Rosé, Pinot ili Chardonnay: Koje je tvoje astro vino?

Kod nas se ovaj tjedan pije Pinot Noir, Lambrusco i narančasto vino. Kod tebe?

Rosé, Pinot ili Chardonnay: Koje je tvoje astro vino?

Baš kao što tvoj horoskop govori puno o tvojoj osobnosti, tako i tvoj izbor vina otkriva ponešto o tebi...ako ništa, barem za dobru zabavu.

Saznaj koja vrsta vina prema horoskopu najbolje pristaje tvojoj osobnosti i nazdravi samoj sebi!

VODENJAK

NARANČASTO VINO

Tvoja samostalnost i ekscentričnost znače da ti je potrebno vino koje je osebujno kao i ti. Narančasta boja vina nastaje maceracijom bijelih sorti grožđa, odnosno ekstrahiranjem svih sastojaka iz kožice bobice. Što je duži kontakt kožice grožđa s moštom, vino će biti intenzivnije boje. Narančasto vino definitivno je nanekonvencionalnije od svih vina, stoga ti pristaje savršeno. 

RIBE

ROSÉ

Dobronamjerne i nježne, Ribe svoje idealno vino pronalaze u ljetnom nježnom osvježenju. Ovo ljeto pronađi svoj idelani Rosé i uživaj u ovoj kombinaciji bijelog i crnog vina

OVAN

MALBEC

Malbec je crno vino koje izvrsno pristaje uz tvoju energiju i samopouzdanje, stoga ćeš uživati u ovom bogatom okusu i kiselosti - uz ili bez hrane, ali uvijek uz razgovor!

BIK

PINOT NOIR

Ovo sočno crno vino možda je teško uzgojiti, ali uz upornost i strast (dvije kvalitete koje jako dobro poznaješ) - može rezultirati ukusnim remek djelom!

BLIZANCI

PINOT GRIGIO

Tvoja osobnost je istovremeno ozbiljna i društvena, stoga jednako pristaje uz ovo svježe, ali elegantno bijelo vino. Iako je suho i kiselo, Pinot Grigio je osvježavajuće poput limunade na vrući ljetni dan.

RAK

RIZLING

Odana i suosjećajna, uvijek stavljaš druge ispred sebe. Zaslužuješ slatko olakšanje od bezbroj odgovornosti, a koji je bolji način za to nego ovo bijelo vino cvjetnih i jabučnih nota!

LAV

SYRAH

Sreća prati hrabre, stoga uživaj u ovom jakom, crnom vinu koji pristaje uz većinu hrane, a posebno meso. 

DJEVICA

Najslađe vino! Tvoja nježna osobnost jednako je osvježavajuća kao ovo pjenušavo bijelo vino, koje ide uz sve, od ribe do pite od šumskog voća.

MUŠKAT

VAGA

LAMBRUSCO

Kod tebe je sve u ravnoteži, a koji je bolji način za ravnotežu od ovog divnog pjenušavog crnog vina? Nisu sve varijante slatke, a neke su pojačane i voćnim okusima, ali ovo vino izvrsno pristaje uz ručak i dobro društvo!

ŠKORPION

SAUVIGNON BLANC

Tvoja iskrenost i integritet privlače ljude,a  isto se može reći i za ovo suho i osvježavajuće bijelo vino. S jako malo šećera - Sauvignon Blanc jedno je od najuglađenijih bijelih vina

STRIJELAC

CHARDONNAY

Ova puna bijela boja održava nas nasmiješenim i savršeno se uklapa s tvojim beskrajno dobrim humorom. Osim toga, budući da žudiš za avanturom i prirodom, to je posebno dobar izbor za sve tvoje ljetne boravke.

JARAC

CABERNET SAUVIGNON

Poznat po debeloj koži grožđa i bogatoj aromi punog okusa, Cabernet Sauvignon je savršen izbor za tebe. Uživaj u ovom sofisticiranom vinu uz klasičnu večeru s mesom i krumpirom i bogatom slaatom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.