Uz pomoć zvijezda saznaj kako izgubiti onih nekoliko kilograma

Astrologija nam može pomoći da otkrijemo neke stvari o sebi i otkrijemo, primjerice, odgovara li nam više joga ili trčanje

Uz pomoć zvijezda saznaj kako izgubiti onih nekoliko kilograma

Nije tajna da strategija koja bi mogla dobro funkcionirati za tvoju najbolju prijateljicu ne mora biti dobra za tebe, i obrnuto.

Image

Samostalnost na prvom mjestu: 6 znakova koji se ne oslanjaju ni na koga

Astrologija puno govori o našoj osobnosti pa nam može pomoći u mnogim stvarima, pa tako i u prehrani ili vježbanju. Nekim ljudima će odlično odgovarati teretana i sprave na kojima uz brojeve sagorijevaju kalorije, dok će drugima pomoći mir prirode i odmak od elektronike. Vrlo je važno da ako se odlučiš na mršavljenje budeš povezana s onim što voliš i svojom osobnošću. Ako nešto ne odgovara tvom karakteru, odbaci to.via Giphy


U nastavku provjeri što astrologija kaže o prehrani i vježbanju za svaki znak.

Ovan

Tebi treba nešto što će ti biti izazov i onda nećeš lako odustati. Cycling sat u nekoj teretani ili intenzivna vožnja na otvorenom kako bi tvoj natjecateljski karakter mogao doći do izražaja idelan su izbor. Odluka da trčiš polumaraton također bi mogla biti dobra za tvoju motivaciju ili bi možda mogla razmisliti o upisu u školu trčanja. Naravno, ako ti sve ovo ne odgovara nikako nemoj odustati, samo dalje istražuj.

Kod prehrane trebaš paziti da unosiš dovoljne količine voća i povrća, ali i smanji količinu soli. Za tebe je bitno da tvoja prehrana bude organizirana i da imaš plan. via Giphy

Bik

Gubitak kilograma je maraton, a ne sprint, a lagani tempo je najbolji za ljude rođene u ovom znaku. Tijekom vježbanja vrlo je važno da budeš povezana sa svojim tijelom, pa bi ti mogli odgovarati joga ili pilates. Samo nemoj odmah krenuti u naprednu grupu, moglo bi te to frustrirati pa ćeš odustati.

Što se prehrane tiče jedino je važno da jedeš umjereno i kilograme ćeš lakše gubiti. Postavi male ciljeve, povremeno uzmi neku poslasticu, a kada stigneš do cilja, postavi novi.


via Giphy

Blizanci

Blizanci najbolje vježbaju u grupi. Odlazak na grupno vježbanje dva puta tjedno svakako će pomoći tvojoj kondiciji, a možda i saznaš neke tračeve. Ako je društvo dobro i tvoj odlazak na vježbanje bit će puno češći. Svakako bi bilo dobro da imaš neku rotaciju odnosno više stilova vježbanja jer Blizancima sve može brzo dosaditi.

Isto vrijedi i za prehranu, ako svaku večer jedeš kuhanu piletinu i povrće pripremljeno na pari, nećeš moći dugo izdržati. Vrlo je važna zdrava prehrana, ali raznolika.via Giphy

Rak

Velika teretana puna ljudi koji se vole pokazivati i s glasnom glazbom - nisu tvoj stil. Umjesto toga, potraži mjesto koje je mirnije, a bonus bi bilo ako ima bazen. Kao vodenom znaku, voda će najbolje odgovarati tvom tijelu. Razgovaraj s osobnim trenerom kako bi saznala koje su sprave najbolje, ali je važno i da ti bude udobno tijekom vježbanja.

Što se tiče prehrane, vrlo je važno da paziš što jedeš, ali pronađi i zdravu utješnu hranu (tebi je važna) jer će ti biti jako teško bez nje.


via Giphy

Lav

Ples je izuzetno važan i ugodan svim pripadnicima ovog znaka, a što je najvažnije uz njega se troše i kalorije. Isprobaj zumbu ili kreni na tečaj plesa. Ako ti se ovo čini previše ili si sramežljiva pronađi neko vježbanje s plesnim koracima na YouTubeu. Tebi je važno da se možeš dobro izraziti i staviti sebe u centar događanja (čak i ako si sramežljiva).

