Kome su zvijezde posebno naklonjene: Astro prognoza za tjedan 8.-14.6.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Kome su zvijezde posebno naklonjene: Astro prognoza za tjedan 8.-14.6.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: One koje se nalaze na putovanju mogle bi doživjeti ljubav iz svojih snova. One koje ne putuju, razmjenjivat će lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćeš morati surađivati s ljudima koji ti baš nisu sjeli. No što je, tu je. Treba ostati sabrana i profesionalno odraditi svoj dio posla. Kasnije ćeš biti zadovoljna što si se tako postavila.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi na zabavu s prijateljima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Povremene nesuglasice između tebe i voljene osobe bit će povezane s tvojim bučniim regiranjem ili sa sitnicama. Suzdrži se od komentara i usredotoči na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti mirniji.

KARIJERA: Ponekad ti se čini kao da posao stane kad te nema, a čim se pojaviš sve krene. Rezultat je to tvog truda i najdragocjenije osobine, a to je da si vrijedna djelatnica. I ovih dana to će doći do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi svjesna svojih kvaliteta.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANCI

LJUBAV: Mnoge će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to napredak u tvojim osobnim odnosima. Druga strana će te podržati i razumjeti. Bit ćeš ohrabrena da ideš dalje. 

KARIJERA: Premda će postojati pritisak da se posao obavi u rokovima, na radnom mjestu će zavladati opušteno ozračje, pa ćete svi raditi lakše. Nećeš moći zanemariti pravila posla koja treba poštovati, ali znat ćeš se i zabaviti zajedno s kolegama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedi svoj unutarnji glas.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka. Pred vama su dani u kojima ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. One koje su još same tražit će osobu iz svojih snova. 

KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu i unatoč povremenom umoru, ti ćeš raditi lakše. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog financijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE&SAVJET: Učini nešto za svoju kondiciju.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Bit će malo manje događaja, ali tvoj ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćeš smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. One koje su još same ljubav bi mogle naći na sasvim običnim mjestima.

KARIJERA: Maštat ćeš o boljem poslu. Važno je biti realna i postaviti ciljeve na zreo način. One koji u tome uspiju, kretat će se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi taktična sa šefovima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Ideja zavođenja nešto je što ti je poput vode. Bez toga ne možeš. Ovih dana nisu isključene situacije kada ćeš biti okružena osobama suprotnog spola. Ako si još sama, dotjeraj se i izađi među ljude. Ako si u vezi, uživaj.

KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, ti ćeš biti glavna pokretačica cijele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stres. Imat ćeš energije za dvoje, pa ti ništa neće biti teško. Tvoji potezi dobit će na značaju, a ugled će ti porasti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da ne izgoriš na poslu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostat će površan. Stoga ćeš o ljubavi više pričati, nego što ćeš je osjetiti. Mnoge će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će ti dobro.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno surađuješ i koji su ti nadređeni, mogli bi te iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećeš znati kako se postaviti, ali brzo ćeš uvidjeti da se radi o dobroj prilici. Surađuj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazi u rasprave.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: U privatnim odnosima sve će ti važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će te odvesti korak prema naprijed. Ovo su dani kad ćeš imati priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. Poradit ćeš na tome na obostranu radost.

KARIJERA: Dobro su ti postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćeš između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćeš za sebe jer će vam ti unutarnji glas tako govoriti. Neke će se posvetiti inventurama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne forsiraj ništa.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu bit će naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavi partnera s dokazima ljubavi jer to nitko ne voli. Shvati da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojiš, osjećat će se puno bolje.

KARIJERA: Mnoge će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanaliziraj ono što imaš i ako uvidiš da ti je to dostatno za normalan život, ne traži više od toga. Skromnost je oduvijek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ni u čemu ne treba pretjerivati.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost u privatnim odnosima postat će ti još važnija.  Svoju energiju usmjerit ćeš na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. One koji su još same sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Vjerojatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pij više vode.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Prihvatit ćeš ono što imaš i što živiš. S takvim zrelim pristupom počet ćeš uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima koje su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Sanjat ćeš o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što ti je dano. Spremnost da se izboriš za ono što ti pripada bit će ključ tvog uspjeha. Idi za svojim idejama i budi dosljedna i profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bilo bi dobro posjetiti zubara.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Sreća zbog stvari koje su ti drage, ugodne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih ti osoba – sve je to moguće doživjeti ovih dana. Budi otvorena, imaj povjerenja u one koji te vole i bit ćeš zadovoljna.

KARIJERA: Zamišljat ćeš se u ulozi vođe. Mnoge će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako posložiti. Drugi će se rado oslanjati na tebe. Istovremeno ćeš poticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Bit će ovo dinamičan tjedan.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bude se neke stvari iz prošlosti.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4