Ribička večer uz šarana na rašljama, fiš paprikaš i nastup grupe Stampedo na Green River Festivalu

Najzeleniji festival u Zagrebu pripremio nam je pravu ribičku poslasticu koju će upotpuniti nastup popularnog benda Stampedo

Ribička večer uz šarana na rašljama, fiš paprikaš i nastup grupe Stampedo na Green River Festivalu

Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, priprema se u subotu, 12.9 s početkom u 18 sati velika Ribička večer. Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog Broda na tradicionalan način će pripremati šarana na rašljama - na ognjištu od cigli, prikupljenim nakon zagrebačkog potresa. Bit će zanimljivo vidjeti kako izgleda “okomito” pečenje riba na otvorenoj vatri. No, na riblje slavlje stiže i ekipa iz zagrebačkog Sportsko-ribolovnog društva Peščenica koja će kuhati čak 100 litara domaćeg “fiša”. Njihovi članovi mnoge sate provode na Savi, a svoje su ribolovne uspjehe ovjenčali već mnogim medaljama. 

ImageNo osim sjajne riblje gozbe, od 20 sati grupa Stampedo kreće s koncertnim tulumom. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”. Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most baš je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama. 

ImageUlaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija pogledajte na FB Green River i IG green_river_fest

Foto: Dinko Pasini