Mame znaju najbolje: Koje savjete su zvijezde dobile od svojih mama?

Mame nam daju ljubav i snagu i vode nas kroz život kad i više nisu s nama. Poznate žene podijelile su mudrosti koje su naučile od svojih mama, a svatko od nas ima svoju priču

Mame znaju najbolje: Koje savjete su zvijezde dobile od svojih mama?

Životne mudrosti i beauty savjeti koje smo dobile od naših mama zauvijek nosimo sa sobom, čak i ako one nisu blizu nas. Svi ti savjeti koji su nas živcirali dok smo bile djeca i tinejdžerice s godinama postaju jasniji, ali su i duboko usađeni u nama. Ni kod velikih zvijezda nije ništa drukčije i one "nose" mudrosti svojih mama na crvene tepihe i kroz život. 

Nekad je dobro prisjetiti se što su nam mame stalno ponavljale. Ovaj članak je mali podsjetnik na te velike mudrosti, a evo što su holivudske dame naučile od svojih mama.

Image

14 slavnih žena koje vole svoja tijela i ne podržavaju klasične standarde ljepote


Jennifer Lopez

"Moja mama naučila me disciplini i radnoj etici. Nije se posebno bavila fizičkom ljepotom. Oduvijek se radilo o tome kakva sam osoba. Budi dobra djevojka. To mi je ostalo za cijeli život."Jessica Alba

"Najbolji savjet koji sam dobila od svoje mame je najjednostavniji: uz puno rada sve je moguće. Nikada nije ograničavala moje nade i snove, i zbog toga sam bila snažnija kada sam se suočila s ograničenjima. Kod moje mame ne vrijedi 'ne' ili 'ne možeš, ni kod mene."


Sofía Vergara

"Moja mama je bila našminkana kad nas je vozila u školu. Tada mi se to činilo normalno, ali sada mislim - zašto je to radila u sedam ujutro? Ja sam sada poput nje. Ne izlazim van bez šminke."


Iman

"Uvijek je govorila da će te karakter odvesti dalje nego izgled. I obrazovanje, posebno kada dolaziš iz zemlje trećeg svijeta - obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje".Jillian Michaels

"Jedan od najboljih savjeta moje mame bio je da se ne trebam bojati priznati vlastitu pogrešku. Naučila me da to postane moja snaga i da rastem i napredujem zbog toga. Ovaj sam savjet koristila cijeli svoj život i u radu s drugim ljudima. Sada tako učim svoju djecu."


Julianne Moore

"Naučila me da moraš biti lijepa iznutra kako bi bila lijepa izvana. I da su dostignuća uvijek moguća. Bila je udana i imala troje djece prije 25-e godine. Kasnije je završila fakultet i dobila čak dvije diplome. Ona je bila izuzetna žena."