Prijava
Registracija
Naslovnica - Žena.hr
Tražilica
Moda
Ljepota
Lifestyle
Astro
Ljubav i seks
Bolja ja
Savjetovalište
Darujemo
Recepti
Galerije
Kontakt
Pravila privatnosti
Objašnjenje o kolačićima
Uvjeti korištenja
tema
Večera Za 5 Na Selu
Večera za 5 na selu
Jela oduševila, ali ne i desert koji je domaćinu napravila supruga!
Večera za 5 na selu
Gosti poslije večere: 'Sve je bilo u redu, ali… predjelo je jednostavno, salata slatka, desert zaleđen, a atmosfera loša!'
500. epizoda 'Večere za 5 na selu: 'Hvala od srca svim gledateljima koji nas prate'
Večera za 5 na selu
Tri dame bile izjednačene, odluku o pobjednici donijeli dečki! Pobjedu odnijela Biljana: 'Moj sin će biti oduševljen'
Večera za 5 na selu
Zadovoljni gosti: 'Večera možda i nije bila za desetku, ali domaćin je'
Večera za 5 na selu
Nekima savršeno, neki morali prestati jesti: 'Našla sam dlaku u torti i kost u mesu!'
Večera za 5 na selu
Ani nije baš bilo nešto, a Aleksandra još oštrija u kritikama: 'Bilo je jestivo'
Ugođaj važniji od hrane: 'Nije mi se svidjela napetost tijekom večere'
Večera za 5 na selu
Kako se tjedan bliži kraju, tako Igor snižava ocjene, a i Luciju je teško zadovoljiti
Večera za 5 na selu
Svi misle da Zoran taktizira, a on najviše nahvalio domaćicu: 'Fenomenalno! Ukusno! Izvanredno!'
Večera za 5 na selu
Razočarane i gošće i domaćica: 'Jako je neugodan osjećaj pokupiti pune tanjure sa stola'
Večera za 5 na selu
Jako nezadovoljne gošće: 'Možda bi bilo bolje da se Martina držala svojih jela iz unutrašnjosti'
Večera za 5 na selu
Svi prividno zadovoljni, ali ne pokazuju desetke: 'Možda će netko biti bolji do kraja tjedna'
Večera za 5 na selu
Prva jedinica u sezoni, a Ljiljana pobjednica tjedna: 'Strašno sam dirnuta'
Borislav pokazao šesticu: 'Meso je bilo presuho i sve je bilo neslano'
Klokan je bio prevelik zalogaj za goste: 'Razočaralo me što nisu htjeli probati, ali o ukusima se ne raspravlja'
Večera za 5 na selu
Princ Petar dobio maksimalan broj bodova: 'Svaka čast! Sve je bilo savršeno, oduševio si nas!'
Ovotjedna pobjednica iz Bjelovara i Križevaca je kuharica iz vrtića Nevenka!
Večera za 5 na selu
Ana pripremila finu i ukusnu večeru, no ipak nije uspjela prijeći u vodstvo
Večera za 5 na selu
Gostima fokus nije bio na jelu: 'Atmosfera je trebala biti življa!'
Večera za 5 na selu
Zoran se pokazao kao vrlo kritičan gost: 'U glavnom jelu falili su prilog i salata'
Večera za 5 na selu
Valentina tužna zbog svoje večere, gosti razočarani: 'Preljuto, spržio sam i želudac i grlo. Nije se moglo jesti'
NIŽE OCJENE ODAVNO NIJE BILO U 'VEČERI ZA 5 NA SELU'
'Večera za 5 na selu': 'Moja ocjena je dva jer mislim da je ovdje sve fake'
Gosti puni kritika: 'Kuhana riba! Sirov špinat! Kosti u jelu! Kiseo desert!
Pobjednica Katija odlučila svoju nagradu dati u humanitarne svrhe
Morski specijaliteti na bosanski način oduševili goste: 'Spravila je jastoga kao prava Dalmatinka!'
Samo je Ivan prepoznao Božin trud, ostali gosti vrlo nezadovoljni: 'Glavno jelo nula! Sarma nula! Sve je bilo pretjerivanje'
Večera za pet na selu
Svi su pohvalili domaćinov trud, no jela ih nisu posebno oduševila
Gosti su domaćinu zamjerili uštogljenost iako je hrana bila i više nego odlična
Večera za 5 na selu
Otopljeni desert zasjenio niz ukusnih morskih delicija: 'Sve je bilo super, ali desert je pokvario opći dojam…'
Večera za 5 na selu
Domaćin zatajio da mu je supruga napravila desert, a dlaka u jelu umanjila je ocjenu!
Od ponedjeljka u 20.15 sati
Nova sezona 'Večere za 5 na selu' započet će u Primoštenu: Upoznajte prve kandidate!
Voli kuhati i pjevati
Hrvatska 'seks-bomba' pjevačku karijeru započinje u Beogradu, a kuhat će u 'Večeri za 5 na selu'
U 'Večeri za 5 na selu' neke su se ekipe posebno istaknule: 'Čast je pobijediti, ali veća je radost dati nagradu u dobrotvorne svrhe'
Horoskop i hrana: Savršeni zalogaj za svaki horoskopski znak
Počinje nova sezona 'Večere za 5 na selu' i u revijalnom tonu ulazimo u 16. sezonu!
Zaboravi na stres
Organizirajte večeru bez stresa uz nekoliko jednostavnih savjeta
Što kažete na palačinke sa šampanjcem? Imamo recept!
Znaš li?
Titula za najboljeg kuhara među horoskopskim znakovima ide…
Dress code
Odijevanje za večeru: Jesi li znala da postoje pravila?
Ljekovita snaga hrane
Jesi li znala da promjena prehrambenih navika može promijeniti život?
Tomislav je pobijedio u samoborskom tjednu, a mi imamo njegove recepte
Tomislav opravdava svoju dvojku: 'Zbog lutke u glavnom jelu bilo je puno dlaka po hrani'
Jelenin pobjednički recept i tajni sastojak - boškarin
Jelena zaradila dvije desetke: Oduševila je ukusnim jelima i dobrom atmosferom
'Noć vještica by Olja Vičbič': Ona leti na usisivaču, u pripremi čarobnog napitka pomaže joj piton
Irena odnijela pobjedu u riječkom tjednu, a mi ti donosimo njezine recepte
Mirjam dobila dosad najniže ocjene, a Nikita podijelila prvu jedinicu!
Ostali kandidati dali priliku drugačijem, ali Nikita sirovu večeru ocijenila trojkom
Možda nije oduševila jelima, ali je zato oduševila glasom: 'Nikita je bila za 10, a večera malo manje…'
1
2