Račice su odane i imaju odličnu intuiciju, a obitelj i prijatelji su im prioritet

Žene rođene u znaku Raka su vrlo strastvene i uvijek brinu o svojim najbližima, ali se moraju naučiti da je u redu da ponekad stave sebe na prvo mjesto

Račice su odane i imaju odličnu intuiciju, a obitelj i prijatelji su im prioritet

Ljeto je službeno počelo u nedjelju, 21. lipnja - a s njim i sezona Rakova. Račice su poznate po tome da su intuitvne i emocionalne, te su često dobre vođe i poznate su po svojoj brižnoj osobnosti. Njezin vladajući element je voda što objašnjava duboku intuiciju i prirodan način da bude u kontaktu i prepoznaje svoje emocije. 

Image

Rak- godišnji horoskop 21.6. 2020.- 21.6. 2021.


Ova dama na početku može izgledati suzdržano, ali kada jednom stekne povjerenje ostat će vjerna toj osobi do kraja života. Međutim, ako se njezino povjerenje izda, ona će odnos trajno prekinuti i nikad više se neće javiti. Iako joj se čini da može sakriti svoje osjećaje, ipak neće uvijek uspjeti u tome pa zato ponekad može biti pasivno agresivna.


Račica najbolje prolazi u životu kada nauči kako se nositi sa svojim emocijama i otvoreno komunicirati o onome što je muči. Posvećenost duhovnoj praksi koristit će njezinom tijelu, umu i duši i može joj pomoći da se osjeća usidreno i prizemljeno.

Vrlo je važno da nauči kako ponekad treba i staviti sebe na prvo mjesto, budući da su ove žene poznate po požrtvovnosti i potrebi da se brinu za najbliže. Neke od poznatih dama rođenih u ovom znaku su Ariana Grande, Margot Robbie, Priyanka Chopra, Selena Gomez, Kristen Bell, Sofia Vergara i Meryl Streep.

U nastavku ti donosimo neke karakteristike žena Račica.

Račice vole intenzivno i čvrsto brane svoje

U ljubavnim vezama, ove žene izuzetno su ljubazne i strastvene prema svom ljubavniku. Kada su zaljube, ostatak svijeta za njih ne postoji. Iako je sjajno kada na svijetu postojite samo vas dvoje, takav odnos često može postati ovisnički.

Žene rođene u ovom znaku vole intenzivno i ljubav s njom je iskustvo koje ispunjava. One su brižne i jako su im važne emocije, ali i priznanje partnera za sve što čine za njega. Ljubomorno i čvrsto brane svoj teritorij, ali ako ne dobiju dovoljno pažnje i pozornosti sklone su tajnim aferama.

Kada se muškarac nađe u njezinom zagrljaju, poželjet će da nikada ne mora otići jer će ona zaliječiti sve njegove ožiljke i rane. Kod ovih žena emocije su toliko jake da će osjećaji prevladati i tijekom vođenja ljubavi.

Dom je najvažnije mjesto u njihovom životu

Dom je njezino sretno mjesto i izvor utjehe i mjesto u kojem neizmjerno uživa.  U potrazi za savršenim domom najbolje će joj odgovarati mjesta daleka od bučnih gradskih ulica. Njezina duša uživa uz vodu pa je odličan izbor obiteljska kuća ili mjesto uz rijeku. U njezinom domu prevladavat će nježne tkanine, a čestu je privlače i ručno izrađeni predmeti od gline ili elegantne i raskošne dekoracije.

Također se smatra da ženama u ovom znaku majčinstvo dolazi prirodno jer intuitivno shvaća što djetetu treba i što se događa čak i ako dijete ništa ne govori. Dodir je važan i ona to zna, pa će uvijek držati dijete blizu uz sebe i u svom naručju.

Vrijedne su i dobro rade u timu

Račica je vrijedan dodatak bilo kojem timu na poslu jer dobro radi unutar grupe i istinski se brine za svoje suradnike. Svojim kolegama ponudit će snagu i emocionalnu podršku. Ona je vrijedna i radit će koliko god je potrebno da posao bude uspješno završen. Ako kaže da će nešto učiniti, ostat će koliko god je potrebno da se posao obavi.

Sklone su umjetničkim poslovima i kreativne su, a vole raditi i rukama. Vrlo joj je važno da osjeća priznanje za trud koji je uložila u svoj rad. Ako se ne osjeća cijenjeno, neće smatrati da je potrebno da bude odana. Često njezini odnosi na poslu mogu postati "obiteljski" i vrlo joj je teško odvojiti osjećaje od posla. Zbog toga je gubitak posla izuzetno težak za njih jer su često povezane s kolegama.

Antikni nakit i biseri najbolji su poklon za Račicu

Žena u ovom znaku uživat će u svemu što ima neko emocionalno značenje, sentimentalnost je za nju važna. Antikni nakit bit će lijep poklon jer u sebi nosi nostalgiju, posebno ako je lijepi srebrni komad.

Ako zaista želiš oduševiti ovu ženu, biseri su najbolji poklon za nju posebno ako imaju neku obiteljsku priču.