Upoznaj kandidate istarskog tjedna: Kuhat će potencijalni par iz 'Ljubav je na selu', DJ, taksistica i bajker

Ovaj tjedan u 'Večeri za 5 na selu' u Puli i njezinoj bližoj okolici donosi neke probuđene ljubavi, brojne edukativne trenutke vezane za hranu, ali i one regionalne - vezane za narječja

Upoznaj kandidate istarskog tjedna: Kuhat će potencijalni par iz 'Ljubav je na selu', DJ, taksistica i bajker

U istarskom tjednu RTL-ova kulinarskog showa za glavnu nagradu i titulu pobjednika tjedna borit će se pet novih kandidata – Ljubica, Robert, Miguel, Žaklina i Mladen, a neki od njih gledateljima su već poznati od ranije. 

ImageLjubica iz Pule nekim će gledateljima možda biti poznata iz emisije 'Ljubav je na selu' u kojoj je došla na farmu jednog protukandidata istarskog tjedna - Mladena Vidulina. Naime, Ljubica je jedina poslala pismo Mladenu te ju je Marijana Batinić pozvala u emisiju da se upoznaju. Iako njihova ljubav tada nije zaživjela, tko zna, možda njihova ljubav dobije još jednu priliku u showu 'Večera za 5 na selu' - ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac. Ljubica voli biti ispred kamera pa joj sudjelovanje u TV emisijama ne predstavlja problem i jedva čeka prezentirati svoj kraj i kuhinju. U RTL-ov kulinarski show prijavila se zato što voli kuhati i isprobavati nova jela, ali i zbog druženja te novih poznanstva. Najviše voli tradicionalnu istarsku kuhinju, a omiljeno joj je jelo maneštra. Voli slanije začinjena jela pa joj protukandidati valjda neće zamjeriti ako joj pobjegne malo soli.

ImageRobert Čudić (51), Pula

U ovoj sezoni 'Večere za 5 na selu' okušat će se i simpatični pulski bajker Robert Čudić, koji je svoj talent već pokazao u šestoj sezoni RTL-ove kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', kad je kuhao s prijateljem Ivanom Curićem. Robert je pravi kulinarski entuzijast koji često na bajkerskim feštama po Istri i Kvarneru, ali i cijeloj Hrvatskoj, priprema razne delicije. Iako sve voli kuhati, a i jesti, njegova su specijalnost mesna jela poput kotlića, čobanca i roštilja. Roberta se na ulici rijetko može fulati jer je njegov stil vrlo prepoznatljiv - kožne hlače, kožna jakna, bajkerske čizme i pokoja zakovica. Iako već ima iskustva u kulinarskim emisijama, sada će se okušati u nešto drugačijem formatu pa će u svom domu u Puli ugostiti četiri potpuna stranca kako bi im skuhao svoju prvu 'večeru za 5'!

ImageMiguel Hlača (32), Pula

Miguel je vrlo zanimljiv i talentirani mladić kojemu mnogo toga ide od ruke - izrađuje radove od drveta masline, radi kao DJ, bavi se uređenjem prostora za zabave te kuha! Ovaj samostalni umjetnik vjeruje kako kroz show 'Večera za 5 na selu' može gostima i gledateljima prezentirati svoj rad i kuhinju, a nada se i dobroj zabavi te ukusnim jelima. Najviše voli jesti meksičku kuhinju te eksperimentirati s egzotičnim začinima. Priznaje kako mu priprema tradicionalnih jela baš i ne ide od ruke, ali će dati sve od sebe kako bi svoju kreativnost pretočio i na tanjur te osvojio nepca protukandidata. 

ImageŽaklina Golubić (51), Pula

Žaklina je rodom iz Varaždina, a u Pulu se preselila prije godinu dana nakon razvoda braka. Vrlo je vesela i druželjubiva osoba koja se uvijek trudi biti pozitivna. Žaklina radi kao taksistica, a nakon napornog dana najviše je opušta kuhanje. Obožava pripremati razna mesna jela te je čini sretnom kad netko uživa u njezinim delicijama. Preferira dalmatinsku i zagorsku kuhinju pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u istarskom tjednu. U show 'Večera za 5 na selu' prijavila se kako bi upoznala nove prijatelje s obzirom na to da se tek nedavno doselila u Pulu, a pobjeda je uopće ne zanima.

ImageMladen Vidulin (51), Červari

U Istri će kuhati još jedno poznato lice iz mjesta Červari - Mladen Vidulin. Naime, Mladen je u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' tražio srodnu dušu jer mu, kako je tada priznao, samoća teško pada. A s obzirom na to da nije uspio skupiti dovoljno pisma za prolaz dalje, voditeljica Marijana Batinić na farmu mu je dovela iznenađenje, gospođu Ljubicu Pucić. A budući da živi sam u malome mjestu i nema stalno društvo, show 'Večera za 5 na selu' čini mu se kao super prilika da se poveže s novim ljudima i zabavi s ekipom uz dobru hranu. Najviše voli jesti tradicionalnu istarsku kuhinju, a obožava peći kolače i torte. 

ImageNove epizode showa 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!