Trebaš dozu smijeha? Ovi psi su toliko urnebesni da će te u trenu izvući iz 'beda'

Psi su najbolji čovjekovi prijatelji. To se bezbroj puta pokazalo. Ove fotografije dokazuju da spadaju i u najzabavnije

Trebaš dozu smijeha? Ovi psi su toliko urnebesni da će te u trenu izvući iz 'beda'

Svatko tko ima psa zna o čemu pričamo.  Ljubav koju ti mali čupavci daju svojim vlasnicima, teško da se može usporediti s nečim. Mahat će repom baš svaki put kada te vide, bez obzira bila ti ljuta, živčana ili dobre volje.

Image

14 razloga zašto biste trebali imati mačku za kućnog ljubimca


Bez obzira jesi li ih upravo kaznila ili bila gruba prema njima, psi će ti pristupiti s toliko radosti da na nju ne možeš ostati imuna. Mi ljudi smo zaista sretnici što imamo takve četveronožne prijatelje - svojevrsne pilule sreće koje su nam uvijek nadohvat ruke, a nemaju nuspojava.


Te male beštije, hajde dobro, neke i nisu baš tako male, ali su mazne, znaju biti urnebesne. U nastavku ti donosimo najsmješnije pse Instagrama. Uživaj!

Smoto!

"Pogodite tko je pao u vodu? I to unatrag", piše vlasnica ovog psa. 
Jadničak je upao u jezero, a "oduševljenje" neplaniranim kupanjem nije mogao sakriti. Kao da su mu sve lađe potonule 

Kad ne znaš što ćeš, napravi kompromis

To što ti imaš svoj način sjedenja na kauču, ne znai da on važi za sve ostale ukućane. Ovaj pas odlučio se za polusjedeću varijantu ili samo nije siguran bi li sjedio ili stajao.  

Oooo, sr...!

Ne volimo prostačiti, ali uz ovu fotografiju jednostavno ne idu druge riječi. Što mu je prolazilo kroz glavu u trenutku kada se poskliznuo, možeš mu iščitati u pogledu i da, nije pristojno. Ali nije ni situacija u kojoj se našao. 

Izvan okvira

Kada ti netko kaže da bi trebala razmišljati izvan okvira to znači točno ovo:


Zašto spavati unutra, kada je puno bolje biti na vrhu. Zar samo zato što netko tako kaže? 

I stil i stav

Uz ovako njegovanu grivu, za koju bi svaka žena ubila da joj krasi glavu, odjeća i naočale su samo šlag na torti. Moramo priznati da je ovaj gospodin pas najveći hipster kojeg smo sreli. 

Još jedan neodlučni

Bi li spavao ili bi skakao? Teška odluka! Teška odluka!

Ulovi lopticu! Drugi put

Fotograf je odlično ulovio trenutak u koje pas skače kako bi uhvatio lopticu. Sam trenutak hvatanja loptice bilo je nemoguće uloviti jer se nije dogodio. Pogledaš li pažljivije, vidjet ćeš po putanji loptice, da nije bila ni blizu ove njuške. Ok, nisu svi psi za sve. Ovaj više voli statične stvari i djeluje po modelu: "Stoj tu, ja ću doći po tebe".

Zimske gadosti ili radosti?

"Ovako izgleda svaka naša jutarnja šetnja, napisao je na Instagramu vlasnik ove ljenčine ili možda buntovnika. Pas jednostavno ne voli snijeg. Ili ga voli toliko da mu želi biti što bliže, a ne samo ga doticati šapicama? 

Hm...jesmo li krivo pročitali upute za sastavljanje psa?

Cirque du Soleil - to je adresa na kojoj bi ovaj pas trebao živjeti. Boli dok ga gledaš kako spava! Ljudima, a i psima od gume mejsto je u cirkusu.

Spa za psa

Osim u šetnji, ovako divan dan vrijedi provesti i u - blatu. Osobito ako si svježe okupan.

I pas ima svog plišanca

Čak i popodnevni drijemež ovom je čupavcu nezamisliv bez njegovog plišanca. Puno mirnije i lakše se spava uz nečiju njušku pa bila ona i umjetna.

Bravo!

Uz ovu sliku ide samo aplauz! Sve drugo umanjilo bi njezinu veličinu. Ajde dobro, moramo dodati da ni ovaj nije ulovio lopticu, ali koga briga. Fotka je sjajna. Bravo, psu!

Loš dan, dobar pas

Znao je da će nešto krenuti po krivu kada je jutros ustao na prednju lijevu nogu... Prvo, doručak nije bio nešto, a onda je i pao sa stolca. Sramota za jednog psa. 

Kaos!

Ne možemo se odlučiti je li smješniji ovaj u pozadini kojeg "jede" kauč ili ovaj sprijeda čiji pogled govori više od riječi.


Auuuu!

Definitivno na krivom mjestu u krivo vrijeme...

Još jedan veličanstveni promašaj! Bravo!

Da ne postoji fotografija, tvrdili bismo i dalje da corgi ne može skočiti. I to je sve :) Štap ne može uloviti. Ili smo opet u krivu? Možda ne želi?