Odaberite svoj ženski rokovnik za 2013. godinu

Limitirana serija rokovnika poznate hrvatske modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović očarat će sve žene

Odaberite svoj ženski rokovnik za 2013. godinu
Play logo

Nakon četiri u potpunosti rasprodane sezone Ženski Rokovnik 2013. izlazi u svježe obnovljenom i nadopunjenom izdanju uz posebnu limitiranu seriju dizajnerskog rokovnika čije je korice dizajnirala poznata hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Ženski rokovnik je godišnji planer, "pomoćnik“ za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevnici svake žene koji pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke, te mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika kao što su: PMS calendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Pored dizajna i dimenzije optimizirane za žensku torbicu navedene rubrike su ono što ga čini drugačijim od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

Izdanje ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica jednu od kojih je ilustrirala poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović. Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika dizajnirana je da pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama.

Djelo ženskih ruku

Ženski rokovnik djelo je brižnih ženskih ruku, u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica. Naklada ženskog rokovnika svake je godine sve veća, on je idealan Božićni i novogodišnji poklon, ali i vrlo praktičan poklon za žene svih dobnih skupina za bilo koju priliku.

I ove će se godine Ženski rokovnik 2013. moći kupiti na sajmu Inerliber od 13 -18.11., na prodajnom štandu u Arena Centru (25.11. – 25.12.) te od početka studenog u svim DM trgovinama u Hrvatskoj, a cijena će mu biti 89,90 kn.

Play logo
shimmer fallbackshimmer fallback

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.