Romantična komedija ili horor? Svaki horoskopski znak ima svoj savršen film. Koji je tvoj?

Jesi li se ikada zapitala zašto posebno uživaš u određenom žanru filma? Odgovor ti može pružiti horoskop

Romantična komedija ili horor? Svaki horoskopski znak ima svoj savršen film. Koji je tvoj?

Svi ljubitelji i ljubiteljice u horoskop znaju da im znak zodijaka u kojem su rođeni može otkriti mnogo toga o njihovoj osobnosti. Vage su tako odmjerene i profinjene, Djevice rezervirane, Lavovi strastveni, a Jarci racionalni. Svaki znak ima svoje vladajuće planete, drago kamenje, kristale i karakteristike, a upravo svi ti elementi koji određuju posebnosti nekog znaka mogu znatno utjecati i na stvari koje voliš. 

Image

20 filmova o kompliciranim vezama

Tako je i s filmovima. Ako oduvijek više voliš jedan žanr od svih drugih, to možda nije samo zbog glumaca, radnje ili tipa scenarija, već i zbog utjecaja zbog astrološkog znaka na tvoj ukus. Saznale smo koji su filmovi idealni za koji horoskopski znak. Pronađi svoj i uvjeri se da zodijak nikada ne griješi.

Ovan - akcijski filmovi

Vatreni Ovnovi prvi su znak zodijaka, a poznato je da su pripadnici ovog znaka brzi na jeziku i kratkog „fitilja“. Temperamentni i uvijek spremni za akciju, za njih su idealni filmovi oni akcijski, s mnogo neočekivanih obrata radnje, efekata i scena borbi.  
Filmovi poput „Mission Impossible“, „The Avengers series“, „Ant-Man“ i „Deadpool“ su oni koji mu najbolje odgovaraju. Oružje, borba i eksplozije faktori su u filmu koje vatreni Ovnovi definitivno cijene.

Bik - filmski klasici

Bik je drugi znak zodijaka, ujedno i zemaljski znak. Motivi koji su povezani s Bikom su strpljenje i ljubav te potreba za sigurnošću i rutinom. To znači da Bikovi vole prošlost, bilo da je ona pozitivna ili negativna. Prilično su nostalgični i imaju strpljenja sjediti satima uz klasični film. Bik uživa u filmovima poput „Gone With The Wind“, „Casablanca“ i „Singin’ In The Rain“.

Blizanci - misteriji

Zračni znak Blizanci jedan su od najprevrtljivijih znakova zodijaka. Uobičajene osobine koje opisuju Blizance su komunikacija i znatiželja, što znači da uživaju gledati filmove zbog kojih će stalno razmišljati. Filmovi koje bi Blizanci definitivno trebali pogledati su "Mulholland Drive", "Minority Report", "Prisoners", i "Eyes Wide Shut", neobični intrigantni misteriji u kojima nije sve u radnji razjašnjeno. Ti filmovi ih potiču na razmišljanje jer će se cijelo vrijeme pitati „što će se dogoditi sljedeće?“

Rak - drama

Rak je četvrti znak zodijaka, ujedno i vodeni znak. Rak je majčinski znak horoskopa, a emocija je ono što je povezano s ovim znakom. Što donosi emociju? Drama! To znači da će prosječni Rak uz kutiju bombona i čašu vina uživati u filmovima poput „Lady Bird“, „Citizen Kane“ ili „12 Years A Slave“. Rakovi će jesti svoju čokoladu, piti vino i plakati gledajući bilo koji od ovih filmova.

Lav - mjuzikli

Vatreni, strastveni i ponosni Lavovi uvijek žele da im je zabavno. Lav vlada umjetničkim izričajima i zato su mjuzikli ono u čemu bi prosječan Lav ili Lavica trebali uživati. Nije važno je li mjuzikl temeljen na drami ili komediji, Lav se ne ustručava pogledati filmove poput „Greatest Showman“, „Chicago“ ili „La La Land“. Glamur, šarenilo i veselje mjuzikala oduševit će svakog prosječnog Lava ili Lavicu.

