Koliko puta ćeš se stvarno zaljubiti tijekom života? Horoskop ima odgovor

Možda ćeš se zaljubiti samo dva puta u životu. Možda ćeš biti polovica onog savršenog para koji je zajedno 'milijun godina', a možda ćeš se zaljubiti i pet puta u životu

Koliko puta ćeš se stvarno zaljubiti tijekom života? Horoskop ima odgovor

Koliko se puta možeš zaljubiti? Pa, prosječna se osoba tijekom života navodno zaljubi četiri puta.

Ta se činjenica gotovo čini lažnom - osim ako ne računaš da se zaljubiš u skupe cipele, brzu hranu nakon izlaska, pse i jednu osobu. Možda smo pristrane jer smo sretno zaljubljene. Može biti drugačije, ovisno o tome jesi li slobodna ili zauzeta.

Image

Astro vodič: Ovo je osam najgorih ljubavnih parova u horoskopu


Možda ćeš se zaljubiti samo dva puta u životu. Možda ćeš biti polovica onog savršenog para koji je zajedno milijun godina, a možda ćeš se stvarno zaljubiti i pet puta tijekom cijelog života.

Život je nepredvidljiv i nikad ne znaš koliko ćeš sreće imati u ljubavi. Ali postoji netko za svakoga. A to što još nisi pronašla tu osobu ne znači da ona ne postoji.

Za one koji su još uvijek znatiželjni kakvu ulogu astrologija igra u njihovom ljubavnom životu, u nastavku otkrivamo koliko ćeš se puta tijekom života zaljubiti, naravno, u skladu sa svojim horoskopskim znakom.

OVAN

Uvijek imaš ljubavi prema sebi, prijateljima i obitelji i gajiš veliku ljubav prema partneru. Kad si u vezi, u nju ulažeš sve. Za tebe su veze način da pronađeš jednu osobu s kojom se vidiš do kraja života.

Kad se zaljubiš, to je za tebe 'zauvijek'. Intenzivan si romantik koji možda ne sanja o danu vjenčanja, ali definitivno sanja o tome da se svako jutro probudi uz ljubav svog života.

Najvjerojatnije ćeš se tijekom života stvarno zaljubiti samo jednom jer nisi jedna od onih koja u bilo što žuri. Kad si spremna zaljubiti se, uvjerena si da je osoba s kojom si - ona prava.

Stick Together Forever GIF from Sticktogether GIFs

BIK

Beznadni si romantik, što znači da se svaki dan vjerojatno osjećaš kao da se zaljubiš u nekoga novog.

Usprkos tome, znaš razliku između ove vrste privremene ljubavi i one vrste duboko intenzivne ljubavi koja ispunjava tvoje srce i zbog koje želiš provesti ostatak života s tom osobom.

Zaljubit ćeš se dva puta tijekom svog života - jednom mlada i naivna, a onda opet kad ćeš biti spremna otvoriti svoje srce za pravu ljubav.

??? ?????? GIF from Romance GIFs

BLIZANCI

Što se tiče ljubavi, ti si poput malog djeteta u trgovini punoj slatkiša. Postaneš pretjerano uzbuđena i misliš da možetš imati sve prije nego što shvatiš da si 'izgorjela' u ljubavi i da onaj šećer s početka nestaje. Imaš veliko srce koje jarko želi pružiti malo ljubavi, ali pada ti teško podijeliti ljubav u zdravim dozama.

U gotovo svakoj situaciji možeš biti izbirljiva i neskladna sa svojim odabirima, a ljubav nije iznimka. Puno si bolja u pokretanju stvari nego u njihovom završetku, pa samo zato što kažeš da nekoga voliš, ne mora nužno značiti da se vidiš kako zauvijek ostaješ s tom jednom osobom.

Zato ćeš se tijekom života najvjerojatnije zaljubiti četiri puta. Kad kažeš "zauvijek", obično misliš dok ti ne dosadi.

