Ovi slavni frajeri rođeni u znaku Bika, pravi su melem i odmor za oči

Za muškarce rođene u znaku Bika kaže se da su džentlmeni, ili barem uspijevaju ostaviti takav dojam

Ovi slavni frajeri rođeni u znaku Bika, pravi su melem i odmor za oči

Prodoran pogled i vrlo muževan izgled glavne su karakteristike tipičnog Bika. Muškarci rođeni u ovom zemljanom znaku pravi su džentlmeni, ili barem uspijevaju ostaviti takav dojam. Ovom znaku najteže je odoljeti jer je savršena kombinacija senzualnosti, osjećajnosti, ali istovremeno i izražene muževnosti

Image

Tko su najbolje supruge prema horoskopu, a tko se u toj ulozi ne snalazi dobro? Provjeri što kažu zvijezde


Iako je tipičan muškarac Bik ponekad svađalica i zna biti tvrdoglav i previše uporan, takve mane lako mu je oprostiti jer je neodoljiv. Čvrst je i pouzdan oslonac kada nam je to potrebno, a istovremeno dovoljno osjećajan i romantičan kada je to potrebno.

Bik je predan poslu i vrlo motiviran, ozbiljan kada je to potrebno, a često se zna šaliti na svoj račun. Može se postaviti kao gazda i odličan je vođa. U krugu prijatelj često je u centru pozornosti, ali ta mu pozicija jednostavno dođe sama i nije nametnuta. 

Superman Beard GIF from Superman GIFs


No svaka medalja ima dvije strane, pa tako i ova. Zbog svoje izražene svojeglavosti ponekad zna biti ljubomoran i posesivan, a njegova neodoljivost suprotnom spolu ga često dovodi u iskušenja nevjernosti kojima dobro odolijeva. Predan je poslu i hobijima samo kada je za to jako motiviran i teško odustaje od svog čvrstog stava. 

Ako Bik uđe u tvoj život, tamo namjerava i ostati. Tipičan muškarac Bik svaku odluku dobro će promisliti i ne vjeruje u nepotrebne rizike. Zato je odličan partner jednom kada se uspije skrasiti, a još je bolji otac. Sve ovo čini Bika najpoželjnijim životnim partnerom kojeg možeš izabrati

A da se uvjerimo u sve što smo pročitale, napravile smo listu najpoželjnijih muškaraca rođenih u znaku Bika koji više nego potvrđuju sve navedeno. 

Henry Cavill

Channing Tatum

David Beckham

Pierce Brosnan

Jeffrey Dean Morgan

Jamie Dornan

David Boreanaz

George Clooney

Dwayne 'the Rock' Johnson

Robert Pattinson

Rami Malek

Enrique Iglesias

James McAvoy

Al Pacino

Jack Nicholson