Djevica - triler

Najracionalniji i najpovučeniji znak zodijaka definitivno je Djevica. Analitični i pedantni, ljudi rođeni u znaku Djevice vole analizirati i najsitnije detalje pa su za njih kao stvoreni filmski trileri. Trileri tjeraju Djevice da razmišljaju i kalkuliraju što će se sljedeće dogoditi i gdje leži rješenje zapleta filma, pa će im zaokupiti svu pažnju. Idealni filmski naslovi za sve astrološke djevice su „Get Out“ i „Searching“.

Vaga - ratni filmovi

Iako Vage općenito poimamo kao nježne duše, one vole ratne filmove. Glavne značajke ovog znaka su stalna želja da budu fer i korektni kao i traženje ravnoteže u svim situacija. Zbog činjenice da su pravda i ravnoteža najvažniji ovom znaku, najprikladniji žanr filmova za prosječne Vage su ratni filmovi. Ratovanje za pravdu i borba protiv zla zanimljive su teme svakoj prosječnoj Vagi. To znači da će Vaga uživati u filmovima poput „American Sniper“, „Hacksaw Ridge“ i „Dunkirk“.

Škorpion - hororci

Škorpion je osmi znak zodijaka, ujedno i vodeni znak. Škorpioni su intenzivni, strastveni i često ekstremni u svojim stavovima. Vole akciju, dramu i stalne napetosti pa su za njih idealni filmski žanr hororci.  Škorpion uživa u strahu jer im donosi neku vrstu euforičnog efekta i napetost. Bili koji film snimljen po predlošku romana Stephena Kinga oduševit će ih.

Strijelac - komedija

Vatreni znak Strijelca simbol je optimizma, ljubavi prema učenju i avanturama. Uvijek spremni za veselje i zabavu, Strijelci od svih filmskih žanrova najviše uživaju u dobrim komedijama. Prosječni Strijelac cijeni humor, a komični filmovi nisu samo šaljivi, već obično uključuju i zaplet koji ima veze s nekom vrstom avanture – što je pripadnicima ovog znaka posebno privlačno. „Glup i gluplji“, „Mamurluk“ ili pak „Jumanji“ će opustiti svakog Strijelca.

Jarac - filmovi inspirirani istinitim događajima

Staloženi i racionalni, uzemljeni Jarci tipičan su zemljani znak kojeg kroz život vodi razum, a ne emocije. Pripadnici ovog znaka često nemaju volje gledati blesave komedije ili SF-ove, već preferiraju dokumentarce ili pak igrane filmove temeljene na povijesnim činjenicama i pričama. To znači da ako Jarac želi gledati film on će pogledati „The Pianist“, „Lincoln“ ili „The Wolf Of Wall Street“.

Vodenjak - SF

Vodenjak je jedanaesti znak zodijaka, ujedno i zračni znak. Poznato je da Vodenjak predstavlja sve što je drugačije, inovativno i znanstveno. To znači da je najprikladniji filmski žanr za prosječnog Vodenjaka znanstveno-fantastični žanr. Vodenjaci vole istraživati zbog činjenice da su po prirodi znatiželjni, a upravo se znanstvena fantastika bavi istraživanjem i novim otkrićima. „Star Trek“ ili „Star Wars“ franšize preporučene su za ovaj znak zodijaka.

Ribe - fantazije

Vodeni znak Riba simbolizira maštovitost, sanjarenje i nestvarnost, pa ne čudi da su pripadnicima ovog znaka najprimamljiviji filmovi upravo oni fantasy žanra. Fantastične priče o izmišljenim svijetovima, čarobnjacima i mitskim borbama prikovat će Ribe uz TV ekrane, ali im i pomoći da se opuste. Filmovi poput „Harry Pottera“, „Gospodara prstenova“ ili pak „Aquamana“ će ih oduševiti.