Srodne duše prema horoskopu

'Power couple': Evo koji horoskopski znakovi su savršen par

Svi žele biti kao oni i sjajno funkcioniraju zajedno

ljubavhoroskop.jpg
Foto: Pexels

Svi mi znamo barem jedan takav par - to je par koji je toliko dugo zajedno da se ni ne sjećamo vremena kada nisu bili zajedno. To je par kojem svi zavide i svi žele biti kao oni. Uvijek su tu jedan za drugog, neovisno o situaciji. Nekad su jako slični, a nekad su potpuno drugačiji. Oni su "power couple".

Image
Ljubav u 2021.

Horoskop i ljubav: Najbolja novogodišnja odluka za vezu

Njih dvoje oličenje su onoga što bi svatko poželio u vezi i oni potiču dobrotu jedno u drugome i sjajno funkcioniraju zajedno.Jedan od načina da utvrdiš jesi li uistinu kompatibilna s nekim i slažete li se na dubokoj razini je horoskop.

Astrologija utječe na našu osobnost, pa je prirodno da nas privlače drugi znakovi slične ili suprotne osobnosti. A ovih sedam horoskopskih parova su kao stvoreni jedno za drugo.

BIK I RAK

Tvrdoglav, ali odan Bik i emocionalni Rak brižni su i ljubazni prema drugima, a to znači da će biti brižni i ljubazni jedno prema drugome i u vezi. Oni su vrsta para koji su tako strastveno zaljubljeni jedno u drugo, što druge znakove čini ljubomornima.

BLIZANCI I OVAN

Blizanci i Ovan neovisne su prirode, ali i entuzijastični. Ovan uvijek traži novu avanturu, osvajanje planine ili proputovanje Europom, a Blizancu to isto odogovara. Trenuci koje provedu jedno s drugim uvijek će biti uzbudljivi. Ovan i Blizanci vjerojatno će stalno isprobavati nove stvari jer su konačno pronašli nekoga tko ih želi raditi s njima.

LAV I LAV

Lavov savršen partner je netko tko je toliko samouvjeren i ambiciozan kao on sam. Budući da su Lavovi prirodno ohrabrujući, ovo je par koji će motivirati jedno drugoga u bilo čemu. Oni će se međusobno tretirati kao kralja ili kraljicu i nikada se neće zadovoljiti s nečim malim kada je međusobna sreća u pitanju.

DJEVICA I DJEVICA

Slično kao Lavovi, Djevice nalaze utjehu u drugim Djevicama jer odgovaraju njihovom logičnom i analitičkom umu. Oboje se tješe planovima i rasporedima, a iako izvana možda svoju naklonost ne pokazuju poput ostalih znakova, ni ne moraju - oni već znaju što drugi osjeća.

VAGA I JARAC

Vaga i Jarac klasičan su primjer "privlačenja suprotnosti" koji zapravo djeluje. Vaga voli biti u društvu i okružena ljudima, dok Jarac više voli samoću i neovisnost. Vaga je pričljiva i lijena, a Jarac je strog i nepovjerljiv, ali vrijedan. Upravo zbog toga optimistična priroda Vage može olabaviti Jarca, a Jarac može potaknuti Vagu da se više posveti radu - oni se međusobno uravnotežuju.

ŠKORPION I STRIJELAC

Neovisnost je osobina koja je zajednička Strijelcu i Škorpionu i na tome završava - Škorpion je prizemljen, Strijelac je nemiran, Škorpioni imaju tendenciju pokazati svoje osjećaje u punoj snazi, dok ih Strijelci često zadržavaju za sebe. Ali što se tiče ljubavi, oboje su oprezni i zaštitnički nastrojeni jedno prema drugome. Ovo je par koji nije vezan jedno za drugo - međusobno si daju dovoljno prostora da svatko može biti svoj.

VODENJAK I RIBE

Iako su Vodenjaci neovisni, a Ribe ovisne o drugima, njihova ih kreativnost i mašta spajaju. Ribe, iako isprva povučene, vole razgovarati o temi koja ih zanima, a Vodenjaci vole poticajne razgovore. Vodenjak je također spontan, što Ribe potajno vole.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.