Važno je da ti i hrana bude zabavna, eksperimentiraj s prehranom poput mediteranske.via Giphy

Djevica

Važna ti je rutina, jednostavno cijelo tvoje biće voli analitički pristup stvarima. Pokušaj upisati školu trčanja ili kreni na cycling satove u lokalnoj teretani. Jednom kad pronađeš što ti sviđa, nećeš odustati.

Kod prehrane ipak razmisli o brojanju kalorija. Praćenje onoga što jedeš pomoći će ti kod mršavljenja ili održavanja težine.


via Giphy

Vaga

Vage su izuzetno društvena bića, pa je za pripadnice ovog znaka najbolje da idu u teretanu s najboljom prijateljicom. Ako nemaš nekoga s kime se možeš lako dogovoriti za termin, onda se odluči za zumbu ili neko slično vježbanje. Uz neki dašak umjetnosti puno lakše ćeš izdržati dulje vrijeme na treninzima. Nemoj zaboraviti da je kod tebe vrlo važna ljepota u svakom segmentu života.

Što se tiče prehrane, dobro je da se pridržavaš određenog plana prehrane i da se toga pridržavaš kada jedeš i vani.


via Giphy

Škorpion

Škorpioni se vole natjecati. Zato je najbolje da brzo hodaš stepenicama (preskačeš stepenice) ili vježbaš na traci za trčanje. Ako se radi o otvorenom prostoru najbolji izbor za tebe su biciklizam ili trčanje. Svidjet će ti se osjećaj kada postižeš svoje osobne rekorde.

Brojanje kalorija je dobar pristup za tvoju prehranu, kada se usredotočiš na nešto - spremna si za pobjede.via Giphy

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku obožavaju sve timske sportove. Pogledaj što se nudi u tvom okuženju, ako nije neka ponuda organiziraj svoje prijatelje i krenite na planinarenje. Penjanje po stijenama i biciklizam su također dobra opcija, a važno je da budeš na zraku i da ima malo avanturizma u toj aktivnosti.

Kod hrane je važno da se prvo informiraš o različitim namirnicama i vrstama prehrane, u tom slučaju puno lakše ćeš se pridržavati određenih pravila.


via Giphy

Jarac

Teretana i vježbe snage najbolji su izbor za tebe, a dobro bi bilo posavjetovati se s osobnim trenerom kako krenuti. Ako ne želiš ići u teretanu uvijek se možeš odlučiti za vježbanje kod kuće. Možda će ti biti malo teže započeti s vježbanjem, ali jednom kada se obvežeš na rad na sebi, vrlo brzo ćeš vidjeti rezultate.

Dobra si u tome kada postoje brojevi i konkretna mjerenja, pa bi bilo dobro da svoj plan prehrane napraviš prema broju kalorija, tako ćeš dobiti najbolje rezultate.via Giphy

Vodenjak

Voliš sve što je moderno pa se možeš pridružiti nekom novom trendu u vježbanju, novoj teretani ili nekoj novoj aktivnosti na otvorenom. Vrlo je važno da je u duhu vremena, tako nećeš brzo odustati. Također bi ti moglo odgovarati grupno vježbanje, trčanje ili tenis.

Za prehranu je dobro da znaš puno informacija, a onda odabereš što ti najviše odgovara. Poznavanje detalja vrlo je važno za tvoj analitički um.via Giphy

Ribe

Za ženu rođenu u ovom znaku najvažnija je motivacija, možda ti treba poticaj prijateljice ili neki drugi osobni cilj. Kada si spremna i motivirana isprobaj neki vodeni sport poput plivanja ili mirniji oblik vježbanja poput joge ili trčanja. Vjerojatnije je da ćeš redovito vježbati ako imaš neki mentalni poticaj.

S druge strane, puno lakše ćeš gubiti kilograme ili održavati težinu ako iz prehrane izbaciš šećer i prerađenu hranu.via Giphy