Sutra možeš uživati u prekrasnom pogledu na Supermjesec - prihvati sve izazove koje nosi

21. ožujka nebo će obasjati romantičan astrološki fenomen zvan 'Super mjesec'. Na astrološkom planu mogao bi donijeti mnoge promjene u tvoj život

Sutra možeš uživati u prekrasnom pogledu na Supermjesec - prihvati sve izazove koje nosi


Imala si ga priliku vidjeti i u siječnju i veljači, a ovomjesečni će biti zadnji takav ove godine. Ako si ga propustila, obavezno ga ovoga puta upiši u kalendar i uživaj u romantičnom pogledu na nebo.

Supermjesec donijet će ti mnogo više u romantičnom aspektu od prekrasnog pogleda. Ovaj fenomen događa se kada je Mjesec najbliže Zemlji, a ove će se godine poklopiti i s proljetnim ekvinocijem, to jest početkom proljeća. 

Učinak češ najviše osjetiti ako si rođena u znaku Ovna, Raka, Vage ili Jarca. Supermjesec dešava se na stupnju horoskopa koji se naziva 'Točka Ovna'. Ona nam donosi bistriji pogled na život a i velike promjene u svijetu. Na osobnoj razini ćeš ga osjetiti tako da ćeš početi propitivati svoje mjesto u svijetu i razmišljati o tome kako te vide drugi ljudi.

Pošto će se osjećati snažni planetarni utjecaji Marsa i Venere, ako si u vezi mogla bi se početi osjećati više seksi nego prije. Ovo je savršeno vrijeme da ti veza procvjeta. No, pošto se u ovom razdoblju radi o promjeni, Supermjesec mogao bi ti donijeti i neke životne poteškoće koje češ u ovo razdoblju morati riješiti. Također bi mogao povećati tvoju svjesnost u vezi i početi češ shvaćati da ne dobivaš baš ono što želiš. No on će također povećati tvoju potrebu da čim prije nađeš rješenje i konačno počneš postizati kompromise s partnerom.

Općenito ćeš početi shvaćati da možeš dobiti mnogo više od života, stoga ti neće biti teško prihvatiti sve izazove koji te čekaju. Ovo je pravi vrijeme da počneš razmišljati jesi li stvarno zadovoljna sa svojim izborom karijere, svojom životnom situacijom i ostalim stvarima u tvom životu. Svi ti izazovi samo su dio pokušaja da konačno postigneš potrebnu ravnotežu u svom životu, stoga iskoristi ovo razdoblje najbolje što možeš.

Image

Ovan - godišnji horoskop 20.3.2019. - 20.3.2020.