Im Actually Pretty In Love With You Jamie GIF from Imactuallyprettyinlovewithyou GIFs

RAK

Oduvijek si sanjala dan kada ćeš upoznati svoju pravu ljubav, a velika je šansa da razmišljaš o zaljubljivanju i kad sanjariš tijekom dana.

Usprkos tome, često previše pritišćeš svoje veze kad su još uvijek nove i neugodne, jer osjećaš da bi trebala znati kad si zaljubljena, a to što sebe uvjeravaš da je ljubav znači da je tek vrijeme da se lopta zakotrlja.

Moraš polako postupati s partnerom i ne pokušavati ga pritiskati da izgovori riječi 'volim te'. Ali također trebaš vjerovati svojoj vlastitoj vrijednosti.

Zaljubit ćeš se dva puta tijekom svog života, ali nakon što prva ljubav završi, važno je da ne kriviš sebe. Vrijedna si velike ljubavi i ponovno ćeš je pronaći, ali tek nakon što naučiš voljeti sebe.

You Can Say It, You Love Me GIF from Fullerhouse GIFs

LAV

Kao Lav znaš da je biti mlad samo zabava i stvaranje uspomena. I premda bi mogla biti svjesna da nisi spremna za vjenčanje i rađanje djece kad si tako mlada, još uvijek si veliki pobornik mladenačke ljubavi. Usprkos tome, također želiš upoznati što više ljudi jer je zabavno isprobavati nove stvari.

Dakle, iako tvoja prva ljubav možda nije trajala onoliko dugo koliko si se nadala, za života ćeš se zaljubiti dva puta. Ovaj drugi put bit ćeš zrelija i doista ćeš znati što tražiš od partnera.To znači da će vaša veza biti puno jača i potencijalno trajati vrlo dugo.

Im Ready To Be Loved Shania Twain GIF from Imreadytobeloved GIFs

DJEVICA

Ti znaš bolje od ikoga koliko je ljubav teška. Da, bit će dobrih trenutaka, ali bit će i loših trenutaka. Ali ljubav je posebna i ne možeš odustati od nečeg dobrog u životu u nadi da ćeš pronaći nešto još bolje. 

Dakle, iako ćete se zaljubiti samo jednom u životu, odlučna si u tome da to uspije.

Za tebe ljubav predstavlja ostajanje predanom. Nisi netko tko odustaje od bilo čega tako olako, a ni ljubav nije drugačija. Odlučna si osoba, pa je ostati vjeran onome kome si se posvetila samo još jedan izazov za osvajanje.

Celine Dion Work GIF from Celinedion GIFs

VAGA

Imaš veliko srce i puno ljubavi za pružiti, ali u životu te čeka još puno učenja. Tijekom života možeš se zaljubiti i do tri puta, ali neka te to ne uvjeri da ne vrijedi voljeti. U stvari, sklona si većinu - ako ne i sve - ljubavi pokloniti partneru, a da je ne sačuvaš nimalo za sebe.

Ljubav je krivulja učenja i to je nešto na čemu moraš raditi svaki dan. Ponekad možeš biti jedna od onih koji žele zadovoljiti druge pod svaku cijenu i iako to nije strašno, to može značiti da partnerove potrebe stavljaš ispred svojih. 

I Love You!! GIF from Inlove GIFs

ŠKORPION

Ti si vlasnica intenzivnog srca ispunjenog strašću, ali zaključavaš ga i odbijaš bilo kome dati ključ. Želiš voljeti, ali obično ostaješ cinična prema svojoj budućnosti s osobom koju navodno voliš - i čak ćeš se uvjeriti da to neće potrajati, koliko god se trudila da uspije.

Najvjerojatnije ćeš se u životu zaljubiti tri puta. Prvi put bit ćeš nesputana i spremna dati svoje srce onome tko to zatraži. Drugi put još uvijek njeguješ slomljeno srce, ali želiš dokazati da ponovno možeš voljeti. Treći put, malo si opreznija, ali znaš da je ljubav ponekad stvaranje kopija ključa svog srca: jedan za sebe i jedan za partnera.

