Kineska astrologija

Nos, brada ili stopalo: Što položaj madeža otkriva o tvojoj osobnosti

Izdvojile smo sedam različitih položaja madeža na tijelu kako bismo objasnile značenje iza njih prema kineskoj astrologiji

profimedia-0384571356.jpg
Foto: Profimedia

Većina madeža na koži razvije se do 30. godine i prema kineskoj astrologiji mogu imati puno različitih značenja, ovisno o njihovom položaju na tijelu.

Image

Ova mjesta na tijelu su najosjetljivija na sunce. Dodatno ih zaštiti

Na primjer, madež na nosu znači da si jako vrijedna, dok madež na obrazu predstavlja iskrenost. Gdje god imala madež, to mjesto predstavlja jedinstveno značenje za tvoj karakter. Zavirile smo u neka od tih značenja i izdvojile sedam različitih položaja madeža na tijelu kako bismo objasnile značenje iza njih.

Naravno, imaj na umu da je ovaj članak napisan isključivo u zabavne svrhe jer dobro znamo da madeži nisu uvijek bezopasni te ih je važno redovito kontrolirati, posebno kod njihovih promjena.

Madež na čelu

Madeži na čelu smatraju se znakom blagostanja. No, ovisno o točnom položaju, može imati i dodatna značenja:

  • Madež na lijevoj strani čela može značiti da imaš nesretni nedostatak sreće i da ćeš se ponekad morati malo više potruditi da bi postigla ono što želiš.
  • Ako imaš madež na sredini čela, to znači mudrost i veće šanse za uspješan brak.
  • Madeži s desne strane čela ukazuju na to da imaš sposobnost da budeš izvrsna partnerica, bilo da se radi o poslu ili braku.

Madež na obrazu

Ako imaš madež na obrazu, to znači da si iskrena, osjetljiva i ponekad sramežljiva. Ali, kada situacija to zahtijeva, pretvoriš se u neustrašivog vođu. Više značenja ovisno o njegovom mjestu su:

  • Madež na lijevom obrazu znači da ponekad možeš odavati dojam kao arogantna osoba, zbog svoje introvertirane prirode.
  • Što se tiče desnog obraza - nevjerojatno si brižna i stavljaš obitelj iznad svega.

Madež u blizini usana

Upravo je ovaj madež znak šarma i elegancije. Bez obzira nalazi li se kod desnog ili lijevog kuta gornje usne, znači da težiš ispunjenom životu. Druženje s prijateljima i putovanja vrlo vjerojatno su ti sva najdraža hobija.

Također, madež u blizini donje usnice ukazuje na to da tvoja djeca imaju veće šanse da budu vrlo uspješna u onome što odluče raditi u životu.

Madež na nosu

Madeži na nosu predstavljaju samopoštovanje i znače da si vrlo vrijedna osoba. Iako ponekad drugi mogu pomisliti da imaš veliki ego, smatraš se velikom prijateljicom.

  • Imati madež na vrhu nosa često znači da, iako se lako možeš opustiti, također i lako možeš planuti, odnosno imaš oštriju narav. Također, ponekad požališ što si nešto rekla prije nego što si dobro razmislila.
  • Madež na desnoj strani nosa predstavlja veliku dozu strasti i potrebu da stvoriš bližu vezu s drugima.
  • Što se tiče lijeve strane - ona može ukazivati na neke borbe tijekom tvog života, ali i ono važnije, da ćeš uvijek izaći s njima na kraj.

Madež na stopalu

shimmer fallback

Madeži na stopalima znak su da uživaš u avanturama i putovanjima. To je također znak da si poznata po svojim dobrim postupcima.

Ako se madež nalazi na desnoj nozi, to znači da imaš sjajan obiteljski život. Madež na lijevoj nozi, međutim, može značiti da se u tvom životu nerijetko mogu pojaviti neki financijski problemi.

Madež na ramenu

Ako imaš madež na ramenu, to znači da si izvrsna osoba za rješavanje problema i istinski odgovorna osoba koja može podnijeti sve što život pred nju stavi. Iako uživaš pomagati svima oko sebe, budi oprezna i nemoj dopustiti da te drugi iskoriste. I posljednje, ali ne i manje važno; nemoj zaboraviti staviti sebe na prvo mjesto.

Madež na bradi

I na kraju, madeži na bradi. Ovi madeži ukazuju na to da si odlučna i brižna osoba. Možda si ponekad i malo tvrdoglava. Mjesto je također važno - madeži s desne strane brade znače da uvijek slijediš logično razmišljanje. Što se tiče lijeve strane, oni predstavljaju osobu koja je izravna i ne boji se izgovoriti svoje mišljenje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.