Slavne dame s kojima su dizajneri odbili raditi jer ne nose veličinu 36

Usprkos svemu ostale su pozitivne i zablistale na crvenim tepisima

Slavne dame s kojima su dizajneri odbili raditi jer ne nose veličinu 36

Neki ljudi imaju osobne razloge zbog kojih odbijaju izraditi neko djelo, bilo da to prkosi njihovim načelima ili savjesti. Tako postoje i neki dizajneri koji su, zbog viška kilograma kod nekih celebrityja, jednostavno odbili dizajnirati odjeću za njih, pa čak i za posebne prigode, poput dodjele Grammy nagrada.

Ove su slavne osobe koje su doživjele odbijanja dizajnera zbog svoje kilaže, ali su usprkos tome ostale pozitivne i zablistale u odjeći nekog drugog dizajnera - od planetarno popularne Beyoncé i poznate Khloe Kardashian, sve do oskarovke Octavije Spencer.

Image

Zrače prirodnom ljepotom: 15 najboljih celebrity #nomakeup selfieja

1. Bebe Rexha

Bebe Rexhu nekoliko je dizajnera odbilo kada joj je trebalo dizajnirati haljinu za dodjelu Grammyja 2019. Ipak, zahvaljujući dizajneru Monsoori, ona je zablistala na crvenom tepihu u predivnoj crvenoj haljini. Zbog svega se požalila na svom Instagram profilu i istaknula da ako je njezina veličina dizajnerima prevelika, onda ne želi ni nositi njihove "uzvišene kreacije". 

2. Beyoncé

Teško nam je uopće i zamisliti da bi se Beyoncé mogla naći na ovom popisu. Ipak, još dok je bila dijelom grupe Destiny's Child, Beyoncé je priznala da je njezina majka šivala kostime za njihove nastupe i to zato što dizajneri "nisu htjeli šivati za punije Afroamerikanke". Upravo je o tome progovorila na dodjeli nagrada Fashion Icon Awards.

3. Ashley Graham

Ashley Graham priznala je da su mnogi brendovi odbili dizajnirati odjeću za nju jer nije bila unutar njihovih "uzoraka" i da nije ni sanjala da moraš platiti dizajnerima da ti skroje haljinu samo ako si unutar njihovih "uzoraka", što smatra apsurdnim. 

4. Melissa McCarthy

Melissa McCarthy jedna je od plus-size celebrityja koji otvoreno govore o tome koliko je teško pronaći idealnu odjeću za njihovu figuru. Ona se već umorila od toga da pronađe dizajnera za sebe, pa je odlučila pokrenuti vlastitu modnu liniju.

5. Gabourey Sidibe

Gabourey je uvijek teško pronaći nešto što odgovara njenom tijelu, ali to ju je i dovelo toga da nauči i neke pozitivne strane toga što ne nosi dizajniranu odjeću. I sama je priznala da ju više nije briga što nosi i kaže da se zbog toga osjeća slobodnom.

6. Octavia Spencer

Octavia Spencer novinarima je rekla da joj je bilo teško pronaći haljinu za Zlatne globuse 2012. Rekla je da je niska i bucmasta, a da joj dizajneri jednostavno ne prilaze i da je pronalazak savršene haljine za nju vrlo stresan posao.

7. Aidy Bryant

Aidy Bryant morala je moliti dizajnere da na televiziji i filmu počnu dizajnirati odjeću za žene, a za dodjelu Emmyja 2016. konačno je dobila ponudu dizajnera da joj skroje što će odjenuti.

8. Dascha Polanco

Dascha Polanco za Vogue je otkrila da je posjetila mnogo brendova koje voli i od kojih kupuje odjeću, a kada je razgovarala s njihovim PR timovima, rekli su joj da trenutno nemaju njezinu veličinu, ali da će u budućnosti možda imati.

9. Khloe Kardashian

Čini se nemoguće da bi itko mogao odbiti nekoga iz Kardashian-Jenner klana, ali Khloe je to osjetila na vlastitoj koži. Khloe je punija od ostalih sestara i zbog toga su ju svi uvijek izdvajali, ali nakon što je izgubila nekoliko kilograma, svima je dokazala da su u krivu.

10. Christina Hendricks

I Christini Hendricks bilo je teško pronaći dizajnera, a često se požali kako je u vrijeme dodjela nagrada teško pronaći haljinu kada dolaze samo u dvije veličine, i to one najmanje, a većina dizajnera ni za nju ne želi dizajnirati odjeću. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.