Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka

Želiš znati što zaista nije u redu s tobom? Evo što otkriva horoskop

Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka

Bez nepotrebnog uvoda, bacimo se odmah na stvar: Danas ti donosimo teške činjenice o negativnim osobinama svakog horoskopskog znaka, i to one najgore ili drugim riječima: što prema horoskopu 'nije u redu' s tobom.

Image
Spremni na izdaju

Pet horoskopskih znakova koji će ti bez puno razmišljanja zabiti nož u leđa


E sad, mogle bismo te polako i blago uvesti u svijet tvojih pogrešaka, ali svi znamo da je najveći razlog čitanja bilo kojeg horoskopa - čista zabava

Istina je da svi imamo određene nedostatke, odnosno mane, a vrijede li baš ove spomenute za tebe, uvijek ih možeš pripisati astrologiji i utješiti se da si jednostavno žrtva svog horoskopskog znaka. A sad kad znaš da je krivac sama astrologija, u nastavku otkrij koje su tvoje mane zapisane u zvijezdama. 

OVAN

Naporna si, arogantna i defenzivna. Da, ratnica si, ali ona koja stvara velike probleme ako ne dobije ono što želi. A da i ne spominjemo kako postoji samo jedno mišljenje koje vrijedi poštovati i to je tvoje, jer ti si Ovan, a to znači da si uvijek u pravu.

Ti si najodlučniji znak zodijaka i hodati ćeš preko svega i svakoga kako bi stigla tamo gdje želiš doći. Ono što nije u redu s tobom je to što zaista misliš da si uvijek u pravu - bez ikakvih sumnji.

You Got This Beyonce GIF from Yougotthis GIFs

BIK

Reputacija koju si stekla takva je kakva je jer si najtvrdoglavija osoba na svijetu. Ponekad i najokrutnija. Jednostavno ne slušaš nikoga, držiš se nekih nepostojećih principa, a ta 'tvrdoglava, bikovska' stvar možda za tebe djeluje, ali sigurno ne funkcionira ni za koga drugoga.

Eyeroll Dwight GIF from Eyeroll GIFs

BLIZANCI

Skuliraj se, jer cijela ova stvar 'ne mogu se odlučiti' jako je naporna. Svi znamo da Blizanci predstavljaju blizance, a to znači dvostruku zbrku i dvostruko oklijevanje kada je u pitanju odluka. 

Ono što nije u redu s tobom, jest to što nikada ne donosiš tu odluku, i dok svi čekaju i čekaju, izgleda da živiš u nekom svom svijetu u kojem zapravo nema mjesta ni za koga drugoga.

Larry David Undecided GIF from Larrydavid GIFs

RAK

Ono što zapravo nije u redu s tobom je što si lažljivica i svi to znaju. Pokušala si sve uvjeriti da si savršena osoba, ali istina je da si samo obična smrtnica kao i svi ostali. 

Good Omens Would ILie To You GIF from Goodomens GIFs

LAV

Što nije u redu s tobom, Lavice? Imaš reputaciju osobe koja gaji ljubav prema reflektorima i privlačenju pažnje, ali nitko ti nikada nije rekao da imaš stvarni talent. To što te zanima umjetnost ne znači da si umjetnica. U zabludi si - to nije u redu s tobom. Misliš da si bolja nego što jesi.

Robert Downey Jr Damn Im Good GIF from Robertdowneyjr GIFs

DJEVICA

Ono što nije u redu s tobom, Djevica, jest da si takav 'sudac' da izoliraš i isključiš sve u svom životu, a prije ili kasnije, čak i oni koji te vole i obožavaju, na kraju osjete tko si uistinu. Možda želiš prestati osuđivati sve i svakoga, ali opet, jednostavno ne možeš si pomoći, jer si Djevica.

That? Really? GIF from Judging GIFs

VAGA

Pasivno-agresivna do samog kraja je naša prijateljica Vaga, koja će te prepustiti smrti samo da te ušuti. Ono što nije u redu s tobom nema veze s time da si previše draga, radi se o tome da si previše neiskrena i nepoštena.

Shvaćamo, ne želiš se svađati. Bježat ćeš koliko god možeš kako bi izbjegla sukob. Ono što drugi ne mogu podnijeti i što je tako vrlo, vrlo očigledno je da ne možeš reći što ti je na pameti, pogotovo kada ti je toliko važno i umjesto da samo kažeš kako stvari stoje, slatko ćeš razgovarati dok ponovo drugi oko tebe ne budu imali pojma što stvarno želiš ili osjećaš.

I'm Fine GIF from Friends GIFs

ŠKORPION

Istina je da si ponekad (dosta često) jednostavno previše. Kako bi bilo da si ponekad više od sterotipnog  Škorpions? To je ono što nije u redu s tobom. Ne možeš se promijeniti.

Zaglavila si u svojim načinima. Odlučila si da si sama sebi religija i da je to put koji trebaš slijediti. Vrijeme je da otvoriš oči i pogledaš sve ljude kojima jednostavno nije stalo da prakticiraju tvoju religiju.

Thats Me Thats Who IAm GIF from Thatsme GIFs

STRIJELAC

Zašto te jednostavno ne ostavimo na miru kako bi konačno mogla biti sretna? Ne da je potreba da budeš sama i izolirana znak da nešto nije u redu, ali biti osoba koja ozbiljno ne želi ništa s drugima - kao što je to slučaj s tipičnim Strijelcem - doista dosadi nakon nekog vremena.

A upravo to je ono što nije u redu s tobom. Dosadno ti je. Toliko si u svom osobnom svijetu čuda da zaboravljaš jednostavne stvari u životu, poput prijateljstva...ili bilo kakvog povezivanja s drugim ljudskim bićem uopće.

Tired GIF from Tired GIFs

JARAC

Ono što nije u redu s tobom je da potiskuješ svoje osjećaje iznova i iznova, a zatim, konačno, jednog dana, sve eksplodira.

Na taj način uništavaš prijateljstva jer kad te hir preuzme, zapravo te nije briga tko će biti povrijeđen. Istina je da previše voliš čuti zvuk svog vlastitog glasa, a najviše ti se sviđa kada s njime nekoga poniziš na svoj, kako ti misliš - pametan način

Smug GIF from Josephgordonlevitt GIFs

VODENJAK

Voliš šutjeti. To je sve dobro dok, naravno, ne shvatimo zašto si šutjela: planiraš nečije uništenje. Najiskrenije, ti si potpuno okrutna osoba.

Lažeš kako bi dobila ono što želiš, pretvaraš se da si nevina, ali istina je da si manipulatorica koja radi iz sjene. I to je ono što nije u redu s tobom. Toliko glumataš da ćeš čak zavarati i samu sebe

Evil Smile GIF from Evil GIFs

RIBE

Žao nam je, ali doživljavaju te kao jednog od najosjetljivijih, a često i ne baš najpametnijih znakova u horoskopu. Ti si astro 'plačljivica', ona koju svi znaju kao previše emotivnu, previše osjetljivu i to ne samo da je istina, već je jako dosadna istina. 

Život je težak, ali još je teže kad kraj sebe imaš jednu Ribu koja neprestano plače, žali se, privlači pažnju na sebe i izigrava žrtvu

When Ur Friend Says You're Being Emotional GIF from Meangirls GIFs

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.