I privatno i poslovno

Sezona Škorpiona donosi razdoblje velikih promjena, a evo što čeka tvoj horoskopski znak

Energija Škorpiona do 22. studenog u tebi bi mogla probuditi odlučnost i druželjubivost. Vjerojatno ćeš poželjeti učiniti velike promjene o kojima već dugo sanjaš, ali i presložiti prioritete

profimedia-0325200618.jpg
Foto: Profimedia.hr

Počinje 'vladavina' Škorpiona koja će trajati sve do 22. studenog. Ispred nas je vrijeme tijekom kojeg ćemo se posvetiti preslagivanju nekih stvari u životu. Odmaknut ćeš se od površnog te ćeš htjeti napredovati u svim poljima i unaprijediti odnose s bliskim ljudima, ali i onima koje si tek upoznala. Ako si u sezoni Vage stvorila neko novo prijateljstvo, romansu ili pak okrenula novi list u životu, sad je vrijeme da izvučeš maksimalno i promijeniš život nabolje.

Image
Što zvijezde predviđaju?

Škorpion – godišnji horoskop: Financije neće biti problem, a krenut će ti i u ljubavi

Ono što ti je dosad bio hobi možda ti do 22. studenog postane strast. Sezona Škorpiona mogla bi ti donijeti nalet energije, hrabrosti i odvažnosti iz čega se mogu izroditi dobre stvari. Pravo je vrijeme za donošenje važnih odluka te 'čišćenje' od toksičnih odnosa. U tome će ti pomoći odvažna i nepokolebljiva Škorpionova energija.

Image
Foto: Profimedia.hr

To je načelno ono što nas čeka. U nastavku pak donosimo što sezona Škorpiona donosi svakom horoskopskom znaku. Imaš razloga za veselje i baš sada postati najbolja verzija sebe.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za lice sve je popularnija

Ovan

Ovan obično voli imati sve pod kontrolom. Energičan je, impulzivan, hrabar, odvažan i samouvjeren i nerijetko obožava sve raditi po svom. Rođeni je vođa. No u sezoni Škorpiona Ovnovi bi mogli osvijestiti da nekad treba pronaći kompromis i surađivati s ostalima. Ako si se u zadnje vrijeme udaljila od drugih i/ili s nekim razišla zbog drugačijih stavova, ovih ćeš dana shvatiti da si ipak društveno biće koje treba njegovati odnose. Škorpionova energija ponukat će te da se okreneš ljudima i pokušaš (p)ostati timski igrač.

Image
Foto: Profimedia.hr

Bik

Već smo rekle da će se u sezoni Bika mnogi shvatiti što im je u životu bitno te se okrenuti ljudima koje vole. I Bik bi se mogao okrenuti produbljivanju odnosa, a velike su šanse da upravo početkom studenog upoznaš nekog posebnog. Ako si u vezi, mogla bi taj odnos dovesti na novu razinu. Sve ono što si pomalo zapustila zbog obaveza sada ćeš staviti u središte.

Image
Foto: Profimedia.hr

Blizanci

Ako te zdravlje u posljednje vrijeme služilo, u sezoni Škorpiona sve bi moglo sjesti na svoje mjesto. Ti se nećeš toliko posvetiti drugima koliko sebi, a upravo bi ovih dana mogla shvatiti koliko je važno brinuti za zdravlje i održavati zdrave navike. Savjet je da ostaneš fizički aktivna te upišeš tečaj plesa ili neki sport. To bi te moglo transformirati.

Image
Foto: Unsplash

Rak

Rakovi bi u sezoni Škorpiona mogli biti željni ljubavi i nježnosti. Škorpionova energija ponukat ćeš se da se više posvetiš partneru pa ćeš tako planirati romantične vikende ili razgovarati o temama koje ste, kao par, zapustili. Mogli biste se zbližiti kao nikad prije. A ako si solo, poželjet ćeš izgraditi prisan odnos koji će potrajati. Nećeš se bojati izraziti osjećaje i pretvoriti simpatiju u nešto više.

