Ovo su 4 najosjetljivija horoskopska znaka

Hint - nisu samo vodeni znakovi!

Ovo su 4 najosjetljivija horoskopska znaka


Vodeni horoskopski znakovi su često etiketirani kao osjetljivi, pretjerano emocionalni i slabi, što žene rođene u vodenom znaku sputava u pričanju o horoskopu. Iako je istina da sve mi imamo nešto što naš čini ranjivima, ne može se poreći da su najosjetljiviji znakovi: rak, lav, ribe i ovan. 

Kao što vidiš i vatreni znakovi mogu biti poprilično osjetljivi, podložni strastima i pretjerano entuzijastični. Iako većina ljudi smatra da su vodeni znakovi najslabiji, u prirodi se voda lako prilagođava svom okruženju, dok vatra uvijek izazove scenu. Donosimo ti pojedinosti najosjetljivijih znakova i razlog zbog čega su baš oni takvi.

Lav


Sve mi znamo da lavovi moraju biti zvijezde svakog showa, ili bolje rečeno, svake situacije od koje lav napravi show. Lavovi su po prirodi vrlo karizmatični i zabavni, no što se događa ako nešto ne bude po njihovom? Tada kreče pravi dramatični show, stoga pokušaj izbjeći bilo kakvo kritiziranje usmjereno prema lavu, inače će situacija eskalirati u pravu epsku dramu.

OvanŽene rođene u znaku ovna su prirodno asertivne, nevjerovano strastvene, te se ne boje riskirati. No, njihova velika energija se manifestira u previše različitih smjerova što ove znakove čini neodlučnima i rastrganima između ideala. Iako će ovnovi uvijek preferirati situacije u kojima će glavni fokus biti na entuzijazmu i strasti, ovaj znak se vrlo brzo razljuti i postaje eksplozivan.

RakZnak raka obilježava hipersenzibilnost, ovisnost o drugima, ili bolje rečeno njihovim osjećajima, i velika količina empatije usmjerena prema drugima. Rakovi vole voljeti i njegovati sve ljude koji su im bliski, no ovo se brzo može pretvoriti u negativnu situaciju, ako rak osjeti negativnu energiju u tebi. Rakovi imaju nepogrješivu intuiciju na koju se u životu oslanjaju više nego na išta drugo. Pažljivo, raka je teško zavarati.

RibeMistične i komplekse po prirodi, ribe su ocean emocija, no unatoč njihovoj osjetljivosti i gotovo savršenoj intuiciji, ribe najčešće pate. Osjećaj krivnje i emocionalna patnja prate ribe kroz gotovo cijeli njihov život. Zbog njihovog karakterističnog razumijevanja drugih i suosjećanja one često pate od pretjeranih emocija koje ih čine nesretnima.