Ove zgodne frajere ' Love Islanda' morale smo 'škicnuti' na društvenim mrežama

Ovi zgodni frajeri natječu se u reality showu 'Love Island' i traže svoju partnericu. No, mi smo odlučilie provjeriiti s čime se bave na društvenim mrežama

Ove zgodne frajere ' Love Islanda' morale smo 'škicnuti' na društvenim mrežama

Već smo vas nedavno upoznali s jednim od najpopularnijih reality showova današnjice – Love Islandom kojeg možete gledati besplatno na RTL Playu. Ovaj put smo se malo pozabavile i s frajerima koji se ondje natječu. 

Neki od njih su pravi melem za oči. I dok su neki već zaslužili biti naš Dečko dana, neke tek trebamo upoznati. No, nisu samo 'oku ugodn'i, pa ih zbog toga pratimo na društvenim mrežama već neki od njih imaju veliko srce. 

Dovoljno zanimljivo da im škicnemo društvene mreže. 

Adam Collard

Adam je osobni trener iz Newcastlea. Osnivač fitness programa i web stranice Sculpt Fitness. Adam je oduševio žene 2018. godine u showu Love Islandu, a interes za njime naglo je porastao. Adam je visok 196 cm, a sudjelovanjem u showu nije izazvao reakciju samo kod žena,Naime, i svi muški sudionici su vrlo rado slušali Adamove savjete za vježbanje, ali i one ljubavne kako bi pokušali osvojiti djevojke. 

Dr Alex

O da, Dr. Alex u Engleskoj je itekako poznat, a tome svjedoči činjenica da ga prati 1,4 milijuna ljudi. O.K. možda nije toliko nevjerojatno zgodan kao Adam, no Alex trenutačno radi punom parom u borbi protiv koronavirusa. U našim bilježnicama zbog toga mu dajemo golemi plus. I Alex je u showu bio 2018. godine, a njegova popularnost i dalje ne jenjava. 

Charlie Frederick

Gledate li Love Island, onda znate da je Charlie Frederick napravio popriličnu pomutnju u showu,a čini se i u životu nekih dama. Plavokos i plavook meneken, mnogima je zapeo za oko. Ne prate ga milijuni, no nekoliko tisuća uglavnom žena, prati svaki njegov korak na društvenim mrežama. 
Charlie je pak itekako ponosan na svoj torzo i 'pločice'. Top ili flop? 

Eyal Booker

Eyal Booker oduševio je gledatelje četvrte sezone Love Islanda, ponaviše gledateljice. Frčava kosa, dječački pogled i prekrasni zubi, Eyalovi su aduti. Mnogi su se pitali otkuda je s obzirom na neobično ime, no Eyal je odrastao u Londonu, a majka mu je Izraelka. 

Niall Aslam

Da ne bi ispalo da samo plavokosi muškarci ulaze u Love Island pobrinuo se Niall Aslam. Zgodni Niall podignuo je prašinu kad je razočaran samovoljno napustio prekrasnu vilu. Poslije je tek otkrio i da je se bori s Aspergerovim sindromom. Naime, Aspergerov sindrom je poremećaj čija je glavna karakteristika nesposobnost razumijevanja kako funkcionirati u društvu. Niall se možda bori, no zaintersiranih žena mu ne nedostaje. 


Wes Nelson

Wesa Nelsona na društvenim mrežama prati gotovo 2 milijuna ljudi. Osim što je zgodan, Wes je i pametan, pa je po struci projektant električnih i nuklearnih sustava. Wes je donedavno bio u vezi sa slavnom manekenkom, no netom prije karantene su prekinuli i iselio je iz zajedničkog stana kako zajedno ne bi morali provoditi karantenu.