Počela je sezona Strijelca: Evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

Ovaj znak žudi za slobodom poput kisika, a također potiče neovisnost i autonomiju. To su ujedno i osobine koje će se infiltrirati u naš život sljedećih tjedana

Počela je sezona Strijelca: Evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

Ova je godina definitivno bila godina neočekivanog i neplaniranog. Ali unutar svih oluja kroz koje smo prolazili, i kolektivno i osobno, postoji i svjetlo na kraju tunela. A krije se u sezoni Strijelca. Sezona Strijelca započela je 22. studenog i trajat će sve do 21. prosinca, kada Sunce ulazi u Jarca.

Image

Strijelac - godišnji horoskop 22.11.2020. – 22.11.2021.


U astrologiji je Strijelac vatreni znak, što znači da će oni znakovi vatrenih elemenata, Ovan i Lav, snažnije osjetiti taj proces. Strijelac je introspektivni znak, jedan od najduhovnijih u horoskopu

Strijelca hrani strast, kako u karijeri, tako i u osobnom životu. Ili osjećaju strast ili ne, a ako ne, pa...ne očekuj da će se predugo zadržati. Ovaj znak žudi za slobodom poput kisika, a također potiče neovisnost i autonomiju. To su ujedno i osobine koje će se infiltrirati u naš život sljedećih tjedana.

Iako je svaka sezona bitna, sezona Strijelca 2020. jedna je od najvažnijih zbog posljednjih pomrčina. Pomrčina Mjeseca u Blizancima dogodit će se 29. ili 30. studenog, a samo dva tjedna kasnije, slavimo pomrčinu Sunca u Strijelcu 14. prosinca.

Ove će pomrčine, premda posebno nose vibracije Blizanaca i Strijelca, utjecati na sve, a zajedno predstavljaju slobodu da sami donosimo odluke (čak i ako to ne želimo). Evo kako će ostatak mjeseca i prva polovica prosinca utjecati na tebe i tvoj horoskopski znak.

OVAN

Kao Vatreni znak, Ovan će sljedećih nekoliko tjedana osjećati energiju više nego većina. Pomrčina Mjeseca u Blizancima na kraju mjeseca pomoći će te usmjeriti prema onojistini koju si ignorirala. A kada počne prosinac i kad počneš pružati krila, vidjet ćeš da je vrijeme za let.

Feel The Energy Laura Haddock GIF from Feeltheenergy GIFs

BIK

Možda si zemaljski znak, ali jednako snažno osjećaš ove promjene. Još od punog Mjeseca na Noć vještica, manje se brineš za pravila i više se brineš kako se osjećaš.

Biti u svojim osjećajima nije gubljenje vremena, ali jedini način da se uvjeriš da je tvoja istina, stoga budi spremna na neugodnost u vrijeme Mjesečevih pomrčina

Feelings Emotions GIF from Feelings GIFs

BLIZANCI

Blizanci, sljedećih nekoliko tjedana sve se događa oko tebe, baš onako kako voliš. Ovo je bila godina rasta, a uz to je bilo i izazova, više unutarnjih nego vanjskih. Sezona Strijelca donosi priliku da sve to počneš slagati na svoje mjesto. Od tebe će se tražiti da riskiraš i napraviš stvari drugačije.

Uz ovu Mjesečevu pomrčinu u tvom znaku, ne samo da se sve odnosi na tebe, već i na to kako veliki unutarnji pomaci koje imamo utječu na naš vanjski život. Ova će pomrčina biti onaj trenutak buđenja koji si čekala, pa bez obzira koliko velik ili zastrašujući izgledao, pokušaj i dalje biti svoja.

This Is My Time GIF from Thisismytime GIFs

RAK

Još uvijek imaš posljednju kartu u rukavu s posljednjim punim mjesecom krajem prosinca, ali do tada se radi o postavljanju tvog života za promjene koje želiš duboko u sebi.

Bez obzira radi li se o promjeni u odnosima, tvom fizičkom okruženju ili čak novom putu unutar tebe, sljedećih nekoliko tjedana pomažu ti u usklađivanju tih posljednjih dijelova; tijekom posljednjeg od četiri mjeseca u Raku koja smo vidjeli ove godine, bit ćeš točno tamo gdje bi trebala biti.

Its Time To Change The Game Time For Change GIF from Itstimetochangethegame GIFs

LAV

Vjerojatnije je da ćeš osjetiti punu snagu ove sezone nego neki drugi znakovi zbog svog vatrenog elementa.

Čini se da je tvoj prednji dio tiho u posljednje vrijeme, ali to je zato što se puno toga događa ispod površine. Nisi nužno govorila o tome, i to je u redu; ponekad se jednostavno moramo kretati kroz to prije nego što budemo spremni nešto reći. Ipak, doći ćeš do zida. Morat ćeš zauzeti stav - za svoju istinu, svoju vrijednost, ono što želiš i biti vrlo jasna u onome što ne želiš.

Pripazi na pomrčinu Sunca u Strijelcu jer je Sunce tvoj vladajući planet. Neki dani mogu stvarno promijeniti cijeli naš život, i ovo je jedan od njih.

Glee Brittany Pierce GIF from Glee GIFs

DJEVICA

Povjerenje je za tebe ove godine bilo glavna tema, Djevica - vjerovati sebi, drugima, čak i život ima veći plan za tebe.

Vjeruj da možeš pustiti, predati se, biti ranjiva i osjećati se sigurno čineći to. Vjeruj da će te netko uhvatiti padneš li.

