Ovo je broj jedan na tvojoj listi želja prema tvom horoskopskom znaku

Ako nisi sigurna u svoje snove, možda horoskop ima odgovor. Pronađi se!

Ovo je broj jedan na tvojoj listi želja prema tvom horoskopskom znaku

OVAN: BUNGEE JUMPING
Ti si istinski tražitelj uzbuđenja. Prirodno težiš adrenalinu i voliš dobar izazov. Bungee jumping negdje na nekoj egzotičnoj destinaciji i iznad mora je tvoj san.

BIK: STUDIRANJE U INOZEMSTVU 
Voliš se prepuštati svojim petim čulima. Suočimo se s tim: Potpisivanje programa za semestar u inozemstvu jednako je kao da imaš svoju tortu koju ćeš pojesti. Prekrasan pogled i egzotična estetika su plus.

BLIZANAC: KONZULTIRANJE S ASTROLOGOM
Znatiželja je ubila mačku, fraza je koja je tipična za Blizance? Možda ćeš morati provjeriti kako bi povjerovala, ali tvoja urođena želja za učenjem i komuniciranjem nadjačava tvoju logičku lijevu stranu mozga. Astrologija te fascinira, i znajući Blizance, želiš znati točno zašto.

RAK: ISKUSITI YOGU ASHRAM
Jedi, moli, voli, film je koji definitivno opisuje Rakove. Budući da ne postoji ništa što voliš više od vlastite udobnosti, ne možeš, a da ne razmišljaš o svom duhovnom buđenju, negdje u inozemstvu, kao što je Yoga Ashram. Carpe diem, poslovica je koja te izvrsno opisuje.

LAV: IZDAVANJE KNJIGE
Ti si rođena kao zvijezda. Ti si stvarateljica u srcu, a pisanje knjige tek bi ostvarilo tvoje unutarnje želje. Svijet treba znati tvoje ime.

DJEVICA: PUTOVANJE S RUKSAKOM KROZ EUROPU 
Djevicama je sve u detaljima, stoga putovanje s naprtnjačom osim što je budžetski isplativ način putovanja, savršena je prilika za apsorbiranje novih iskustava. Ovo je 'must do' na tvojoj listi želja. 

VAGA: UČENJE NOVOG JEZIKA
Upoznaj nekoga na pola puta. Ti si društveni kameleon, a učenje novog jezika prirodno proizlazi iz tvoje želje da se povežeš s drugima. Osim toga, to je jedino ispravno, zar ne?

ŠKORPION: KUPITI VLASTITI DOM
Priznaj, ne voliš ovisiti o nikome osim o sebi. Upravo je to razlog zašto je posjedovanje doma vjerojatno na tvom prvom mjestu. U tvojim očima, to je put samorazvijanja.

STRIJELAC: POSJETITI MUZEJ LOUVRE
Gdje si trenutno? Osim fotografiranja ispod Eiffelovog tornja, oduvijek si sanjala da ćeš posjetiti jedan od najpoznatijih muzeja na svijetu. Louvre je tvoje nezaobilazno mjesto.

JARAC: VOLONTERSKI RAD
Ne voliš gubiti vrijeme. Osim učenja novih vještina koje ćeš uključiti u svoj životopis, volonterski rad je nešto što može poslužiti za dobar cilj. Zato je to jedna od tvojih najboljih želja.

VODENJAK: POČETAK VLASTITE REVOLUCIJE
Ti si pobunjenik. Nije da namjerno tražiš nevolje i da uživaš u borbama. Naprotiv, jednostavno svoje pravo za slobodno mišljenje i govor shvaćaš u potpunosti. Ovo je tvoje vrijeme da ustaneš, ako već nisi.

RIBE: HIPNOTIZACIJA
Pospana si. Uvijek si bila privučena misticizmu i općenito meditaciji, ali hipnotizacija je uvijek bila na tvojoj listi želja. Tko zna, možda ćeš baš ti biti ta koja će hipnotizirati druge? 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.