Uvijek u svom svijetu: Šest znakova s bujnom maštom

Za horoskopske znakove na ovom popisu, mašta je ono što svijet čini zanimljivim

Uvijek u svom svijetu: Šest znakova s bujnom maštom

Gotovo je nemoguće napisati članak zasnovan na astrologiji na temu bujne mašte, a da odmah ne pomislimo na Strijelca. Naravno, svi imaju neku vrstu mašte, ali kod nekih je ona puno intenzivnija nego kod drugih, a Strijelac je definitivno na vrhu ovog popisa.

Image

Magnetska privlačnost: Koja osobina je magnet svakog horoskopskog znaka?


Preaktivna iliti bujna mašta mogla bi biti ključni sastojak onoga što osobu čini drugačijom, čudnom, "ne najnormalnijom" i kreativnom. Jer za horoskopske znakove s bujnom maštom, mašta je ono što svijet čini zanimljivim. 

Naravno, bujna mašta djeluje u oba smjera; čovjek može razmišljati o situaciji do ludila, projicirajući pretpostavljene slike svega u rasponu od potpuno pozitivnog do krajnje negativnog. Kada koristimo svoju bujnu maštu, činimo to da bismo stekli kontrolu nad inače nepredvidivom i nekontroliranom situacijom.

Život s 'krajem otvorenim za mogućnosti' za nas nema smisla - treba nam završetak, postignuće, predvidljivost i rutina. A kad su nam predstavljeni koncepti bez završetka ili zapleta, praznine popunjavamo onim što nam um pruži. Za Strijelca već znamo, ali tko su ostali horoskopski znakovi s pretjerano aktivnom maštom?

DJEVICA

Djevica nesvjesno koristi svoju izrazito preaktivnu maštu da sama sebe zastraši (a često i druge). Ako nije jasno, tada Djevica mora sastaviti zamišljenu situaciju u kojoj sve postaje jasno; ne može podnijeti ne znajući kamo situacija ide.

Da bi se borila protiv ovog straha, u mislima stvara lažne situacije jer je sve bolje od neznanja za Djevicu. Kad ne zna, stvara zamišljene rezultate, koji su gotovo uvijek histerični i negativni.

Disaster GIF from Chrisleyknowsbest GIFs

LAV

Snovi, vizije i zamišljeni scenariji s bujnom maštom vladaju svakodnevnim životom Lava, a sva ta sanjarenja vrte se oko toga da budu slavni, superiorni, bolji od drugih, bogati i/ili voljeni.

Lav bujnu maštu dovodi na nove razine dosljedno zamišljajući sebe u veličanstvenim okolnostima, osvajajući sve zlato koje treba osvojiti.

Thought GIF from Bored GIFs

VODENJAK

Ovaj znak većinom živi u svojim mislima, pa se sve stvari odvijaju u mašti njihovih misli. U stvarnosti nisu baš veliki radnici, ali kad se ušuškaju u kutove vlastitog uma, mogu apsolutno sve.

Njihova bujna mašta zapravo spašava njihove živote. Oni su horoskopski Walter Mitty - iako je život možda dosadan i prizeman, život u mislima prosječnog Vodenjaka je uzbudljiv, ispunjen i...beskrajan.

Watch GIF from Thesecretlifeofwaltermitty GIFs

ŠKORPION

Ova znak ne samo da ima bujnu maštu, već je u potpunosti opremljen sposobnošću da ostvari svoje snove. Škorpion se ne zamara sa svojom bujnom maštom, on vidi mogućnost u svemu čega se može sjetiti i vrlo je proaktivan kada je riječ o ostvarenju tih snova. Dakle, za ovaj znak prekomjerna mašta zapravo je samo početak velikih stvari koje dolaze.

Liv'n The Dream GIF from Dream GIFs

BIK

Ovaj znak pretjerano razmišljanje podiže na novu razinu, a iako je velik dio tih misli kreativan, često je kreativno destruktivan. I pod tim mislimo na vizualnost ovog znaka: oni svoju vlastitu propast zamišljaju u živim bojama, 24 sata na dan. Imati preaktivnu maštu kod ovog znaka ne funkcionira baš najbolje jer oni teže negativi, što završava anksioznošću i depresijom.

Math Thinking GIF from Math GIFs

STRIJELAC

Nitko ne razmišlja kao Strijelac. Oni razmišljaju, onda razmišljaju još malo, a kad su te misli gotove, preispituju ih, što dovodi do potpuno novih egzistencijalnih kriza pretjeranog analiziranja i premišljanja.

Njihova je mašta bezgranična; nemoj se iznenaditi ako Strijelaca pitaš o čemu razmišlja, a on će ti dati odgovor tipa: "Pa, moj bi lunarni modul mogao vrlo dobro djelovati na Marsovom krajoliku." Tada znaš da je vrijeme da se okreneš i izađeš iz sobe. 

Blown Mind Blown GIF from Blown GIFs