oduzeti dom u kojem sam živjela. Ne samo da ću izgubiti svoj dom, već i riskiram da izgubim i svoje osobno vlasništvo." 

Scott Disick i Sofia Richie

Nakon tri godine zajedno, bivši partner Kourtney Kardashian - Scott Disick i manekenka te kći pjevača Lionela Richieja - Sofia Richie prekinuli su svoju vezu.

Vijesti o službenom raskidu dogodile su se krajem svibnja, samo tjedan dana nakon što je Us Weekly napisao da su njih dvoje uzeli pauzu, dok je Disick proveo neko vrijeme na rehabilitaciji radeći na rješavanju "trauma iz prošlosti". Inače je razlika u godinama između ovog para 15 godina, a počeli su izlaziti 2017. godine.

Timothee Chalamet i Lily-Rose Depp

Unatoč zanimljivim fotografijama iz Italije na kojima razmjenjuju nježnosti, mladi perspektivni glumac Timothee Chalamet i glumica i kći glumca Johnnyja Deppa i manekenke Vanesse Paradis, Lily-Rose Depp prekinuli su u ovoj godini, nakon više od godinu dana veze

Par je prvi put potvrdio svoju vezu kada su ih paparazzi uhvatili u izmjenjivanju nježnosti u New Yorku u listopadu 2018. godine. Oboje trenutno rade na svojim karijerama, pa je možda za njihov prekid dijelom krivi i njihov zauzeti raspored rada


shimmer fallback


(Foto: www.profimedia.hr)

Vanessa Hudgens i Austin Butler

Iako su možda prekinuli i nekoliko mjeseci prije, tek u siječnju 2020. dobili smo potvrdu da su Vanessa Hudgens i Austin Butler prekinuli. Glumački par započeo je svoju vezu još u rujnu 2011. i svi ovih godina trudili se držati svoj odnos privatnim. Tek su posljednjih godina malo više govorili jedno o drugome u medijima. Glumica je tako glumca u intervjuu iz 2018. nazvala svojom 'stijenom'. 

Jaime King i Kyle Newman

U svibnju je glumica Jaime King podnijela zahtjev za razvod od svog gotovo supruga, redatelja Kylea Newmana, s kojim je u braku 13 godina. I to nije jedina stvar - ona je zatražila i zabranu pristupa. O-o. 

Ovaj par upoznao se još u siječnju 2005. na setu Fanboysa, gdje je Newman bio redatelj. Zaprosio ju je u proljeće 2007., a vjenčali su se u studenom iste godine. Imaju dvojicu sinova zajedno. Što je točno vodilo zabrani pristupa, nije poznato...

Pamela Anderson i Jon Peters

Nećemo lagati - ovo je pomalo bizaran slučaj. Naime, 1. veljače objavljeno je da su se Pamela Anderson i Jon Peters rastali samo 12 dana nakon što su se vjenčali. (Da, 12 dana). Anderson i Peters prvi su put započeli svoju vezu prije 30 godina, a nakon ponovnog pomirenja brzo su odlučili ući i u brak.


shimmer fallback


(Foto: www.profimedia.hr)

Megan Fox i Brian Austin Green

Megan Fox i Brian Austin Green uvijek su bili u turbulentnom braku, više puta prekidali i mirili se, ali od svibnja 2020. ponovno su prekinuli, te podnijeli zahtjev za razvodom braka. Par se upoznao još 2004. godine, a zajedno imaju trojicu sinova.

U epizodi svog podcasta, Green je potvrdio vijest: "Mislim, ostalo nam je puno života, pa su naše staze za sada krenule na različite načine. Možda ćemo se pomiriti. Možda nećemo. Ne znam. Ne znam. Ne želim davati nikakva predviđanja jer nemam pojma." Ipak, glumica je nedugo potom viđena kako se intenzivno druži s reperom Machine Gun Kellyjem.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.