Ovo je trenutak kada vidiš koliko si već radila i koliko si spremna za sljedeće poglavlje. Imaj na umu da će pomrčina Mjeseca na kraju mjeseca vjerojatno donijeti test iz svemira u tome koji ćeš izbor donijeti: zakoračiti u svoju budućnost ili se vratiti u prošlost. Što god se dogodilo, ne zaboravi proslaviti dokle si stigla.

I Want To Believe X Files GIF from Thexfiles GIFs

VAGA

Vjerojatno se u posljednje vrijeme osjećaš nemirno, djelomično je to zbog onog mladog mjeseca u tvom znaku još u listopadu, kao i zbog toga što Venera završava svoj tranzit kroz vaš znak.

Mjesečeva pomrčina u zračnom znaku Blizanci sljedeći tjedan pomoći će ti u donošenju teških odluka koje si odgađala. I ne brini: to što sumnjaš ne znači da griješiš.

Bed Tired GIF from Bed GIFs

ŠKORPION

Ponekad se čini da se sezona Škorpiona kreće čak i prebrzo za tebe, ostavljajući te da prvih nekoliko tjedana sezone Strijelca provedeš u razmišljanju o svemu što se dogodilo

Kao duboki znak, biti u svojoj sezoni znači da osjećaš svoje osjećaje. Sada je vrijeme da to uravnotežiš s onim što misliš. Jedno je samo slijediti svoje srce, ali također moramo paziti da ponesemo mozak sa sobom. Ne možeš se zauvijek skrivati u dubini; ponekad čak i ti moraš isplivati na površinu i suočiti se s onim što treba tvoju pažnju.

Pomrčina Sunca u Strijelcu sredinom prosinca bit će ova točka, pa imaj na umu da će isplivati i ono s čime se ne želiš nositi.

Ares God Of War GIF from Ares GIFs

STRIJELAC

Istina je tvoja tema ove godine, zato ne čudi da tijekom tvoje sezone dolazimo do ove točke odluke i djelovanja. Znati svoju istinu i živjeti je nije isto, živjeti je i dio njezine spoznaje. Inače ćeš na kraju rasprodati dušu.

Trudila si se vidjeti smisao svega što se dogodilo ove godine - ne zato što ne postoji, već zato što se razlikuje od onoga što si zamislila. Pokušaj dopustiti da ljudi i situacije budu onakvima kakvi se pojavljuju, umjesto onakvi kakvima ti želiš da budu

Uvijek ćeš znati istinu, samo je pitanje prihvaćanja. I ne čudi da će pomrčina Sunca u Strijelcu biti vrhunac u tvojoj godini i vjerojatno u tvom životu. Promjena je odmah iza ugla, samo pripazi da je ukorijenjena u tvojoj istini.

Shes After The Truth Clive Standen GIF from Shesafterthetruth GIFs

JARAC

Ovo je bila godina puštanja - ponekad obrovoljno, ponekad ne. Posljednji mjesec u godini možeš imati osjećaj kao da se život ruši oko tebe na neočekivane načine. Koliko god bilo teško, pokušaj potražiti prostor koji čine sve te stvari koje se odvajaju. Ne radi se o tome da se osjećaš prazno, nego da ono što stvarno odgovara može naći put.

Kad ti se učini da više ništa nije ostalo, to također znači da te ništa ne koči. Dopusti sebi da sanjaš, jer Jupiter i Saturn napuštaju tvoj znak i ulaze u Vodenjak od 17. do 19. prosinca. Osjetit ćeš kako se podigla težina i bit ćeš spremna za sve što slijedi.

Let It Go, Let It Go! - Frozen GIF from Letitgo GIFs

VODENJAK

Ovo će biti tvoja godina. Za tebe će se 2021. toliko razlikovati od 2020. da ćeš se vjerojatno štipati kako bi provjerila je li stvarna. Ovo je tek početak, ali bez obzira na to je ovdje.

Razlog tome je Saturn i Jupiter koji ulaze u tvoj znak od 17. do 19. prosinca. Saturn je tamo do 2023. godine, a Jupiter nije bio tamo već 12 godina, što će učiniti veliku razliku u tvom životu.

Stvari će postati šire, zanimljivije, slobodnije i usklađenije. Pomrčina Mjeseca u Blizancima krajem studenoga odnosi se na to da odlučiš što ćeš manifestirati, pa kad dođe ispiranje energije Vodenjaka, bit ćeš spremna krenuti naprijed i ostaviti prošlost iza sebe.

IReally Feel Like This Is Gonna Be My Year Liz Lemon GIF from Ireallyfeellikethisisgonnabemyyear GIFs

RIBE

Kao znak dualnosti, ove si godine osjećala sve svoje strane - zidove, ranjivost i sve između. Naučila si da ako tvoje srce nije povezano s nečim, da nije ni  važno. Naučiti slušati taj intuitivni glas iznutra bila je lekcija ove godine, posebno sposobnost razdvajanja koji je glas iscjeljenja i nade, naspram ranjavanja i straha. Zaslužuješ ljubav i sve lijepe trenutke o kojima sanjaš.

Sezona pomrčine tijekom sljedećih nekoliko tjedana možda će se činiti poput testa ako si u mogućnosti primiti najbolje što život nudi. Samo pripazi da su ti ruke prazne i otvorene, jer će blagoslovi koji dolaze biti brojni.

I Deserve GIF from Jenniferaniston GIFs