Trenutak istine: Tko su najviše, a tko najmanje vjerni horoskopski znakovi?

Provjeri popis svih horoskopskih znakova rangiranih od najviše do najmanje vjernih u vezi

Trenutak istine: Tko su najviše, a tko najmanje vjerni horoskopski znakovi?

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina koju svi tražimo kod svog potencijalnog romantičnog partnera i (gotovo) svi bismo željeli znati koliko su zapravo vjerni i odani od samog početka. 

Image

Jesi li ona koja u odnosima traži puno pažnje ili više voliš neovisnost? Saznaj što kaže horoskop


Ipak, varanje se događa češće nego što bi to itko od nas želio. Varanje je poput ovisnosti: što više varaš, to više to i želiš i to više ignoriraš svoj moralni kompas.

A prepoznavanje varalice na početku nije tako lako kao što mislimo. Ali ako tražiš neke smjernice u ovom području, astrologija bi ti mogla pomoći jer za neke horoskopske znakove vjerojatnije je da će varati svoje partnere više nego drugi.

Koji su najvjerniji znakovi, a koji su poznati kao 'varalice'? Bacile smo se na istraživanje i sastavile popis svih horoskopskih znakova rangiranih od najviše do najmanje vjernih u vezi

RAK

Sve dok se emocionalne potrebe ovog znaka zadovolje i osjećaju se sigurno u svojoj vezi, oni su vjerni. Rak teži pronalasku srodne duše i životu s drugom osobom i teško da će zabrljati kad je riječ o vezama. Sve dok se osjećaju cijenjeno, neće ni pomisliti na varanje u bilo kojem obliku.

IWant All Of You Forever You And Me Every Day Love Of My Life GIF from Iwantallofyouforeveryouandmeeveryday GIFs

ŠKORPION

Može potrajati neko vrijeme dok Škorpion ne spusti svoj 'štit' i pusti da im se netko približi, ali jednom kada uspostave čvrstu vezu, izuzetno su vjerni. Međutim, ako im se povjerenje iznevjeri, tada se stvari mogu promijeniti. Škorpionima nije strana osveta i imaju čitav arsenal na kojem će to raditi. Točno su vjerni koliko i njihov partner, ni minutu više. 

I Heart You GIF from Inlove GIFs

JARAC

Jarac prihvaća obaveze vrlo ozbiljno i jedan je od najvjernijih horoskopskih znakova. Ako su u čvrstoj vezi, vjerojatno su već počeli razmišljati o budućnosti i neće htjeti učiniti ništa da je ugroze. Ako nisu sretni u vezi, prije će je prekinuti nego varati svog partnera. Uostalom, ako veza ima problema, uvijek su spremni raditi na tome.


We Need To Talk Lets Talk GIF from Weneedtotalk GIFs

DJEVICA

Djevice su izuzetno vjerne jer ne samo da su vrlo praktične, već i pomisao da ih uhvate 'na djelu' toliko im je užasna da to nikada ne bi učinile. Također, tu je i činjenica da je Djevica previše zauzeta da bi imala nekoga sa strane. Vjerojatno je bilo dovoljno teško naći partnera (zbog super visokih standarda), pa je pronaći još jednu osobu koja zadovoljava njihove standarde praktički nemoguće.

IWould Never Do That IDont Do That GIF from Iwouldneverdothat GIFs

BIK

Puno je vjerojatnije da bi Bik optužio partnera za varanje nego što bi sam zapravo varao. Bik je vrlo vjeran i čvrsto će se se držati vjernosti i odanosti kad zauvijek pronađe pravu osobu. Ali budući da ima problema s ljubomorom, prečesto može sumnjati da je njihov partner nevjeran, čak i ako nema dokaza koji bi to podržali.

Michael Cheat GIF from Michael GIFs

LAV

Lav je stopostotno vjeran sve dok dobije svu potrebnu pažnju (a treba je mnogo). Kad se Lav osjeti zanemareno od strane svog partnera, može se okrenuti nevjeri. Na neki način, Lavovi imaju vrlo tradicionalne vrijednosti: predaju se jednoj osobi, smire se i imaju obitelj. Varanje jednostavno ne spada u način na koji gledaju sami sebe. 

Terrible Thing GIF from Terrible GIFs

RIBE

Ribe vole flert, ali nikad ne bi željeli nikome, posebno nekome koga vole, nanijeti bol zbog varanja. Ribe imaju tendenciju da budu vjerne - u stvari toliko vjerne, da će, ako njihov partner zaluta, oprostiti i pružiti im drugu priliku...i najvjerojatnije još jednu priliku nakon toga. Veće su šanse da su Ribe emocionalne, a ne fizičke varalice...što može biti velik, ako ne i veći problem

Sexy Marion GIF from Sexy GIFs

VAGA

Iako Vage vole biti uravnotežene, kad je u pitanju varanje - pripadaju donjem dijelu ljestvice. Žele biti vjerne, istinski to žele, ali dosadno im je i pitanje je je li osoba s kojom su 'prava osoba'. Vage bi radije uništile vezu po brzom postupku nego imale dug prekid ispunjen optužbama, svađama i sukobima. U njihovim mislima 'Vage varaju za dobrobit svog partnera'.

Donna West Wing GIF from Donna GIFs

OVAN

Ovnovi nisu poznati kao 'najvjerniji', pogotovo ako im je dosadno u vezi ili strasti nisu prisutne. Ovnovi će se prepustiti svojim porivima i djelovat će ne razmišljajući o posljedicama svojih postupaka. Suočeni sa svojom nevjerom, Ovnovi će je najvjerojatnije zanijekati. Partner ih treba neprestano stimulirati ili će naći drugu osobu koja im diže uzbuđenje.

IKnow What IWant Im Gonna Get It GIF from Iknowwhatiwant GIFs

BLIZANCI

Ako Blizanci varaju, njihovim partnerima će trebati dosta dugo dok to ne shvate. Znaju prekriti svoje tragove i ponašati se poput odanog ljubavnika, što najvjerojatnije, i dalje zapravo jesu. Blizanci neprestano mijenjaju mišljenje, tako da bi u jednom trenutku mogli biti potpuno zaljubljeni, a u drugom bi mogli umirati od dosade. Razumiju koncept vjernosti, jednostavno im je izazov to primijeniti u praksu.

Undecisive Kristen Wiig GIF from Undecisive GIFs

STRIJELAC

Strijelci su više nevjerni nego što su vjerni, ali s pozitivne strane, oni to znaju o sebi i učinit će sve što mogu kako ne bi nekoga povrijedili. Iskreni su oko toga da im se ne sviđaju veze ili obveze, a ako netko želi iskoristiti priliku s njima, to će biti na njima. 

Ako se Strijelac nekome posveti, iskreno će pokušati biti vjeran. Sve dok se ne osjeća vezano, možda će moći odoljeti varanju. A ako zaluta, nemoj reći da te nije upozorio/la

CJ The West Wing GIF from Cj GIFs

VODENJAK

Ako Vodenjak nije u otvorenoj vezi, gotovo je sigurno da će biti nevjeran/a. Ne sviđa im se osjećaj da moraju raditi stvari na tradicionalan način, a to uključuje i vjernost. Žele eksperimentirati, isprobavati nove stvari i uživati u novim ljudima, zbog čega bi im koncept otvorene veze paše. Vodenjacima se ne sviđa kad im se govori da nešto ne smiju jer smo zbog toga žele to još više.

Independent GIF from Idowhatiwant GIFs