Dodaj malo boje u sivi dan

Vatrena crvena ili umirujuća plava: svaki horoskopski znak ima boju koja mu najbolje odgovara. Znaš li koja je tvoja?

Boje nose energiju i zbog određene boje možeš se osjećati bolje. Sigurno imaš omiljenu boju, a sada otkrij je to boja koja odgovara tvom horoskopom znaku ili podznaku

paint-g3a7f53cd2_1920.jpg
Foto: Pixabay

Bez obzira jesi li slatkorječiva Blizanka ili Lavica koja voli biti u centru pažnje, tvoj znak može puno toga reći o tvojoj osobnosti. Zvijezde ti mogu pomoći i u odlučivanju kako urediti dom, ali i koja boja ti najbolje odgovara. 

Zašto su boje važne? Boje mogu utjecati na naše samopouzdanje, smiriti nemirnu energiju, ojačati snagu.... S bojama koje nam odgovaraju trebamo obogatiti svoj dom, ali i garderobu. Boja utječe i na raspoloženje, a ako tvoj znak 'vibrira' s određenim bojama, zar se ne bi trebala okružiti njima? 

Image

Mjesečni horoskop za svibanj 2020.: Stižu velike promjene jer tri planeta idu u retrogradni hod


Svaki znak u horoskopu ima boju koja će mu pomoći da se osjeća bolje, snažnije i s kojom će lakše iscijeliti svoje rane. Saznaj koja boja najbolje odgovara tvojoj osobnosti.  Ovdje je tvoja snaga boje prema znaku: 

Ovan

Ovnovi su strastveni, vatreni i pomalo tvrdoglavi. Rođeni su vođe, vole avanturu i natjecanje te uživaju u neovisnosti. Ovan ima jako puno energije i može biti jako spontan. 

Crvena je njegova boja. Nije iznenađujuće da ovaj vatreni znak napreduje uz crvenu boju. Uz to ovo je odlična boja za kreativnost. Pokušaj biti okružena s njom - crveni jastuci ili crveni zid u spavaćoj sobi.

Image


(Foto: Pixabay)

Bik

Bik je prizemljen i vrlo pouzdan, ali i vrlo praktičan znak. Uživaju u lijepim stvarima i vole ih drugima darovati, tako pokazuju svoju ljubav i da im je stalo. 

Njegova boja je zelena. Ovo je boja koja prevladava u prirodi, a Biku će pomoći da se revitalizira. To je boja i bogatstva što Bik jako cijeni. Želiš li imati svoj unutrašnji mir? Onda je ovo boja koja treba biti u tvom domu i oko tebe. Biljke i zeleni detalji trebaju biti obvezani dio tvog doma ili odjeće.

Image


(Foto: Pixabay)

Blizanci

Blizanci su dvostruki znak, živahni i pomalo nemirni. Izuzetno su pametni i nikad ne ostaju bez riječi. Prirodno su društveni. 

Njihova boja je žuta. Žuta je svijetla, vesela i energična. Ovo je savršena boja za njihovu osobnost. Pokušaj dodati više žute boje u svoju okolinu, ali i u ured. Čak i na ulazna vrata.

Image


(Foto: Pixabay)

Rak

Rak je emotivan i empatičan. Oni svijet doživljavaju kroz osjećaje i uvijek mogu slušati ljude oko sebe. Vrlo su osjetljivi na svoje okruženje i raspoloženje ljudi koje vole. Njegova boja je srebrna ili metalik siva. To su boje njihove snage. Pokušaj se u svom domu okružiti nekim sivim ili metalnim komadima.

Image

Lav

Lav je uvijek zvijezda. Karizmatični su i šarmantni. Mogu biti nestrpljivi, ali nikad istinski zlonamjerni. Vole dramu, kazalište i ohrabruju druge da pokažu svoje pravo ja.

Njegova boja je narančasta. Ova boja će pomoći Lavu da se osjeća dobro, ali će ga nadahnuti i prizemljiti.

Image


(Foto: Pixabay)

Djevice

Djevice su perfekcionisti. Imaju nevjerojatnu sposobnost za primjećivanje detalja i glavni su kada treba planirati. Ali mogu biti jako rezervirani i kritični prije nego se nekome otvore. Imaju analitički um.

Njihova boja je smeđa. Pomoći će im da se osjećaju prizemljeno. Drveni namještaj može pomoći Djevici da se osjeća dobro u svom domu. 

Image


(Foto: Pixabay)

Vage

Vage vole ljepotu. Oni se trude stvoriti nešto lijepo iz svakog čina u svom životu, a u svakom aspektu života traže ravnotežu. Duhoviti su, ali su i uvijek razumni u svojim odnosima s prijateljima, obitelji i partnerom.

Njihova boja je ružičasta. Spokojna, blijedo ružičasta dodaje samo pravu dozu ženstvenosti prostoru. Pokušaj svoju spavaću boju obogatiti ovom bojom ili odaberi ružičasti stolac.

Image


(Foto: Pixabay)

Škorpion

Škorpioni nikada ne govore ono što misle, barem ne na početku i mogu biti prilično tajanstveni. Vrlo dobro zapažaju stvari i intenzivno osjećaju. 

Njihova boja je crna. Intenzitet odnosno odsutnost boje potpuno su smisleni kada se radi o Škorpionima. Svakako trebaju uživati u crnoj boji u svom okruženju.

Image


(Foto: Pixabay)Strijelac

Strijelci su pravi avanturisti, spremni krenuti novim stazama i steći nove prijatelje kamo god krenuli. Oni su društveni po prirodi, ali i intenzivni mislioci što im pomaže u rješavanju mnogih problema. Dobri su prijatelji. 

Njihova boja je ljubičasta. Kreativnom i pametnom Strijelcu ljubičasta boja će pomoći da razmišlja izvan okvira. Sve nijanse ljubičaste su dozvoljene za stvaranje i razmišljanje. 

Image


(Foto: Pixabay)

Jarac

Jarac je ambiciozan s urođenim osjećajem individualnosti zbog čega su fantastični radnici i organizatori. Vole velike projekte i imaju osjećaj samokontrole. Imaju veliko srce i simpatičnost je njihovo srednje ime. 

Njihova boja je antracit siva. Neutralna, ali snažna boja. Ova boja se lijepo može dodati u svaki dom. 

Image


(Foto: Pixabay)

Vodenjak

Vodenjaci su vanzemaljci zodijaka - oni su ispred svog vremena i razmišljaju izvan okvira (kutije nema nigdje). Oni su humanitarci i uvijek razmišljaju o većoj slici i kako bi svijet učinili boljim mjestom. Čudni su, ali na simpatičan način. Okruženi su različitim prijateljima.

Njihova boja je plava. Vodenjaci donose znanje u ovaj svijet, a plava boja će im pomoći da se smire i koncentriraju.

Image


(Foto: Pixabay)

Ribe

Ribe su vrlo maštovite, važna im je umjetnost i romantika. Osjećajne su, ali izražavaju svoje emocije. Često im je glava u oblacima i potrebno ih je malo prizemljiti. 

Njihova boja je plavozelena ili tirkizna. Ribama najviše pomažu kada su okružene morskim bojama, uz njih najbolje vraćaju energiju.

Image


(Foto: Pixabay)