Image
Foto: Unsplash

Lav

Lave, zbog posla si vjerojatno malo zapustio društveni život. Svi znamo da ovaj znak voli biti u žiži zbivanja među ljudima pa ćeš se u sljedećih mjesec dana konačno odazvati pozivima na druženja, obnoviti neke odnose, a možda i organizirati neki teambuilding. To bi ti moglo napuniti energije.

Image
Foto: Unsplash

Djevica

Sad ćeš konačno učiniti ono što si dugo odgađala. U sljedećih mjesec dana bit ćeš puna energije i pravih riječi. Nećeš više nalaziti opravdanja i analizirati bez učinka. Uzet ćeš stvari u svoje ruke. Trebaš li donijeti važnu odluku, sad je pravo vrijeme. Ova sezona prosvijetlit će te.

Image
Foto: Profimedia.hr

Vaga

Ako si u zadnje vrijeme neodlučna ili pomalo izgubljena, u nadolazećem bi ti razdoblju sve trebalo 'procvjetati'. Imat ćeš osjećaj da su ti se izoštrile misli i da ti je jasnije što zapravo želiš od života. Lakše ćeš određivati prioritete i nećeš gubiti vrijeme na one koji to ne zaslužuju. Doslovno bi mogla doživjeti pročišćenje.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

Pa ako će ostalim znakovima krenuti, možeš samo zamisliti kako je Škorpionima. Rođendanski im je mjesec i ovo im je važno životno razdoblje. Odluke koje sada doneseš mogle bi snažno utjecati na tvoj daljnji život. Možda se upravo nalaziš na prekretnici. Mogla bi biti puna ideja i energije i želje za napredovanjem. Pucaj visoko – tvoje je vrijeme!

Image
Foto: Unsplash

Strijelac

Strijelci bi mogli malo usporiti i razmisliti što zapravo žele. Dobro je vrijeme za postavljanje prioriteta. Ovaj bi znak mogao biti izrazito fokusiran na svoje ciljeve i preslagivanje života. Konačno će naći snage za suočavanje s prošlošću i to će se pokazati kao najbolja odluka. Jedino tako, mirne duše, možeš nastaviti dalje. Energija je na tvojoj strani pa riješi nerazriješene odnose i zavrzlame. Nije lako, ali je nužno.

Image
Foto: Unsplash

Jarac

Jarčevi su najčešće oprezni i karizmatični i dobro biraju s kim će se družiti. Drže se uskog kruga ljudi, no u sljedećim bi tjednima mogla proširiti krug poznanstava i otvoriti se novim iskustvima. U tvoj bi život mogla ušetati osoba s kojom ćeš se s vremenom sprijateljiti, a možda i zaljubiti. Daj joj priliku.

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Iza Vodenjaka je stresno razdoblje. Bilo da si prolazila kroz kaos na poslu, dovršavala projekte ili imala obiteljske probleme, do kraja studenog ćeš konačno pronaći unutarnji mir. Mogla bi dobiti novu poslovnu priliku, povišicu i napon izgladiti obiteljske odnose. Konačno ćeš biti zadovoljna i imati osjećaj da si okrenula novi list.

Image
Foto: Pexels

Riba

U sezoni Škorpiona Ribe bi se mogle okrenuti sebi. Konačno ćeš si dati oduška poput vikend-izleta. U opuštenoj ćeš atmosferi promisliti o onome što zapravo želiš. Zaronit ćeš u misli i riješiti neke dileme. Mogla bi shvatiti da on maštanja i čekanja nema ništa te poduzeti neke konkretne promjene. Upisati tečaj ili neki sport, zapjevati, obnoviti minule odnose, promijeniti posao… Studeni je za tebe mjesec velikih promjena.

Image
Foto: Profimedia.hr