Saznaj!

Numerologija zna: Bračni broj otkriva koja je vaša najveća slabost u braku

Izračunaj svoj bračni broj i saznaj što numerologija kaže što je vaša najveća slabost u braku. To ne znači da ti je brak u krizi ili da niste stvoreni jedno za drugo. Svi imamo svoje osobne slabosti, pa ih imamo i kao par, ali ako ih osvijestiš lakše ćeš se s njima nositi u određenim trenucima

pexels-văn-thắng-1415131.jpg
Foto: Pexels

Prema numerolozima, razni brojevi u našem životu imaju veliki utjecaj na nas kao pojedinca i na događaje u našem životu. Tako prema drevnim vjerovanjima bračni broj otkriva vaše najveće slabosti. To ne znači da ti je brak u krizi ili da niste stvoreni jedno za drugo. Svi imamo svoje osobne slabosti, pa ih imamo i kao par, a ako ih osvijestiš lakše ćeš se s njima nositi u određenim trenucima.

Osobni broj

A za računanje bračnog broja, prvo je potrebno izračunati osobni broj, a dobit ćeš ga tako da zbrojiš sve znamenke datuma rođenja.

Primjer:
Godina rođenja: 17.8.1990.
1+7+8+1+9+9+0 = 35

3+5=8

Osam je tvoj osobni broj, a sada po istom postupku izračunaj broj svog partnera, pa se možeš baciti na računanje bračnog broja. Procedura je slična.

Na primjer ako je tvoj osobni broj 8 a partnerov 5, vaš zbroj je 13, ali dvoznamenkasti uvijek moramo svesti u jednoznamenkasti u numerologiji.

8+5=13
1+3=4

Sada je potrebno zbrojiti znamenke datuma svog vjenčanja i pribrojite mu zbroj osobnih brojeva.

Zbroj osobnih brojeva vam je 4, a oženili ste se 3.4.2017.

3+4+2+0+1+7= 17
1+7=8
8+4=12
1+2=3

Tri je vaš broj, a u nastavku saznaj koje slabosti predstavlja tvoj bračni broj

Bračni broj 1

Komunikacija vam nije jača strana, prisutna je pasivno-agresivna nota, rijetko kada ste sposobni voditi konkretnu, iskrenu komunikaciju koja bi pomogla u rješavanju problema. Uglavnom se prepirete i pokušavate pobijediti jedno drugo. Partneri često imaju izražen ego koji prevladava u svađama, stoga svađe gube pravi smisao jer jedan uvijek pokušava izdominirati drugog.

shimmer fallback

Bračni broj 2

Vašom vezom vladaju emocije, iako je to generalno pozitivno jer znači da imate jake osjećaje jedan prema drugom, ne znate odvojiti emocionalno od razumnog. Kako bi veza funkcionirala potrebno je pronaći balans jer u suprotnom dolazi do distanciranja od partnera. Potrebno je ojačati zajedništvo, a to ćete postići tako da kontrolirate ono emocionalno.

shimmer fallback

Bračni broj 3

Veliko ste zlopamtilo, kod vas se riječ 'oprosti' čuje rijetko ili nikako. Ne zaboravljate i zamjerate partneru loše poteze. U vezi se provlači i manjak samopouzdanja zbog kojeg imate osjećaj da niste dovoljno dobri jedan za drugoga, ali to prikrivate. Morate se riješiti tog osjećaja jer u suprotnom neće biti moguće razviti korektan ljubavni odnos. Bitno je biti iskren.

shimmer fallback

Bračni broj 4

Kod vas su emocije premalo zastupljene, volite kontrolirati međusobne živote, jedna strana (ako ne i obje) je vrlo tvrdoglava i teško popušta. Uvijek mora biti u pravu, ali ne u skladu s razumom. Savjet je da pokušate imati više razumijevanja jedan za drugoga. Potrebno je umanjiti potrebu za kontroliranjem tuđeg života i poraditi na međusobnoj toleranciji.

shimmer fallback

Bračni broj 5

Na prvu ste spremni na drastične promjene, ali duboko u sebi vam se ne sviđaju i loše na njih reagirate. Često jedno kažete a drugo radite i rijetko kada dovršavate radnje koje ste započeli. Savjet je da promislite dobro prije velikih životnih odluka. Pod ovim 'promislite' mislimo na zajednički konstruktivan razgovor tebe i partnera u kojem ćete doći do zaključka što zbilja želite.

shimmer fallback

Bračni broj 6

Perfekcionizam je riječ koja vas najbolje opisuje, kako u drugim stvarima, tako i u braku. Tvoja ideja zajedničkog odnosa je utopijska, a ako to ne postigneš (što je vrlo vjerojatno) padaš u depresiju, a zapravo je potrebno poraditi na očekivanjima i zajedničkom odnosu. Umjesto da se pretvarate kako problemi ne postoje, pokušajte se suočiti s njima

shimmer fallback

Bračni broj 7

Strpljenje vam nije jača strana, a ni tolerancija. Često mijenjaš raspoloženja što utječe na tvoj brak a u svađama nije bitan razlog svađe nego ego. Teško priznaješ da nisi u pravu i jako teško stječeš nečije povjerenje. Moraš prestati shvaćati sve kao utrku na sto metara. Nije bitno pobijediti, bitno je riješiti problem.

shimmer fallback

Bračni broj 8

Vama je novac uvjet za sreću i na vrhu je ljestvice prioriteta. Ako imate financijskih problema, ništa ne funkcionira pa ni vas dvoje. Ono što je bitno osvijestiti jest da novcem ne možete kupiti sreću ni mir. Pokušajte smanjiti utjecaj financija na vaš međusobni odnos. Stavite sebe ispred svog novčanika.

shimmer fallback

Bračni broj 9

U vašem braku je konstantna drama, s razlogom ili bez, sve događaje i odnose proživljavate vrlo emotivno. Tragate za problemima i uspješno ih pronalazite, a kada ne uspijevate onda ih stvarate. Hranite se negativnom energijom i teško pronalazite optimizam u sebi i braku. Znamo da nakon lošeg raspoloženja, obično dolazi ono dobro, ali kod vas stvari izgledaju tako da nakon problema tražite novi. Opustite se, uživajte jedno u drugom, nemojte stvarati negativnu energiju ako je nema.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.