You Can Never Be Too Careful Be Careful GIF from Youcanneverbetoocareful GIFs

STRIJELAC

Možda to ne želiš priznati, ali u vremenima kada se stvari počnu činiti malo previše odrasle i ozbiljne za tvoj ukus, mogla bi otjerati ljubav nesvjesno

Zaljubljivanje i dugo dijeljenje života s jednom osobom može te odvesti u stanje panike, pa pokušavaš ostati ležerna u svojim vezama - barem dok ne saznaš što uistinu želiš.

To ne znači da nisi za ljubav. Zapravo kad voliš, voliš iz sveg srca, ali brineš puno puta da ne znaš što radiš, pa onda prekidš veze.

Zaljubit ćeš se ukupno četiri puta tijekom svog života. I dok će svaka biti intenzivnija i dulja od prethodne, sve ove ljubavi trebaju ti u životu.

Voljeti i gubiti ljubav za tebe je najvažniji rast. Ne bojiš se završiti stvari, sve dok znaš da je tako najbolje, jer to znači da jednostavno nisi bila spremna.

Nbd GIF from Nbd GIFs

JARAC

Ne znojiš se oko sitnica jer si uvijek pazila na veliku nagradu - nagrada je, u ovom slučaju, ljubav s nekim s kim možeš vidjeti budućnost. Ti si tip osobe koja zna što želi i to dobije. Život je kratak, pa ćeš uživati u svakoj sekundi.

Što se tiče ljubavi, zaljubit ćeš se jednom u životu, što je savršen broj za tebe. Možda ćeš biti veća šefica u vezi, ali to je samo zato što ti je stalo da zadržiš najvažnije stvari u svom životu.

Znaš da male stvari nisu ono što je važno, jer ljubav je prihvatiti drugu osobu zbog svega što jest, a ne samo zbog malih stvari.

ICant See That Ever Happening Again Once In ALifetime GIF from Icantseethateverhappeningagain GIFs

VODENJAK

Možda si i ranije sanjala da ćeš se zaljubiti i biti u vezi, ali pomisao da artikuliraš taj san vjerojatno je bila prestrašna da bi o njoj mogla ozbiljno razmišljati.

Voliš misliti da si netko tko ima puno ljubavi za pružanje, ali kad ostaviš po strani svoju potrebu za potpunom neovisnošću i slobodom, čini se da ugrožavaš svoje biće.

Doista se želiš zaljubiti, ali želiš biti sigurna da si u potpunosti u tome. Zaljubit ćeš se dva puta u životu. Prvi put možda zapravo ne znaš što želiš, ali pomisao na pokretanje nečeg novog i nepoznatog je uzbudljiva i pomalo zastrašujuća.

Kad se zaljubiš drugi put, sigurnija si u to kako uspostaviti snažnu vezu i znaš kako vokalizirati svoje potrebe, a da se zbog toga ne osjećaš loše.

Perfection Lovely GIF from Perfection GIFs

RIBE

Sanjala si o danu u kojem ćeš se zaljubiti od rane mladosti. Pomisao da ćeš imati sve što bi ikada mogla poželjeti od partnera, biti potpuno sretna i veseliti se vašoj zajedničkoj budućnosti je poput ostvarenja bajke za tebe.

Zbog toga trebaš biti pažljiva kad pronađeš pravu osobu. Mogla bi se zabrinuti da ćeš, kad jednom pronađeš svoju pravu ljubav, nekako zabrljati, ali vjeruj samoj sebi.

Zaljubit ćeš se samo jednom u životu, ali ta će ljubav biti toliko veća od bilo čega što si ikad prije vidjela i doživjela. Možda kroz ljubav ideš sporijim tempom, ali sigurna si da je tvoj partner osoba s kojom ćeš biti zauvijek.

Our Story Is Just Getting Started GIF from Thisisus GIFs