Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 7. do 13. rujna 2020

Ovaj tjedan najsretniji znakovi će biti Djevica, Bik i Ovan

Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 7. do 13. rujna 2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Ako si još sama, malo bolje pogledaj osobe s kojima poslovno surađuješ. Jedan poziv na kavu mogao bi ti donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. One koje već jesu u vezama uživat će u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Napokon ćeš dobiti potrebne informacije na osnovu kojih se mogu procijeniti tvoje zasluge. Neke će dobiti lijepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i promaknuće. Sada možeš potegnuti još više i još bolje. Svjesna si svojih vrijednosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi na izlet u prirodu i uživaj. 

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćeš da sve bolje komuniciraš se osobama suprotnog spola. Pored toga, bit ćeš i poduzetna. U takvim okolnostima možeš pridobiti mnoge. Ako si sama, izađi van. One u vezama bit će sasvim dobro.

KARIJERA: Dolaze odgovori koje si čekala i sad nastavljaš svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobjede. Ove promjene toliko će te zaokupiti da katkada nećeš vidjeti ništa drugo. Ono što postigneš na ovaj način - bit će stabilno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istražuješ i sve bolje razumiješ duhovni svijet.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Narednih dana ćeš ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačat će. One koje su još same neće inzistirati na izlascima, dok će vezane sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćeš moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će ti ići na ruku, a pravac u kojem će se razvijati tvoji poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćeš zadovoljna i mirna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uzmi sve što možeš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RAK

LJUBAV: Iz dana u ti ćeš se ipak osjećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neke će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetile, druge će krenuti na lijep izlet udvoje, a treće, koje su možda još same, počet će izlaziti češće i s više nade za ljubav. 

KARIJERA: Dobit ćeš nove smjernice kako raditi. Bit će to nešto zanimljivo, a uključivat će i određene transformacije. S promjenama ćeš se nositi dobro. Odavat ćeš dojam sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavaš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u teretanu. Dobro bi ti došla.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će ti se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćeš idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćeš pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bit ćeš sretna i voljena.

KARIJERA: Primijetit ćeš da se umaraš i da ti treba dva puta više vremena za obaviti stvari koje inače obavljaš brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Tako ćeš biti učinkovitija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Štedi se i obnavljaj meditacijom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćeš zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je tvoja trenutačna motivacija za ljubav mala. One u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

KARIJERA: Učvrstit ćeš stečene pozicije i povremeno se ponašati kao da si glavna, premda to možda i nisi. Shvaćaš da se vrijedilo potruditi i sad mirno možeš nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koje su zaposlene u uslužnim djelatnostima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmaraj.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Ovih dana polako ćeš se početi distancirati od voljene osobe ili će tvoje ljubavno raspoloženje malo splasnuti. No jednako ćeš ostati raspoložena za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćeš stvarati ostat će na površnoj razini.

KARIJERA: Vjerojatno će te svako malo nadgledati, ali ti ćeš imati snage i ne obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvijek ugodna, ali će se zapravo okrenuti u tvoju korist. Stoga ne trebaš previše brinuti. Ti radi svoje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve se više zanimaš za glazbu kao sredstvo opuštanja.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Tokom ovog tjedna ti ćeš se vjerojatno malo ohladiti. Sve će te više zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako te ne bi krivo shvatila, potrudi se sve izgladiti nekim malim darom.

KARIJERA: Nakon što si postavila dobre temelje, nastavit ćeš graditi dalje. Mnoge će se ovih dana vrlo aktivno angažirati kroz suradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahtjeve. Ponekad će ti nedostajati energije za sve. Zato se dobro organiziraj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćeš pomalo u svemu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Ovaj tjedan tvoji će se privatni odnosi poboljšati, a ti ćeš postati blaža i diskretnija. Voljena osoba opet će te obasipati nježnostima, a ti ćeš joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.

KARIJERA: Napokon možeš sve u vezi posla sagledati u cjelini. To će ti razbistriti pogled i definirati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga ovisit će o tebi. Zato ćeš osjećati i teret odgovornosti, no radit ćeš dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vodi više računa o prehrani.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Iz dana u dan ti ćeš svoje osobne odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako ti više neće biti toliko važno da razmjenujete nježnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je propitkivanja osjećaja.

KARIJERA: Malim koracima napredovat ćeš u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživat ćeš u otkrivanju i spoznajama, a nerijetko ćeš s oduševljenjem pričati što si shvatila. Neće te svi razumjeti, zato pazi kome što govoriš. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi otvorena i bez predrasuda.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VODENJAK

LJUBAV: Tvoj privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni problematičan. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će ti biti malo dosadno, ali izdrži. Ne zavodi pod svaku cijenu.

KARIJERA: Suradnja između tebe i drugih obnovit će se uz pomoć zahtjeva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a ti ćeš se trebati snaći. Trebat će ti neko vrijeme da se prilagodiš. Nemoj žuriti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi otvorena za različite prijedloge.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Iako ćeš se ponekad osjećati frustrirano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će ti više ići, nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budi otvorena i vjeruj da je moguće da se dogodi nešto lijepo. Tada će ti se to i dogoditi.

KARIJERA: Određene borbe za vlastiti stav i mišljenje vjerojatno nećeš moći izbjeći. Važno je da budeš dovoljno mudra i surađuješ onoliko koliko možeš. Bit će petljanja, a ti učini sve da stvari postanu jasnije. Tako ćeš naći kompromis i postići rezultat.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jesi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4