Tajne astrologije

Šesto čulo: Tri horoskopska znaka s najboljom intuicijom

Neki znakovi u horoskopu puno lakše 'vide' svijet i čitaju ljude kao otvorenu knjigu

profimedia-0735638228.jpg
Foto: Profimedia.hr

Postoji bezbroj načina na koje promatramo svoju okolinu. Dobili smo pet osjetila rođenjem, a ona uključuju vid, zvuk, okus, miris i dodir. Svatko od nas pomoću njih otkriva svijet i stvara vlastita mišljenja i doživljaje. Iako su ta osjetila ključne komponente u načinu na koji doživljavamo život, često zaboravimo spomenuti ono što bi moglo biti vrlo važno - šesto čulo.

Image
'Imam predosjećaj da...'

Intuicija ne vara: 7 situacija u kojima trebaš poslušati svoj unutarnji glas

Kaže se da nas ono vodi u zemlju snova, prima različite vibracije iz okoline i obavještava nas intuitivno o svijetu. Neki znakovi u horoskopu puno lakše "vide" svijet zbog svoje dobre intuicije.

Šesto čulo može se ojačati s vremenom i strpljenjem. Međutim, neki znakovi lakše čitaju skirvene namjere ili osjećaju što će se dogoditi. U nastavku provjeri imaš li šesto čulo, to jest jesi li među tri horoskopska znaka koja imaju najbolju intuiciju.

POGLEDAJ VIDEO: Što znači živjeti u trenutku i kako to ostvariti u svakodnevici?

Ribe: Vide neke druge svemire

Ribe su posljednji znak u horoskopsku i stoga ovaj znak ima mudrost koja dolazi sa starenjem. Osobe koje su rođene u ovom znaku sigurno imaju i neki duhovni plan. Tvoja percepcija ovozemaljskog svijeta protkana je slikama iz carstva koje se ne mogu vidjeti samo očima. Neki čak kažu da su samo najstarije duše rođene kao Ribe, što objašnjava zašto mistika iz tvojih prijašnjih života još uvijek ostaje uz tebe.

Podsvijest Riba je zapanjujuće živopisna i prepuna istine, ali i mašte. Njihove misli i snovi često sadrže poruke iz alternativnog svemira, a velika većina rođenih pod ovim znakom vjerojatno je imala paranormalna iskustva tijekom života.

shimmer fallback

Škorpion: Gledaju u tamu i prežive

Škorpion je prirodno sklon krajnostima. Nema mraka kojeg će se bojati i krenuti prema njemu, nema svjetla u koje ne žele ući. Moraju sve to moći vidjeti i doživjeti, čak i ako je zastrašujuće. Čak i ako boli. Kada Škorpion hrabro pomakne granicu i suoči se sa sjenama koje nitko drugi nije voljan ni pogledati, uvijek se vrati s neizmjernim znanjem. Čak i ako se dio tog mraka zalijepi za njih, vjeruju da sve vrijedi zbog rezultata.

Budući da Škorpioni razumiju značenje istinske tame i istinske svjetlosti, sposobni su vidjeti stvari koje nitko drugi ne vidi. Razumiju stvari koje nitko drugi ne može uopće dokučiti.

shimmer fallback

Rak: Mogu vidjeti direktno u tuđa srca

Rak bolje od svih drugih poznaje stanje srca i oni mogu osjetiti ono što osjećaju drugi ljudi kada su blizu njih. Prvo što Rak traži pri susretu s nekim je njegovo srce. Čak i ako netko pokušati sakriti svoje osjećaje duboko u sebi, tamo gdje ih nitko neće pronaći, ništa ne može spriječiti Raka da ih pronađe. Oni ne samo da vide tuđa srca, već ih i razumiju. Njihova empatija i intuicija veliki su poput neba.

Budući da je Rak toliko usklađen sa svačijim emocijama, mogu osjetiti energije i vibracije koje se zadržavaju u zraku kamo god krenuli. Ako uđe u prostor koji je negativan, Rak osjeća bol. Ako odu negdje gdje se isprepliću ljubav i svjetlost, Rak bi mogao pustiti suze radosnice.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.